Att sätta användbara bilder på ditt Barclays kredit/betalkortBarclays erbjuder möjligheten att sätta en bild eller ett foto på din kredit eller betalkort, jag gissar att andra kommer snart. Jag bär mitt kort runt med mig överallt, så jag började undra vad jag kunde sätta på det, jag inte lust något personlig (t.ex. en bild på mig eller nära familj) som jag är paranoid. Som jag bär kortet med mig varje dag det kan också vara något av användning. Så vilken information behöver jag ofta nog att göra det värt mödan men inte så ofta jag skulle ha det med mig ändå?

1. praktisk förhandsgranskningssidan, praktiskt eftersom som ni kan se finns det en Barclays logotyp, chip, visum logotyp och handstil som går ovanpå bilden. Jag beskurna kort bilden ner och beskriver alla områden där kortet var täckt så att min nya bild skulle vara alltför dåligt maskerade.

2. mall med ungefärliga täckta områden, använda detta som ett lager i din favorit bild program. Följande bilder har fortfarande maskeringslagret men jag skulle ta bort det innan du använder någon av dem faktiskt.

3. pin upp för ATMega 328P för bröd ombordstigning en Arduino. Kan behöva ett förstoringsglas för att läsa?

4. London underground karta från http://www.tubemaplondon.org/
Viss information går förlorad, men om du är på en tunnelbanestation det skulle finnas en karta men dessa kartor är i varje dagbok så någon måste använda dem? Hur som helst, för liten för att läsa men ger en uppfattning om linje korsningar.

5. motstånd kalkylatorn pic (från http://learn.adafruit.com/multimeters/resistance) - Detta var den trevligaste resistor calc bild jag såg på Google bilder, det är min favorit hittills, men inte ännu perfekt, måste ritas om för att passa runt texten.

6. passport till awesome - en raspberry pi! (från http://blog.modmypi.com/)

7. pi GPIO

8. linjalen

Jag kommer lägga upp fler idéer som de inträffar och posta bilder i kommentarer :D

Andra idéer som jag inte kan riktigt få att passa eller nästan inte riktigt arbete:
-För att göra-lista - Använd en markör och vissa etanol att rengöra
-En stor varningsskylt gör mig ompröva spendera pengar :D
-Allergi information och kontakt nödnummer
-Instruktioner för hur du jimmy ett lås med kreditkort

Relaterade Ämnen

Att få användbara bitar från en mikrovågsugn #1

detta Instructable handlar om att återvinna de användbara bitar som kan hittas i en defekt mikrovågsugn.MYCKET ALLVARLIGA VARNINGAR:1. inte bara är detta en mains-drivna enheten, den kan innehålla ytterst farligt höga spänningar. Kondensatorn som dri...

Konvertera DRMed WMA-filer till användbara MP3s

utan att gå in alltför mycket i detalj (jag ska spara som för min blogg), det räcker att säga, jag hatar DRM! Jag har flera spelare, däribland en HP RX1955 som påstår sig vara Plays4Sure, som inte kommer spela DRM-ed filer. Två av dem kommer bara spe...

Lätt bygga min egen användbara Robot för mindre än $100

Hallo alla, som är angelägna om att göra din egen robot! Jag hade en dröm att göra användbara enhet, där jag kunde använda programmering, 3D-utskrift, scheman. Inte tänka på språket, titta på videon ovan hur robot hjälper mig att göra foto och video...

Användbara guider för överlevnaden av post-apokalyptisk världsregering övertagandet

detta instructable kommer att beskriva flera användbara böcker för en post apocalypse värld eller ett land tas över av en diktator. Det ger också tecken på att du behöver för att börja förbereda för ett sådant evenemang.Steg 1: Varningsskyltar Situat...

Använda bilder av konst att försköna hantverk och göra mönster

Detta instructable var inspirerad sinne för Design-tävling. För mig att dela något fått jag lära mig hur man använder ett digitalt program för att göra en design för ett projekt. Jag är glad att Hp spira har utformat ett program för beslutsfattare. I...

Hur att sätta upp ditt hem för att sälja!

Så du har beslutat att sälja din bostad? Oavsett vilken marknad du kanske i stora eller små, stad eller på landsbygden, om du inte har en fastighetsmäklare som helt tar hand om varje steg, du måste arrangera ditt hem för potentiella köpare. Nu är den...

