Autentiska kinesiska DumplingsKinesiska dumplings är roligt och tillfredsställande, och de tar så mycket glädje och skratt till vänner och familjesammankomster.

Om ordet "äkta" väcker känslor av ändlösa timmar i köket eller ingredienser som kräver en resa terränglöpning, frukta inte.

Huvudsyftet med detta instructable är att ge dig en plattform att spela och införliva element i din egen smaskiga uppfinningar. Jag kommer att dela allt jag har lärt mig om hur man gör äkta kinesiska dumplings igenom massor av äta och träna med ledning av några fantastiska kinesiska kockar. I det sista steget, kommer jag lista några tidsbesparande alternativ och lättillgängliga ingredienser som variationer.

Genom vår resa här, vi kommer att göra 2 typer av fyllningar, en saftig kyckling och Napa kål fylla, och en välsmakande vegetariska vinter squash fyllning, tillagade med 2 matlagning metoder - kokande och grunt stekning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY autentiska kinesiska Dumplings

När en out-of-town vän kommer över, göra jag min livs uppdrag att skapa läckra och autentiska dumplings. Detta är också en handledning om hur man korrekt viker kinesiska dumplings 2 olika sätt!Ingredienser för 50 dumplings:Dumpling omslag (1 paket) -...

Kinesiska Dumplings två sätt med Sichuan doppning sås

vi kommer att visa dig hur man gör kinesiska Dumplings två sätt. Först är kokt kroppkakor som, i detta fall, serveras med Sichuan doppning sås. Andra är pan Halstrad stil som tjänas som vanligt vanligt eller med en liten ljus soja dressing.Min flickv...

Kinesiska Dumplings

Ont om idéer på vad de ska tjäna för aptitretare? Eller att ha en djup längtan efter några läckra kinesiska mat? Få folk att gå "WOW" med dessa kinesiska dumplings som är en av de mest berömda aptitretare i kinesisk mat. I dag kan du göra några...

Benny Anderssons orkester (kinesiska fyllda ångad bullar) och Jiaozi (kinesiska Dumplings) från Scratch

Jag växte upp i en multikulturell familj. Min Shanghainesiska mormor (Nabu) talar inte någon engelska. I Kina nu, tala de flesta kinesiska Mandarin + deras hem dialekt eftersom Mandarin (Putonghua) är vad lärs ut i skolorna. I Mina morföräldrars gene...

Kinesiska Dumplings (jiaozi)

jag gjorde det! Igår försökte jag för första gången att förbereda Jiaozi.Jag måste erkänna att jag är en Jiaozi älskare! De är definitivt min favorit kinesisk maträtt någonsin! Nyligen jag har tagit kinesisk matlagning klass och igår natt jag har slu...

Friterad kantonesiska Dumplings

De flesta av er kommer tro, kinesiska dumplings är för komplicerat att göra. Fel! Om du ordnar själv väl, är då detta gjort i ett nafs.Stek dem och servera dem med ett dopp och dina gäster kommer att vara glada! Wontons kan vara kokt, stekt i en stek...

Hur att laga dumplings

Gillar du kinesiska dumplings? Vill du laga den själv? Är du nyfiken på hur folk gör så god mat? Om du svarat ja på ovanstående frågor, kommer du att känna detta instructable mycket användbar. När du har läst det kan du laga dumplings på egen hand.St...

Pie Dumplings

detta är min första Instructable. Hoppas ni gillar det!Kommer detta Instructable visar dig hur man gör traditionella kinesiska dumplings... PIE STIL!!! Dessa kan vara lite stökigt men lätt och enkelt i vardande. De är läckra och ganska snyggt när de...

Hur man gör kinesiska purjolök askar

Kinesiska purjolök Box är en av de mest populära förrätter i Kina.med varma, ömma purjolök och stekt ägg inuti, krispiga wrap utanför, purjolök box smakerna överraskande läckra! Denna instructbale guidar dig steg för steg att göra kinesiska purjolök...

Pasta maskin ersätter Clamp - användning Mini Bar klämmor istället!

Jag har denna gamla pasta maskin min mamma gav mig när jag var en cash-fattig student. Det är en riktigt solid maskin men problemet jag har med det och har alltid haft egentligen, är förbannat klämman som följde med den. Inte bara var det alltid svag...

Tricolor tortellini fylld med svamp

var min första reaktion att italiensk mat tävlingen: vad jag ska göra med det, jag är ingen italienska. Då jag sökte på internet vilka ingredienser, örter, kryddor som används i italiensk mat, vad är italienska godis, vilka är italienska dumplings. J...

Äggröra med tomater

Hej alla! Har du hört från dina vänner att kinesisk mat är ganska bra? Vill du verkligen att laga det själv hemma? Nu är det en perfekt chans att lära sig det. I dag vill jag lära dig ett slags kinesisk mat kallas äggröra med tomater. Det är inte bar...

Hur man gör potstickers - från grunden!

Det finns inget som hemlagade dumplings. Här ska jag visa dig hur man gör kinesiska dumplings med klassisk fyllning av hackat fläskkött och kinesisk gräslök, och hur man gör den medföljande sås. Denna dumpling kan vara kokt eller stekt. Och jag ska o...

Kinesiska fläsk Dumplings

steg för steg lär dig att göra fläsk klimp - jiaozi.Imponera på dina vänner, mata din familj, locka horder av asiatiska brudar, eller om inte, åtminstone du kan äta dem själv då, cos de är läckra.Steg 1: Steg 1 - ingredienser Måste du få dessa saker,...

Tangyuan (Glutinous ris dumplings i söt soppa)

Tangyuan är en traditionell kinesisk söt brukar serveras vid festivaler eller kinesiska nyåret, eller något som firas med familjen. De är lite klibbig risbollar som får ofylld eller fylld med söta eller salta fyllningar och serveras i sockerlag eller...

Sallad insvept fläsk Dumplings

min absoluta favorit kinesisk mat är dumplings så detta är min friskare hemmagjord version!Du behöver:-1 pund av hackat fläskkött-1 chef för sallat (isberg fungerar bäst)-Kryddor (1/2 tsk vitlökspulver, 1/2 tsk ingefära, 1 tsk torkade hackade lök)-So...

Ta ut kinesiska Tacos

en spännande ny twist på tacos och kinesisk mat.Kinesisk mat kan vara svårt att äta i farten. Även om läckra, kräver det oftast ett par ätpinnar, en plats att sprida ut dina olika rätter och några servetter att rensa upp såser och fett som du äter. J...

Har Gow fasor - räkor Dumplings

Grim några dim sum. Te tid terror.Japp, är det något inte rätt med maten jag äter. Du bör inte hitta detta på menyn på din favorit kinesisk restaurang än mindre på tallriken. Göra dessa yum yum behandlar att servera till din högklassiga vänner... låg...

Hur man gör Dumplings

här är en snabb video om hur att hand-vika egna dumplings och sedan ånga dem till perfektion!Vi gjorde våra fyllning i farten, men här är ett bra Epicurious recept.Ingredienser:Knödeln fyllning:4 torkade shiitakesvamp1 ounce torkade risnudlar1/2 pund...