ATTiny drivs Arduino projekt - jag gjorde det på TechShopArduino är en bra plattform. Ingen fråga. Men vad händer om jag sa att du kan ta din hela styrelsen och komprimera den till små paket. Och jag menar verkligen liten. Chipet på bilden är en ATTiny84, och det är den stora versionen. Så om ditt projekt bara behöver några stift och inte är särskilt komplicerat, denna lilla chip och göra det på en bråkdel av utrymmet! Inte bara det, men var och en av dessa ATTiny marker är endast $2 en bit.

Bara en annan sak jag gjorde på TechShop.

http://www.Techshop.ws

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bootloading och montering Arduino Atmega328 - jag gjorde det på TechShop

detta Instructable visar hur bootload och montera en Atmega328, Atmega328p eller Atmega328p-pu för alla projekt. Detta är ett bra sätt att spara pengar genom att köpa Atmega328 dopp paketet microcontrollers istället för att använda Arduino utveckling...

Skruven Driver projektet. Jag gjorde detta i TechShop

mål: att lära sig hur man skapar en skruvmejsel med utbytbara bits på TechShop.Jag skapar detta instructable projekt som jag går.På TechShop, kan vi använda alla nivåer av AutoDesk produktsvit. Jag kommer att använda AutoDesk Inventor Professional 20...

Multiplexering med Arduino - transistorer (jag gjorde det på techshop)

syftet med detta instructable är att ge en steg för steg instruktion om genomförandet multiplexing med transistorer. De första stegen kommer att införa Multiplexing, transistorer och när de ska användas.Jag arbetade på en binär klocka projektet på te...

Gummiband drivs paddel båt. Jag gjorde det på TechShop

detta är en instructable för att göra en liten gummisnodd drivs paddel båt. Jag skissade på Autodesk Inventor och använde en 60 watt Epilog laserskärare för att göra delarna. En hel del experimenterande krävdes för att få denna typ av arbete.Jag gjor...

Arduino powered servo kontroll - jag gjorde det på TechShop

servon är otroligt bra att göra "saker" flytta. Men för att göra det där flyttar du måste kontrollera det på något sätt. Lyckligtvis, arduino gör det otroligt lätt att göra och kan göras med något som en potentiometer. Potentiometern vänder och...

Hur man gör en lera lock flicka - jag gjorde det på TechShop www.techshop.ws

http://www, techshop.wsJag har sett dessa lera lock flickor överallt och ville verkligen göra min egen. Nu när jag är medlem TechShop var det det första jag ville göra. Jag tog laserskärare / gravör klass igår kväll och med lite hjälp från en annan k...

Styckning plywood delar på en laserskärare. Jag gjorde det på Techshop

syftet med detta instructable är att beskriva de inställningar jag har haft framgång med i skära ut 1/8" och 3/16" plywood för modell flygplandelar. Detta är för att använda 5 ply flygplan 1/8" ply och 4 ply flygplan 3/16" ply. Detta ä...

AutoCAD Trotec laser - jag gjorde det på TechShop!

Jag har sett många awesome modeller som skapats på Trotec gravörens som medlem Techshop. Dessa projekt omfattar mönster som är både skära och etsade i olika material inklusive plywood, lucite och glas. Efter att ha tagit en klass på Trotec laser, var...

Balsa kasta segelflygplan, jag gjorde det på TechShop

detta är en enkel hand kasta glider gjord av balsa. Det kan kastas normalt, diskuterade kastade eller av rubberband/bungee katapult. Den är tillverkad av 1/8" ark balsa. Detta skapades som ett projekt att öva 3D-modellering ett flerdelat objekt om Au...

Shadow Box med Splines, jag gjorde det på TechShop

Hej alla, detta är min första instructables. Jag gjorde denna skugga ruta på TechShop. Om din trä är 4s4 är den enda klass du skulle behöva ta grundläggande trä butiken SBU. Vill du veta besök mer om TechShop www.techshop.wsSteg 1: Shadow Box med Spl...

Svarv säkerhetsbrytare. Jag gjorde det på TechShop-Detroit

jag fruktar en dag jag kan lämna skiftnyckel i chuck och slå på svarven. Det kan vara pinsamt, skrämmande, skadliga, kostsamma eller skadevållande. Du kan köpa nycklar med en fjäder som dyker ur chuck när du släpper, men dessa är irriterande för alla...

Byte inre framaxeln tätningar på en ' 99 XJ Dana 30 axel. Jag gjorde det på TechShop.™

efter att ha tagit min comanche wheeling i Pismo Beach märkte jag en liten pöl samlas runt basen av både min framdäcken. Någon kontroll av bromsar och bromsslangar visade att den verkliga boven diff vätska läcker från ändarna av axeln rören. Min inre...

Gör en duk segelbåt cover - jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att gå igenom processen att sy upp en duk segelbåt cover. Du kan använda den industriella rak söm eller gå fot symaskin tillgängliga på TechShop Detroit. Detta är en cover som är för en 14 fots Collegiate FJ segelbåt.Jag gjo...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Intro till Autocad. Jag gjorde det på Techshop

detta instructables är avsedd för nybörjare Autocad användaren. Målet med detta projekt är att försöka rita om blomma bilden inom Autocad, som då så småningom kan användas för att föra in laser skärning steg i processen (nästa instructables).Jag gjor...

Hur till använda den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organinc plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc) jag gjorde det på TechShop

Hur man använder den laserskärare och eller vattenstrålen göra en RADIUS-kolla mätare för organiska plåt arbete (metall formar, panelen slog, etc)Jag gjorde det på Techshop.Detta kommer att vara en riktigt kort och enkelt, men om du gör någon plåt bi...

Gummi Powered motorbåt "Jag gjorde det på TechShop"

detta är en Instructable om hur man gör en gummi powered windup motorbåt. Jag har sett många vind upp flygplan med hjälp av en propeller. Jag har sett en hel del variationer på paddelbåtar varav en jag gjorde för en annan instructable. Paddla hjul lä...

Trädgård bänk (jag gjorde det på Techshop)

Detta är ett ganska lätt projekt och till minimal kostnad. Jag gick den extra milen och sprang styrelser genom en snickare och hyvel, sedan routered kanterna. Det här är ganska låg på marken, ca 8", men ändå ganska cool.Steg 1: Trädgård/uteplats bänk...

Hur du använder en CNC Router på Techshop för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i halv tum tjock björkplywood. Jag gjorde det på Techshop! Sa jag Techshop!

Hur man använder en CNC Router för att bygga en enkel 6 styrelsen bröst ur en 2 * 4 fots körtäcke i ½ tum björkplywood. Jag gjorde det på Techshop!Detta är min första Instructable så tveka inte att lämna någon konstruktiv kritik i kommentarer, tack!V...