Autobot FURY: Min omvandla transformator kostymJag har alltid haft stor respekt och intresse för de väpnade styrkorna. Min far var en tank befälhavare under Persiska Gulfkriget, så när jag försökte att komma med en idé för min kostym, jag tänkte på honom. Och eftersom jag verkligen gillar att imponera på honom och göra honom stolt över, jag ville göra mig till en tank. Jag har också alltid älskat Transformers, så när en kompis till mig visade mig en video av en liknande dräkt som omvandlas, tänkte jag, "Jag kan göra bättre." Detta har hittills varit den största och mest utmanande kostym som jag har gjort, alltför. Dessutom den enda tanken transformator hittills Brute, som är en bedragare, men jag ville vara en Autobot. Och sedan filmen raseri kommer snart, och följer en stridsvagnsbesättning under andra världskriget, jag bestämde mig att nämna min karaktär RASERI.

De flesta av min kostym är gjord av hög densitet polypropylen eller Korrugerad plast. Vi hade en massa tecken på jobbet som vi inte använder längre, så används dem för plast. För att fästa det på mig själv, använde jag elastiska remmar och Plastgem. Jag använder inte någon lim, eftersom det inte finns många som rekommenderas för typ av plast som jag använde, så jag borrade hål och använde maskin skruvar och muttrar. Under rustningen jag bar en knockoff Morphsuit, så ingen av min hud var visar, och det fanns inte en logotyp på det någonstans. Det håller mig också varm i det svala vädret.

Jag har bara slitna det till ett par maskerader hittills, men reaktionerna jag fick var precis vad jag hoppades på. Folk var verkligen imponerad, även om det var svårt att gå runt i. Mina medarbetare har ännu att se det i person, men de är imponerade av bilder. Jag är volontärarbete på en händelse på min kyrka kallas stam-eller-Treat, så förhoppningsvis barnen det kommer gillar det lika mycket. Min fru sa att hon var stolt över mig, trots att den höll mig upp sätt för sent för flera nätter.

Om det inte är uppenbart i bilder, flyttas käken på min kostym när jag talar, särskilt när jag använder min djupa, robotliknande röst och annunciate mina ord mycket. Det var alla slags svårt att flytta, och hjälmen är tät på mitt ansikte, men jag är nöjd med hur det blev.

Relaterade Ämnen

Hur man gör en Batmobile transformator kostym

objekt bredd = "425" höjd = "344" >Detta är min erfarenhet att göra en Batmobile transformator kostym. Totala materialkostnaden för detta projekt var lite över $150. Det tog 2 månader av planering och 1 månad av konstruktion till sl...

Silverbolt transformator kostym med lysdioder

Hej beslutsfattare. Innan vi börjar, låt oss nämna av några fakta om mig själv.Fakta: Jag har en transformator fan sedan jag var 4. Fakta: En realistisk transformator kostym skulle vara häftigt för Halloween (jag skulle förmodligen få extra godis).Fa...

Hur man gör en transformator kostym

detta är hur man gör en transformator institutis prime kostym av lådor. Förresten denna min första instructable.Steg 1: levererartejp (att se till att dräkten är extra robust)mycket skarp och stark kniv och saxspray eller konserverad paint (youl prob...

BEETLE - VW TRANSFORMATOR kostym

• Som bär kostym: LUIS LINARES• Där idén kom från: det kom från Transformers; Film på tecknade filmer och humla var verkligen en Volkswagon gul (Slugbug) Beetle bil• Hur jag bygga THE TRANSFORMATOR: Jag började med en Volkswagen Power hjul / rida på...

Mini Lego transformator

detta var min första eller andra Lego transformator design. Jag designade den när jag var åtta eller nio, och jag är tolv nu, så det inte är så gammal. Hoppas du njuter!Steg 1: delar Här är de delar du behöver.Steg 2: Montering benen jag har separera...

Min DIY Hellboy kostym

Hej, detta är min första Instructable, jag vet jag har lämnat ut några saker som bilder för vissa steg, men jag trodde aldrig att göra det en Instructable på gång så jag ska försöka förklara vad jag gjorde på bäst av min förmåga och jag hoppas du gil...

