Audrey II Hand Puppet lite shoppa av fasor Halloween PropJag dokumentera inte helt detta projekt eftersom jag var ledsen.

Efter ett cross-country drag i slutet av sommaren, och veckor av arbetslöshet innan äntligen börjar ett nytt jobb, inför jag Halloween lite hopp. Med ingen budget till mitt förfogande, ingen tid, och bor i en stad utan även en ordentlig sparsamhet butik att tala om när man söker material, jag kom till ett beslut: i stället för en kostym, jag skulle helt enkelt göra en prop.

Vid första jag inte trodde jag skulle kunna göra något nytt alls, och jag var beredd att acceptera att för att jag har massor av gamla dräkter som är värda bärs igen, i en ny miljö. Men det var ett hårt drag, och en grov justering, och Halloween är min favorit tid på året. Så jag bara hade att göra något.

Vad jag hade på hand var ett litet urval av skrot tyg, färg, en limpistol och tillgång till en symaskin.

Jag behövde köpa ett par gårdar av ytterligare grönt tyg, en plast blomkruka, polyester fyllning, limstift och en styrofoam boll. Sammantaget tillbringade jag $13, inklusive en bock för rutig fluga.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lite shoppa av fasor - Audrey 2 kostym

Jag bestämde mig att göra min egen kostym i år och jag bestämde mig för jag skulle vilja gå som Audrey 2 aka betyder gröna mor från yttre rymden!Jag kunde inte hitta några exempel online att gå av så jag bestämde mig att göra det själv som innebar en...

Phoenix och Gryphon i "Lite shoppa av fasor"

Alla bättre se upp! Little Shop of Horrors är öppen för företag. Gryphon spelar del av Seymour, unga florist butiken expediten som snubblar på en mycket ovanlig växt, som han namnger Audrey II. Phoenix spelar Audrey II, äter växten från yttre rymden...

Lite shoppa av fasor knapp hål

Något lite utöver vanligt för mig... en tutorial du inte kan äta!Perfekt för bröllop och speciella tillfällen, perfekt för alternativa bröllop och filmälskare.Du behöver:Florister tråd, florister tejp, Fimo (idealiskt Fimo soft) i 2 olika nyanser av...

Min första Hand Puppet-Roscoe

detta är min första handdocka, Roscoe. Han är en enkel, runda huvudet mönster marionett. För kroppen använde jag ett mönster som jag gjort själv.För leveranser jag använde 1/2 tums skum, kände (bättre att använda fleece), Varmlimma ping pong bollar,...

Audrey och Audrey II kostym (Little Shop of Horrors)

för att hedra de bästa musikalen om en människoätande planta som någonsin gjorts (lite shoppa av fasor, om det finns någon förvirring), jag skapade denna lätt Audrey och Audrey II kostym.Jag gjorde pod och tungan Audrey II med Sculpey Ultra Light, oc...

Jul eller Halloween? Man äter kransen.

jag tror många av oss har haft Tim Burtons "The Nightmare Before Christmas". För mig var det en stor överlappning av två dekorativa helgdagar. Jag tror det är så många människor ser det, eftersom det har blivit tradition av Disneyland att anpass...

Maddie fotoniska Robot kackerlackan: en solar driv Madagaskar kackerlacka som kör snabbare än din katt

Oh Solar Pocket fabriken fans. Hur du har spelat rätt in i våra händer. Åh är ironiska läckra! Så ironiskt. Vi gjorde du tror vi försöker förändra världen med billiga microsolar paneler tillverkade lokalt.HAHAHA. Som skulle göra det?!Åh är du så dum....

Restaurera gamla möbler utan elverktyg.

Detta är min första Instructable, så klippa mig något slack.Detta är en mycket gammal stol men den har en hel del sentimentalt värde i min familj, det tillhört min morfar, så som speciella mödrar dag gåva jag återställt den till min mamma.Jag är inte...

Fruktansvärda krukväxt dräkter: Vildsint Ficus och resten i Peace Lily

här är hur man gör skrämmande kostymer för dina krukväxter... Och förvandla ditt vardagsrum till lite shoppa av fasor.Här är en lista över dina verktyg och material som krävs:Material:Stryrofoam bollar, akrylfärger, vampire huggtänder, kräppapper lak...

Hand linje fiske Rig

en 20-ounce plast dryck flaska kan enkelt förvandlas till en fisk catcher. Tillsätt 6 pund test fiskelina, återvunnet brickor, en liten bit av trä, en gammal sko strängar, en gummisnodd, en fisk-krok, bete och en sjö och du kan ha en fisk middag ikvä...

Hand lampa

detta projekt var en random idé som jag trodde jag skulle följa upp med. Jag fick i uppdrag att utforma ett ljus för en kurs arbete projekt, jag började designa slumpmässiga idéer, men fick snart veta efter mitt första par mönster att de var allt för...

Mabel Sock Puppet

Denna docka är inte tänkt för att vara en marionett av Mabel själv från TV Visa Gravitation Falls (eftersom det skulle vara ganska förnedrande), men en marionett som hon gjort av sig själv i episoden Strumpa Opera. Jag har beslutat att återskapa denn...

Ultimate Beetlejuice Sand Worm Puppet Costume

Det finns inga ben om det, jag älskar Halloween. Faktiskt... det fanns massor av ben i förra årets Halloween kostym. Min Simpsons kostym soffan var en stor hit. Vad kan jag eventuellt bygga i år som skulle även konkurrera? Den sanningen är... idén ti...

Hur man gör Hand ljus

Jag sprang över en handledning om hur man gör ett ljus genom att doppa en uppblåst ballong in i vax. Det fick mig att undra om jag kunde göra samma sak med en Latexhandske. Med ballong ljuset är att den inte har en veke, du bara placera ett värmeljus...

Gyllene venture vikning: Hand

om du vill veta hur man gör bitar för detta snabbt och enkelt skulptur, bara se min föregående video heter golden venture vikning.Det är handen 2D-VERSION.Jag snart kommer att visa hur man gör den enklaste modellen någonsin... Svanen och kanske jag s...

Hur man gör en brinnande Hand? | Handledning

https://www.youtube.com/watch?v=70fJjkxi0dE&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en brinnande hand du behöver! I dagens video jag ska visa dig en bra idé hur man gör en brinnande hand hemma. Det kan också kallas bränna fingrarna.Steg 2: Den är gjord...

Origami Tulip (Easy)

Really easy.För barn eller för alla antar jag :)Steg 1: Få papper (varje färg du) Ta en kvadratiska papper helst. A4-storlek? ännu bättre. Du kan använda vänster över remsan av papper för att göra stjälken.Steg 2: Vik diagonalt för att göra en liksid...

Laser skär MultiWii baserade quadcopter

detta är den andra versionen av en liten quad copter som jag konstruerat och byggt. Den är utformad så att den endast elverktyg som krävs för att bygga det är en laserskärare.Du kan få multicopter ramar för billigt från ett antal källor, men jag vill...

Hur man ansöker vinal dekaler, några användbara tips, knep och tricks.

Steg 1: Föremål för att vara uglified. Om att sätta din grafik. jag lämnade en cykel hjälm och blev ombedd att göra en Eddy Merckx logotyp på den.Jag fick frigående att göra vad jag dock skulle se bra ut som hjälpte som för detta jobb grafiken skulle...