Att sätta ditt foto på metall

det finns alla möjliga roliga saker att nere vid TechShop San Jose i trä butiken, metall butiken eller i området textil. Men om du inte är den inventing typ, finns det ett sätt att du kan kombinera fotografi, grafik och metall butiken: Ink Jet överfö...

Användbara tekniska tips för att bygga en Rube Goldberg bearbetar med maskin: Deconstructing photosynthesis

denna helg vi deltog i The dekonstruktion, som « Morötter i Patagonien ». Vårt projekt var att dekonstruera photosynthesis till en Rube Goldberg bearbetar med maskin. Vår maskin börjar med en glödlampa och slutar med en sockerbit. Det var ett sätt at...

Användbara Tips för att göra dina ögonfransar ser ut längre och fylligare

Ögonfransar är en viktig del av ögonsminket och tro oss de förtjänar så mycket betydelse som andra delar som är prydd. Det perfekta sättet att få dem att se sitt bästa är att få dem att verka längre och fylligare. På detta sätt, de inte bara attrakti...

Att lägga till obegränsad minne i en EVO T20 med NT4e att göra en användbar dator

Compaq EVO T20 tunna klienter kan plockas upp för mindre än $50 och är i princip begränsad mini datorer, som med lite fritt tillgänglig programvara och vissa inställningar kan göras till en användbar tyst låg spänning stationär dator. Det största pro...

Hur att lätta dina bilder.

Hur många diy bilder ser jag som är så mörka att de är oanvändbara. Det finns ett gratis program som heter "The Gimp" (finns på http://www.gimp.org/) som är tillgänglig för de flesta plattformar. Du behöver inte Adobe Photoshop till att denna en...

Gör ditt liv lätt - användbara Illustrator kortkommandon!

Det är en lättnad att ha genvägar i alla dessa program. Några genvägar men är mycket användbara och göra ditt liv mycket lätt när du arbetar med dem.På Windows:1) Ctrl C är att kopiera men om du vill klistra in kopierade objektet rätt över din urspru...

6 användbara steg för att göra en valurna

det verkar som alla tycker att samla in något. Politikerna samla röster, företag samla in pengar, forskningar samla in data och gamla kvinnor samla katter *. Så, det kommer en tid i allas liv när de ackumuleras nog av ett särskilt samlarvärde att det...

Extrema sätt att be flicka på balen / föreslå / projekt bilder på ditt hus

vill verkligen slå en flickas strumpor av? Detta är den rätt instructable för dig! Detta projekt skapades som ett sätt att be min flickvän på balen. Jag ville ta bad henne till nästa nivå och göra det extrema så jag planerade frågan "Prom?" i st...

Lätt att göra och användbara Gopro handtag

Vi kommer att göra en snygg och användbar gopro hantera med hjälp av en cardbox sealer.Saker du kan behöva:En dremel eller en borrEn skruvmejselen extra gopro gemensammaen cardbox sealerskruv som passar gopro standard hålSteg 1: Först vi demonteringe...

Användbara saker att ta In naturen

I detta instructable jag visar användbara saker att få medan vandring, eller gör nästan vad som helst i skogen. Även när det gäller att vara förlorade, alla dessa poster är mycket praktiska och skulle komma i stora händig. Jag packar det all in i en...

Använd en Timer på din tvättmaskin att tvätta kläder medan du är borta

jag har en mycket billig tvättmaskin som gör en massa oväsen. Istället för att rensa ut det intilliggande köket medan maskinen är på, jag helt enkelt hakade upp till en outlet timer och satt att komma på precis innan jag vakna eller komma hem. Detta...

5 användbara livet HACKS

5 fantastiska hacks life hittar du användbara.TITTA PÅ VIDEOPRENUMERERA PÅ MIN YOUTUBE-KANALSteg 1: Låsa upp kundvagn utan ett mynt Om du befinner dig i en situation där du inte har någon förändring och du kan inte få en kundvagn, inte panik använda...

Den mest användbara reversibel SKIFT klänningen

Vad är den mest användbara klänning du kunde ha? Ett skift klänning, utrustade genom bysten så det inte ser alltför kantighet. En snygg V-hals... eller kanske en fin plisserad besättningen hals. Inget blixtlås eller konstiga bälten! En klänning med s...