Automatisk dörröppnare för kycklingHej detta är min första instructable så ledsen om det inte är perfekt.

I grund och botten jag köpte några höns ett tag sedan och tänkte på att göra något att automatiskt öppna dörren när det blir ljus cos im ganska lat morgnarna ;).
Efter att ha tittat på ebay fick jag veta var de mellan £90 - £110 så jag bestämde mig att få min tänkande Keps på och göra min egen.

Jag har sett några flyter runt men de alla verkar vara gjort av tid inte av ljusnivån.

Vad det måste göra:
öppna dörren som det blir ljus
stänga dörren när det blir mörkt
ganska enkelt va? haha

Innan vi börjar vill jag det vet jag planerar på att göra några av dessa och sälja dem online för ca £60-70 om någon inte kan eller inte har tid att göra det själva. Jag kommer att publicera det när thery är på ebay.

so... iallafall det räcker chatt kan komma med den.

EDIT:
Im också plainning på att lägga till en solar panel med en diod att ladda batterier när dess ljus men inte tillåter att batterierna ansvarsfrihet genom den.

här är projektet in som en rättegång i mitt garage :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Automatisk låda öppnare

Jag kallar denna uppfinning automatisk låda öppnaren (ADO). ADO kan hjälpa dig att öppna en låda när du går nära den. Det kommer att känna din hand närmar sig en låda för att förstora och öppna den för dig. Detta gjordes med en Lego Mindstorms EV3 ki...

Automatisk dörröppnare kontrolleras genom SLACK

Inlägget var ursprungligen postat på http://www.visuality.pl/postsNodeJS baserat Office dörröppnare med Raspberry Pi och Slack.SesamPå en av hackathons beslutade vi att automatisera våra dörröppning process. Det var en smärta att göra detta manuellt...

Arduino Automatisk dörröppnare

http://biomedicaltechnologyconsulting.blogspot.com/2012/05/Arduino-Automatic-door-opener.htmlDetta projekt kan kopplas till en dörrtelefon så att när dörrklockan knappen trycks dörren öppnas automatiskt.Mycket användbart för läkare kontor med många p...

Automatisk dörröppnare hund

Jag har ändrat en batteridriven sprinkler ventil för att öppna min hund dörr vid samma tid varje morgon....

Automatiska persienner Controller (PICAXE)

vill bygga en motoriserade persienner Controller för ca $15,00? Här är hur. Jag tycker om att ha krukväxter växter och se dem växa, men att se till att de få tillräckligt ljus kan vara en utmaning. Jag har en bokhylla framför fönstret i mitt sovrum m...

Elektrisk dörröppnare

På min fritid jag göra saker. En av mina bästa enheter är min automatiska dörröppnare. Dörren öppnas när du sätter kortet tillgång över växeln. Din dörr fortfarande kan skjutas öppen eller stängd, så detta kommer inte att orsaka några problem.(ClipAr...

Fattig Mans kyckling sås Picante?

Tja, här nyligen har jag varit pank som fan och utan arbete. Mitt fel egentligen, jag borde har radat upp ett nytt jobb innan du går på den gamla, men darn det känns så bra att gå från ett jobb som du hatar. Jag rekommenderar helt det! Ermm vänta......

Driv tabell för Recliner

Jag ville ha ett bord på min fåtölj så bestämde jag mig att lägga till en till den. Efter att jag fick det bestämde jag mig för att jag var alldeles för obekvämt att alltid behöva lyfta upp för att sitta ner så jag tog det ett steg längre med delar j...

Fallskärm Jumping

det finns några handlingar som styrker att kinesiska akrobater fallskärm-liknande enheter 1306.Steg 1: Riktig montering av selen Selen är utformad för att distribuera den inledande chocken jämnt i hela kroppen, om en lämplig passform har uppnåtts. En...

Automatisk kyckling dörröppnare med PICAXE

Med hjälp av den fantastiska PICAXE 08M 2 chip jag satte ihop en automatisk coop dörröppnare (heter den Cluck-O-Matic) så jag slapp att gå upp så tidigt på morgonen att låta kycklingarna från deras coop. Detta billiga kyckling dörröppnare enda öppnar...

Enkel automatisk Kyckling Coop dörren

I detta Instructable kommer jag att visa hur man gör en enkel automatisk kyckling coop dörröppnare.För alla som håller kycklingar, är ständigt närvarande hotet om rovdjur djur som rävar alltid ett bekymmer. Nyligen hade vi alla våra kycklingar (4 av...

Ägg - hur man kläckas kyckling ägg med en automatisk inkubator - inkubering förfaranden

Kläckning kyckling ägg är det enkelt med vissa kunskaper!Innan inkubering av ägg:Vad är den naturliga ruvande kycklingar?Samla in kyckling ägg höna coop eller hönshuset. Köpa ett ägg candler och genomlysning ägg innan inkubationAtt välja ett ägg inku...

Automatisk Kyckling matare

Gå på nästa steg att se förbättrad version med fullständig instruktion.Jag har gjort en andra förbättrad version av hemlagad Kyckling matare gratis. Min plan var att göra det från material som everybodey har och att det är lätt att bygga.Steg 1: Enkl...

Automatisk Kyckling Coop dörren

Jag ville världen utanför en liten dörr att öppna automatiskt (via Arduino - morgon/natt). Göra detta skulle befria oss från oroande om kycklingarna var säkra på natten och för att kunna lämna huset när vi ville) denna dörr kommer att placeras på sid...

Kläck ägg - ruvning kyckling ägg med en automatisk inkubator - inkubering förfaranden

Kläckning kyckling ägg är det enkelt med vissa kunskaper!Innan inkubering av ägg:Vad är den naturliga ruvande kycklingar?Samla in kyckling ägg höna coop eller hönshuset. Köpa ett ägg candler och genomlysning ägg innan inkubationAtt välja ett ägg inku...

Bygga en växthusgaser automatisk Vent öppnare

Av Firgelli automatiseringarFör några år sedan en kund vårt gjort upp några vent konservöppnare för deras dome växthusgaser och används våra linjära manöverdon för att driva luftströmmar.Här är hur deras installer installeras en och titta på video av...

Automatisk Blind öppnare

http://contraptionmaker.infoVi lever i en 150 år gammal bondgård med den ursprungliga windows. Trots isolering och ny rangerbangård är det att leva i en sil, på vintern. För att bekämpa detta problem installerar vi plast över Fönstren att försöka sto...

Auto dörren för Kyckling matare

Alla som har kycklingar har förmodligen upplevt råttor eller möss i något skede. De älskar att komma in kycklingar maten på natten och göra en enda röra. De flesta av råttorna jag har fångats i fällor och har rensat men jag vet att det dröjer inte lä...

Arduino Kyckling Coop Controller

Under de senaste åren min familj har hållit ex-burhöns - de är cirka 18 månader gammal och har levt hela sitt liv i en bur miljö. Så mycket som vi älskar dessa små buntar av glädjeämnen och ägg kan det vara en arbetsträl att stiga upp tidigt på morgo...