Automatisk garden vattning system av arduino, LCD, knappar, EEPROM, magnetventil, Motor och underjordiska sprinklerNu gör vi automatisk vattning anläggning

Jag använder 5 KW motor som kan fungera endast en sprinkler i taget

så jag använder den här metoden

som ger mig positiva resultat

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino - växten vattnas System med TFT LCD-väderstation skärmen

Hej peepz, jag skapade en prototyp växt vattning system med väderstation på en TFT LCD för inomhus växande.Naturligtvis kan du bygga den för att använda den utomhus till.Detta projekt fungerar men är bara grunden för ett större projekt... från här ka...

Automatisk Garden vattning enhet - Arduino

Som en del av kursens innehåll för min MLIS examen (vår klass blogg: http://scumakers.wordpress.com/), jag behövde komma med slutprojekt och ville lära sig att använda en Arduino. Till slut kom jag upp med den här enheten att automatiskt känner av nä...

Awesomely automatisk Garden vattning Buddy - komplett med reservoar för näringsämnen.

Jag har den värsta lyckan med att komma ihåg att vattna mina tomater på en regelbunden basis. Jag har nästan dödat dem 3 gånger under våren redan. Så kvar min rumskompis beslutat om till min egen enheter skulle vi aldrig få någon i år. Vi tittade in...

Enkla garden vattning system

Det finns några trädgård automationssystem genom att använda Arduino som är ganska detaljerade. Jag ville utveckla ett enkelt system för tidsinställda vattning. Man kan alltid utveckla den med IC555, men driver fluktuationerna kan störa vattning cyke...

Avlägsna Solar Garden vattning System

Detta är min första instructable inlägg, inte säker på om detta kommer att samla på något intresse, men om du är intresserad jag kommer lägga upp mer detaljer.Jag bestämde mig att bygga något för det egna grönsakslandet. Jag använde en liknande krets...

Automatisk julgran vattning system

hur man inte ska glömma att vatten du säsongens träd i år.Steg 1: Hur man gör det Strängen kommer att suga vatten ur behållaren av kapillärkraften.Allt du behöver göra är att kontrollera då och då för att se om behållaren behöver påfyllning.Inte behö...

Automatisk växten vattnas System

jag gjorde en automatisk anläggning vattning system genom att använda ett akvarium pump och elektrisk timer.Materialet kostade mig ca $60 vilket jag tycker är lite brant. Du kan förmodligen göra detta för omkring $40 med en luftpump istället för en d...

Billig och enkel automatisk House växt vattning System

jag har växter i mitt kontor - problemet är att mina dagar variera vilt och ibland jag glömmer eller inte har tid att vattna blommorna. Jag tittade för en automatisk house vattning system och de var mycket dyrt ($49-$100) och jag kunde inte vara säke...

Övervakning och vattning system med evive (Arduino powered embedded plattform)

Övervakning växtskydd är mycket viktigt för deras snabba tillväxt. I denna hektisk värld glömmer människor oftast att vattna sina växter som leder till dålig tillväxt och hälsa för sina anläggningar.Vi har genomfört en växt övervakning och vattning s...

Arduino automatisk vattning System

I handboken Instructables kommer jag visa dig hur du gör din egen - Arduino-automatisk vattning system för ditt "skrivbord" blomma (eller anläggning). Hela förfarandet är mycket lätt och du kan slutföra den här guiden i ca 30 min.Målet är att au...

Arduino kontrollerade växten vattnas system och anpassade AC kärl avsättningsmöjligheter

detta är ett projekt att skapa en automatisk anläggning vattning system och en AC kärl utlopp som du kan kontrolleras med hjälp av en mikrokontroller. I mitt exempel används en Ruggeduino men detta är i huvudsak en Arduino Uno.Kretsen jag använde är...

Diskret Garden Defense System

Detta instructable skapades enlighet projektet kravet på Makecourse vid University of South Florida (www.makecourse.com)Detta projekt är den diskreta Garden Defense System--en laser torn som är kopplad till en servo huvud som rör sig fram och tillbak...

Arduino LCD-Counter

bygga en enkel arduino LCD-disken med enkla komponenter som knappar och LCDSteg 1: 1bygga en enkel arduino LCD-disken med enkla komponenter som knappar och LCDDelförteckningenArduino Uno16 x 2 LCDTryck-knapparPotentiometer 100k10k Resistor220R motstå...

4-i-1 Arduino LCD sköld Kit

Med detta projekt har du minst fyra projekt i en mer ändringarna som du gör. Detta kit består av en Arduino Uno, en LCD-skärm, en USB-A till USB-B kabel, och nödigt koder så att du kan arbeta med detta kit. Huvudprojektet är en räknare med stora siff...

4-i-1 Arduino LCD sköld Version 2

Med detta projekt, har du minst fyra produkter i en eftersom detta kit består av en Arduino Uno, en LCD-skärm, en USB-A till USB-B kabel och alla material som du kommer att behöva utveckla följande fyra projekt: en disk, en termometer, en kondensator...

Bygga en enkel Auto-vattning System från återvunna produkter

jag ett sätt att enkelt (och billigt) vatten min tomater via ett system. Jag byggde enkla waterers med 2 och 3 litersflaskor och tråd hängare. Min totala kostnaden utlägg för detta projekt var $1.16 för borr.Vattning priser:3-liters flaska: ca 48 min...

Historien klockan: Arduino LCD w / cap sensorer

Detta är ännu en annan Arduino LCD klocka, men med en twist; Denna klocka kan vet vissa helgdagar och födelsedagar, och göra beräkningar i farten av hur gammal någon är och sedan Visa information på LCD-skärmen. Jag blev inspirerad att göra denna klo...

Arduino LCD-spel

Att göra åtskilliga saker är mycket enkelt med Arduino microcontrollers. Detta Instructable förklarar hur du kan skapa en enkel 1-knappen video spel gjorda av en handfull delar i Arduino Basic Kit från 123D kretsar. Det är en sida-rullning hoppande s...

Självreglerande vattning system

kort: denna metod använder tekniken för vissa fågel vattenflaskor (som ). Du ska också använda vissa kommunicerande kärl.Den grundläggande tanken dras i pic #1.För att göra det, behöver du:-plastflaska med mössa-pot plattan-slangar (ca 3 till 5 mm in...