Att skapa långa akustisk-Kinetic "Reverb" fjädrarPå MakerFaire 2015 och Oakland Eoliska dagen frågade många människor om hur jag byggde min Acousto-kinetic skulptur som kallas "Pratsam våren Ballz". Motion egenskaper behövs för denna skulptur krävs lång "slingrande" stil förlängning fjädrar. Det är nästan omöjligt att hitta långa industriella fjädrar som har en lägre total våren spänning som skulle stödja typ av mekanisk "vicka" och "vingla" jag ville Visa, så jag var tvungen att göra min egen.

Medan det finns redan en bra Instructable om hur du skapar små fjädrar med hjälp av en handhållen chorded borr och kort tråd segment, denna metod inte skulle fungera bra för mycket långa fjädrar, mycket brett fjädrar, eller om du inte har tillräcklig styrka för att både hålla upp en drill press och upprätthålla konsekvent tråd spänningen runt dornen, allt medan samtidigt förhindra musik tråd från trassel på sig eller att fånga på rutan. ... Så valde jag att göra min fjädrar på en svarv. Och detta Instructable visar dig hur du kan också.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Med hjälp av koppar bandet att skapa en Digital urval Pad

detta är delvis mig dela denna teknik, och delvis mig lära sig använda Instructables. Om det finns problem med min dokumentation av tekniken eller min användning av Instructables, låt mig veta i kommentarerna - tack!Jag behövde en lång rad av växlar...

Med Fusion att skapa Plug formar

I denna tutorial kommer jag att använda Fusion 360 skapa en plug mögel för vakuumformning akryl så att slutprodukten liknar en blåst glas skala insekt.Material som används:1/4 tum akryl, klar och vit3/4 tum MDF, limmade med trälim för lager materialK...

Att skapa konst från Scratch - "The gasell"

detta är typ av ett pågående projekt för mig, men jag har inte riktigt haft chansen att arbeta med det som för sent, vilket är mycket olyckligt. "Gasell" var min första skapelse, och jag gjorde det ett tag sedan så jag inte minns exakta detaljer...

Att skapa Hologram Illusion med anpassad grafik

Jag gjorde detta instructable efter att ha sett en liknande en här.Jag trodde att förutom visar hur man ställer in ett hologram illusiton jag kunde Visa människor hur att också skapa anpassade rörlig grafik för hologrammet.Jag provive en kort handled...

Att skapa sömlösa klinkergolv tapet

skapa sömlösa kaklade grafik som kan användas som skrivbordsunderlägg, en webbsida bakgrund eller ett texturschema för 3D projekt. Här är hur.Det är många olika bildredigering verktyg där ute och så jag lämnar det upp till läsaren att lista ut hur ma...

Att skapa en Demon dräkt

jag är kund och vill utmana mig själv. Ofta, jag prova saker att inte jag ens säker på kommer att fungera. Denna kostym var en av de gånger som det fungerade ut ganska vackert.Denna kostym till mig var faktiskt byggdes 2004. Att vara ett fan av Hellb...

Att skapa aktivt kol från matavfall (CCC kol metod)

för en full tutorial på Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=dM1MMJJ3c08Aktivt kol är ett poröst ämne från organiskt material (oftast woody, fibrösa grejer). Det användbara med aktivt kol är att det kan filtrera bort föroreningar från både vatten...

Att skapa ett Lego hus om du vill dölja USB

Är du trött på att förlora din USB eller den blir stulen? Är du ständigt uttråkad av din intetsägande USB? Skydda dina data med denna snyggt gömd plats. Detta lätt att bygga lego hus låter dig dölja dina data i vanlig syn och/eller har en awesome let...

Att skapa en hem Media Center-Streaming med Ubuntu

låt oss inse det. Skivor är ett minne blott, och externa hårddiskar är skrymmande och obekvämt. Med denna guide, kommer att jag visa dig hur du skapar ett hem Media Center, kan strömmande filmer och musik direkt till din dator. Bästa är, det är grati...

Att skapa Edward Scissorhands

Det har varit ett tag sedan jag har arbetat upp en instructable. Min dotter * verkligen * ville vara Edward Scissorhands i år, så vi dokumenterat processen. Denna kostym var mycket roligt, och integrerat en massa olika saker, som gav en möjlighet att...

Början Microcontrollers del 2: Att skapa ett SPI gränssnitt från programmeraren till mikrokontroller

Hej, hoppas vi du gillade del 1 av början Microcontrollers. Vi ska flytta i del 2 och börja prata om gränssnitt och hur du får din microcontroller att kommunicera med en dator.Så, vid denna punkt, du bör känna till begreppet mikrokontroller (MCU). Du...

Android-utveckling: Att skapa en grundläggande kalkylator

Välkommen till en rolig tutorial på att göra en grundläggande kalkylator på en Android-applikation. I denna tutorial guidar jag dig genom dataöverföring all nödvändig programvara, utforma layouten för ansökan, kodning till att få det att fungera orde...

Att skapa ett universitet Monument och replika brons

2008, min far och jag fick i uppdrag att skapa en 14' höga monument av en cougar maskot för Washington State University. Vi har också skapat tre mindre storlek brons repliker av monumentet att sälja till alumni och fans.I detta instructable jag komme...

Att föra utanför i, att skapa en vivarium för en matta Python

Jag ville skapa detta Instructable för alla som äger en matta python eller någon som funderar på att äga sådana fantastiska djur. Jag ville dela mina kunskaper om djurhållning och min passion för reptiler med människor. Jag har haft Zeus min matta py...

Att skapa slumpmässiga Art för pussel

gör du fortfarande pussel med bilder? Det är för lätt! Jag ska visa dig hur du skapar ett pussel med hjälp av kraften, och slumpmässighet och vektor konst... Läs på!Detta projekt är en del kod, en del konst och en del fysiska objekt. Längs vägen vi a...

4 enkla steg till att skapa en unik vin flaska lampa

att göra en tabell lampa från ett vin (eller någon typ av) flaska verkar vara en mycket populär craft-projekt. Dock lyktorna jag såg nätet var OK, jag alltid betraktat dem lite mer än en nyhet objekt. Det var då jag bestämde mig att ta en spricka på...

Att skapa kostym Armor med Wonderflex

detta Instructable kommer att guida dig genom processen att skapa lätta och tåliga rustningar för costuming med hjälp av ett material kallat Wonderflex.Medan 90% av rustningen i denna handledning kommer att bestå av Wonderflex, är det viktigt att vet...

Att skapa greve Von Count

i år, jag ville testa mina crafting kunskaper genom att skapa en Muppet kostym. Jag visste att detta skulle vara en utmaning som kunde ser jättebra om det görs rätt, men, om halv-assed, kunde se ut som clown skor. Jag började genom att titta igenom a...

Att skapa en G.I. Joe "Duke" Halloween dräkt

Inspirerad av den nya sommar flick "G.I. Joe: The Rise of Cobra." Detta instructable visar dig hur du skapar den "Hertig" rustningen.Så älskar min fru och jag att gå ut i kostym för Halloween. Jag brukar luta mer på sidan av gross och...