Min Dracula Halloween kostym (med make-up)

här är min greve Dracula halloween kostym förberett för 2007.My kostym har en svart kostym, en svart fluga och en svart kappa....

Draimans (min kanin) warlock kostym!

jag gjorde denna kostym för min 5 år gamla lionhead kanin. Dess gjord av några skrot tyg från en pennkjol som jag gjort ett tag tillbaka, en mitten vikt sträcka bomull och några rester av en gammal t-shirt på hatten. Den har röda kontrast sömmar runt...

LEGO minitåg transformator

detta är den absolut min mest komplexa mini transformator. Om du gillar att bygga och leka med det, låt mig veta, som jag tycker om glädje av mina händer.Steg 1: motor Steg 2: Kol bil Steg 3: Personbilar Steg 4: omforma There you have it! hoppas du n...

Lätt min lilla ponny kostym för vuxna och barn!

Ett enkelt sätt att göra en My Little Pony-dräkt för vuxna och barn med hjälp av en hoodie och fleece. Denna handledning är hur man gör en Rainbow Dash kostym, men du kan enkelt ändra stegen för att göra någon My Little Pony!Steg 1: Komma igång! Steg...

Min lilla ponny kostym huvud

vad vore Halloween utan lite ponnyer galopperar runt kvarteret? Detta Instructable kommer Detaljer skapar en lätt och bekväm liten ponny huvud för ett barn. Här är prinsessan kadens, men samma teknik kan användas för någon av besättningen som ponny.S...

Min Samurai Halloween kostym

i år gjorde jag denna Samurai halloween kostym. Tanken slog mig förra året men det var för sent då. Så jag gjorde det i år med hjälp av skrot kartong, konstruktion papper, färgade papper och målade bitar med akrylfärg. Jag använde band för att göra k...

Kacher Brovina (Mini Tesla transformator)

detta kallas "Kacher Brovina" miniatyr Tesla transformator. Generation frekvensen till 10 kHz vid en spänning som vid utgången av 6-10kV. Systemet utgör en primitiv blockerande oscillator. 12 volts strömkälla. Ledsen jag inte talar engelska, skr...

Optimus Prime och Bumble Bee

omvandla transformator kostymer. Favorit Autobots Optimus Prime och Bumble Bee kommer till liv som aldrig förr. Skapad av recylced skylt, vinyl, nylonväv och limma. Vart var freehanded och 100% hemlagad. Hoppas du njuter lika mycket som jag gör. Robo...

Omvandla Optimus Prime och Bumblee Bee kostymer 2011

Hi dessa bilder är på min pojkar Halloween kostymer för förra året. De ville göra något annorlunda så de bestämde sig att vara riktiga omvandla transformatorer. Detta projekt var väldigt kul. Vi samlas först rutorna rätt storlek. Lådor som var stor n...

K'nex mini transformer tank

Detta är en enkel men cool transformator tank, med steg för steg-guider om hur man bygger den,följande stycke räkningen inkluderar inte antalet vapen bitar, men de är lätt att buld ändå.Kommentera gärna, Betygsätt prenumerera, och om du behöver någon...

4-åriga Logan i hans omvandla Optimus Prime kostymer

Jag har tillbringat den senaste månaden och en halv arbetar på min sonLogans kostym för Halloween. Han älskar Optimus Prime så pappa beslutat att låtahonom känner han är faktiskt Optimus Prime. Vänder ute är kostymer utdet så här på webben så jag för...

Min Halloween kostym!

Hej alla!Jag vet det är nästan jul, men jag skulle vilja dela min senaste Halloween kostym.Dräkten är min fjärde kostym så långt, de första två kostymer som jag gjorde i första år gjordeskartong, under andra år jag gjorde en kostym av tenn, och i år...

Min lilla ponny Twilight Sparkle kostym

Min dotter ville vara Twilight Sparkle från My Little Pony denna Halloween. Här är hur jag gjorde henne en kostym...Steg 1: Bygga pannsmycke. Jag frågade min dotter om jag bara kunde hugga av huvudet av henne min lilla ponny uppstoppade djur och sy t...