Att hålla barnen underhöll i bilen: 12 roliga saker att göra med bara penna och pappernär jag var liten, jag hade skitkul på väg resor! Vi vill ofta tillbringa dagar på vägen, och oss barn var alltid underhållen. Gissa vad? Vi hade inte en DVD-spelare i bilen, vi hade inte ett spel system (Gameboy, Sega, Nintendo DS, etc.) Vi var tvungna att göra upp våra egna spel och tiden flög förbi.

Här ingår 12 roliga saker som jag brukade göra i bilen för att hjälpa den tiden går och några variationer. Allt som behövs, är några papper och en penna/penna. Blyertspennor vs pennor, pennor är mycket mer barn vänlig, misstag bevis, och mycket mindre rörigt, dock för fallet av detta instructable, pennor visade upp mycket bättre i bilder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sak att göra med vänster över papper

Detta är ett pågående arbete, ville publicera det så att jag kan arbeta på en annan instructable, jag har planer på att lägga massor på dettaingen överraskning, jag kom inte med mycket, om något av detta. Detta är bara saker jag har sett och då hade...

Hålla barnen underhöll - kartong byggnader

när jag skriver detta, vår son är avstängd skola för påsk/vårlovet skola. Två veckor för ett litet barn full av energi och Bus samtal för att göra att har vi massor av saker att hålla honom underhöll och trubbel.Jag tänkte jag skulle dela några av de...

Att bli av med "Vampyr makt" och bli mer effektiv-Earthjustice Förenta staterna av effektivitet tävlingsformulär

du kanske inte vet detta, men alla inkopplad enheter, avstängd eller inte, använder upp makt som vi talar. Detta är vad vi kallar "vampyr makt". Tänk på det som aldrig använt VCR ansluten till väggen eller den kaffebryggare som du fått som en gå...

Att bygga robotar med Raspberry Pi och Python

målet med denna handledning är att hjälpa dig att börja programmering med Python att styra din Arduino robotar med en Raspberry PI. Vi går över grunderna som installation och några enkla exempel att styra din robot från en Python GUI från Raspberry P...

Kylskåpsmagneter, att göra gamla magneter nya och vackra.

/ * Formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Att göra en trä penna med ett namn på den

I denna tutorial får du lära dig att vända en trä penna på en svarv och anpassa den med en vedeldad verktyg. Du kan använda denna process för att skapa skräddarsydda pennor med namn, datum eller meddelandena ingraverat på dem. Detta gör fantastiska g...

5 huvudmän att vilja omedelbart förbättra och förenkla din flytande tvål projekt

En fallstudie som ger en förenklad, lätt att förstå, beprövad metod för att uppnå kristallklart flytande tvål med varje batch. Flytande tvål göra är en exakt vetenskap och om fem underliggande huvudmännen följs, i rätt ordning, det är verkligen svårt...

Hur att drastiskt påskynda yout PC och underhålla det rusat för livet av systemet.

Detta är en tutorial som jag gjorde om hur att rensa upp, justera och optimera du PC till gör det körs snabbare än när du först köpte det och för att hålla det så. Jag kommer lägga upp bilder så fort jag får en chans till, tyvärr som av just nu jag h...

Fiske 2 i 1: hålla barnen glada och poäng Gear

när jag fiska med min familj mina två yngre bröder alltid bli uttråkad. De blir arga om avsaknaden av fisk, och inte patienten (som är att vänta på att unga med en ålder.) Vad vi gör är att vi skickar dem söka efter övergivna lockar och andra godsake...

10 coola saker att göra med din borra

jag älskar min borr, och jag tycker att jag använder det varje dag.Här är 10 coola saker du kan göra med det än skruv skruvar och borra hål.Steg 1: Elvisp Med några recept, blanda för hand bara kommer inte att klippa den. (Som min smaskiga mil hög ch...

Lätt att göra konkreta skålar och krukor...

För en snabb, rolig och lätt trädgård projekt, ta en påse av betong, din fantasi, och följ mig!Konkreta krukor och trädgård ornamentik är ett utmärkt komplement till utomhusmiljö runt ett hem. Sådan inredning kommer ofta, med ett högt pris, enorma st...

Packning att göra med hjälp av Laser

En dag stod jag inför uppgiften att återuppbygga en av mina motorer. Efter en hel del rengöring och demontering insåg jag att jag måste investera och installera nya packningar runt. Jag upptäckte att de var dyra och i vissa fall omöjligt för att få n...

Rum av rummet åtgärder för att minska den globala uppvärmningen och din elräkning.

Detta är en instructable som kostar nästan ingenting (med undantag för nya saker som diskmaskiner:) och minska ut globala fotavtryck. En film jag tycker du bör alla se först är denna länkDetta är intressant också länkTack vare Greenpeace för bilden.O...

Att skapa slutanvändaren dokumentation: Filosofier och Resourcess

Detta instructable kommer att hjälpa dig genom att du kan:Har en klar förståelse av vikten av bra dokumentation praxis, standarder och principerVet vilken dokumentation fungerar för dig! En slutanvändare har fokuserat tänkesättHar en uppsättning av d...

Att göra en hypnotisk disk med en Arduino och små DC motor.

Min uppmärksamhet blev tillfångatagen av en gammal film jag såg nyligen. Det visade en snurrande spiral disk som sätter människor i en hypnotisk trance. Så, jag bestämde mig att bygga en. Naturligtvis, har min "hypnotiska" disk inte hypnotiserad...

5 fantastiska Science knep att göra med dina vänner!

Detta är 5 fantastiskt enkla tricks som du kan utföra hemma och du behöver veta. Är så lätt och roligt här i livet hacks!https://youtu.be/3O38qaBUIC0Steg 1: Nr-läcka magisk väska Du behöver är en zip baggy, bambu spett och vatten. Fyll påsen nästan t...

Att göra fältet spets och Broadhead jakt bultar för Pistol armborst

det finns flera olika modeller av 50 lb. och 80 lb.-pull pistol armborst tillgängliga, men bara bultarna säljs är gjuten plast eller aluminium rör med gjuten plast fletches, båda har målet tips och detta är om 6-3/4 tum (17 cm) lång. Inte för att des...

Kniv att göra med böjda Micarta inlaga

Videolänk eftersom det inte verkar att automatiskt visa upp överallt: https://www.youtube.com/watch?v=xbLchIhcSY4Om du är intresserad av kniv gör start ut genom att titta/läsa min andra instructable om detta ämne, med titeln: kniv att göra med trä oc...

Billiga 4WD invända att undvika Robot med fyra IR närhet sensorer...

Detta är en billig grundläggande fyra motorer, fyra sensorer, programmerbara 8051 objekt att undvika robot med breadboad. Denna robot kan också användas som en linje efter robot bara ändra programmet. Jag installerade två batterier för mer makt, men...