Att gråtande Angel skrivbordsunderlägg ändrasHej alla, jag är ett stort fan av Doctor Who. Jag var på väg att ändra min laptop tapeter när jag insåg att jag kunde ha en gråtande angel tapet som rör sig! Detta görs med windows 7, och jag vet inte om det fungerar på något annat, men om du kan ställa in din bakgrund till ett bildspel, du är good to go!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Doctor Who gråtande Angel dräkt

Comic Expo skulle komma igen och min dotter ville ha en ny kostym. Och vem är jag att säga nej till en annan Dr Who kostym. Detta bygga tog mig tre månader. Om jag hade mer tid i dag jag förmodligen kunde ha byggt i två till tre veckor. Innan jag bör...

Gråtande Angel Child kostym - lätt

min 11 åriga dotter ville vara en gråtande Angel för Halloween. Vad kan vara mer skrämmande? Jag ville inte göra någon sömnad och ville att det skulle vara så billigt och enkelt som möjligt. Vi var inte alltför bekymret med absoluta sten-liknande pre...

Gråtande Angel Dr. Som

denna Halloween min 15 yr. gammal dotter ville vara en gråtande Angel från populära Visa Dr vem... (första inspirationsbild)Här är summerade anvisningen av hur vi gjorde det.1. Vi köpte klänningen från Goodwill... Jag satte elestic runt midjan efters...

Gråtande angel eller staty kostym

Denna kostym kan se svårt att skapa men det är verkligen mycket lättare än du tror. Behöver du veta några grundläggande sömnad färdigheter eller bli riktigt, riktigt bra med en limpistol. Redo nu kör vi!!!Steg 1: Kan arbeta på peruken Jag försökte at...

Gråtande Angel

detta är en gråtande Angel jag gjorde, med hjälp av lera till mögel och efterbehandling i kådaSteg 1: Material du behöver: 1) molding clay2) flytande Latex3) harts4) färgSteg 2: jag gjorde en hel del Sculpting, jag använde en bild på internet för att...

Gråtande Angel Monument

This is a static prop of a weeping angel based on a real monument design. Detta är en populär kyrkogården monument look som vi ville duplicera. Stöttan består av en trä bas täckt av skum och en hönsnät och trä kropp täckt av monster lera täcker med e...

Hur man gör en gråtande angel mask (från Doctor Who)

för masken behöver du några saker:-en mask (visas inte i bild)-några vanliga vita lufttorka lera-en pensel-vissa svart och vit akrylfärg (och eller grå om du har det)Steg 1: Skulptera masken Detta är det viktigaste steget. Du behöver luft torr lera o...

Doctor Who - gråtande Angel målning tid förflutit... Dont Blink

Så gillar jag att måla som en hobby... och titta på Doctor Who. Så för er som har sett det, närmare bestämt Steven Moffet "Blink". Här är lite av vad som gick in i en av mina målningar. Vänligen njuta av tid förfaller inspelningen och märker någ...

Blink: Gråtande Angel T-shirt

detta är vad som händer när du ger en Dr.Who fan sharpies och en tom T-shirt + en timme driftstopp! Jag vill lägga till fler änglar (kanske en anfallande en i ryggen!) men detta är det hittills:)...

Gråtande Angel dräkt

Jag spray målade en klänning och vingar med en sten texturerat färg. Jag använde grå handskar, strumpor,skor, möta färg och hår färg. Jag lägga håret i en bulle innan målning det och gav hennes falska spetsiga tänder....

Windows 7 Starter: Enkelt sätt att ändra bakgrund

Välkommen! :-)****För läsare som inte vill läsa historien om detta instructable här är en kort: detta instructable handlar om att skrivbordsunderlägg ã¤ndras i Windows 7 Starter Edition som är ett problem eftersom Microsoft bort det alternativet i d...

Förändra människors skjortor för att passa en hund kroppen

Du skulle inte tror att detta skulle vara för svårt.Och ännu det tog mig flera franken-tröjor att räkna ut exakt var man nypa och tuck konvertera människor kläder till hundkläder.Barnkläder kommer att förmodligen fungera bäst för alla utom de allra s...

Ändra en iRobot skapa för att måla

detta är en robotics projekt som antagligen kunde avslutas av någon som har någon erfarenhet med robotar på alla. Jag säger detta eftersom innan jag började, jag hade ingen erfarenhet med robotar. Eller skriva program. I själva verket jag visste hur...

Hur David Blaine ändra kaffe till mynt (instruktions video)

här, jag kommer att förklara hur David Blaine ändra kaffe att mynta. Detta trick ser enkla och övertygande, men det finns en hel del förberedelse bakom allt detta. Men kan det enkelt göras. Du kan göra detta i nästa 30 minuter om du har de nödvändiga...

Att göra ånga Punk delar i mixer för konst eller 3D-utskrifter

OK jag gör steampunk grejer i 3D då dem för cool delar senare utskrift.I denna tutorial ska jag täcka hur man gör enkla redskap och propellerbladen göra steampunk dekoration för en av mina hattar.Jag kommer att visa hur man gör en modell för denna id...

Ski kompis: Pälsen som lär dig att åka skidor.

Med en passion för allt skidåkning, jag känner mig alltid illa när jag åka skidor av gråtande barn som skrek åt av frustrerade föräldrar försöker lära dem att åka skidor. Om du är en skidåkare själv, är jag säker på att du har sett många tillfällen i...

Papperskorgen till Treasure, använda spraypaint för att refinish curb-hitta möbler

Jag har velat göra en instructable länge men slutligen var motiverad av Krylon Spray paint tävlingen och ett skott på en Ipad. Eftersom detta är min första instructable jag ber om ursäkt om jag ströva. Det finns mycket jag vill lägga in i detta så ja...

Hur att snida tystnaden på en pumpa (Doctor Who tutorial)

i detta instructable, jag ska visa dig hur du rista en pumpa med ansiktet av tystnaden.The Silence är en främmande ras från Doctor Who.Vad gör dem riktigt intressant är att du helt enkelt glömmer att se dem så fort du ser ifrån dem. Detta tillåter de...

Hur man fixar en tand med CAD/CAM (CEREC)

detta instructable handlar om CEREC, en kraftfull CAD/CAM-teknik för att fixa tänderna.Detta är viktigt eftersom denna teknik är allt mer att använda rikstäckande.Varför detta område:Det är här bo. Corporate mills, privata metoder och nationella dent...