Automatisk Marshmallow pistoldenna instrutable kommer att lära dig hur du skapar en automatisk marshmallow pistolen ur 1/2 tum pvc-rör. Detta är min första instructable så gärna ge mig förslag på vad jag kunde göra bättre.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Ultimate Marshmallow pistol/Shooter

en marshmallow pistol som kan avfyra helautomatisk, eller använda en "bolt-action" metod att ladda om snabbt. Bränder modell Magic pellets för ökad effektivitet och mindre röra.Steg 1: Ammunition För denna pistol jag använder modell magiska pell...

Automatisk Knex Pistol

detta är min automatiska knex pistol. Det kan hålla upp till sju dart. Mycket kraftfull. Det skjuter rakt. Fråga mig instruktioner på kommentarer...

Pump-Action Marshmallow pistol

jag var uttråkad en dag så jag beslöt att göra en pistol skjuta mina bröder med. Jag behövde en projektil som var mjuka, lättillgänglig och billig. Svaret: marshmallows! En marshmallow pistol är oftast mycket enkel: en slang som placeras en marshmall...

PVC pipe marshmallow pistol

detta är en rolig marshmallow pistol som skjuter mini marshmallowsSteg 1: bara göra detta med 1/2 tum PVC-rör slutet av fat är ca 7", båda handtag 5", mun freden är ca 4"och lim alltSteg 2: Skjuta den fick denna stora väska med mini marshma...

Människor vs Zombies Marshmallow pistol

Varning: Jag är inte ansvarig om du blir skadad använda min marshmallow pistol.Även om marshmallows är mjuka rekommenderar jag starkt att någon beskjutna av en marshmallow pistol bör bära ögonskydd.Även aldrig köra med marshmallow pistolen i munnen.D...

Hur man gör en Marshmallow pistol eller Marshmallow Shooter

detta marshmallow pistol (marshmallow shooter) helt kommer att överraska dig med sin noggrannhet, utbud och enkel konstruktion. Plus, det är massor av kul och mycket bättre än någon affären leksak eftersom det uppmuntrar ändringar.Marshmallow shooter...

Billigt, prisvärt och roligt... MARSHMALLOW PISTOL!

Detta är ett billigt och enkelt projekt som säkerligen kommer att bli en hit i ditt hem! Det är PVC-rör och passande med lite känsla från spraypaint. Jag tror personligen spraypaint gör hela projektet. Detta är en stor far son eller hero pappa projek...

MMG33 Marshmallow pistol med klipp idé.

Detta är en marshmallow pistol som är ganska vanligt men jag har en idé för klippet så låt oss börja med.Steg 1: klipp Material: 1end cap 1 9" lång 1/2 i PVC 1"+ 1"pice av aluminiumfolie 2 i bit string band tillval-silvertejp ta 9 i röret o...

PVC Marshmallow pistol

idag kommer jag att göra en stark marshmallow pistol.Steg 1: Allt detta är 1/2" PVC, koppla det alla och lägga till PVC cement om du vill göra det kraftigare.Steg 2: Nu din gjort det öst att inrätta marshmallow och är ganska snabbt....

Enkel automatisk penna pistol

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en automatisk penna pistol som jag tänkte upp i morse.Ledsen för bilder!Steg 1: material du behöver...2 penna axlarDuck tapekniv (mycket skarp punkt)Steg 2: Klippa hålet Skära ett hål ca 1/2 tu...

Semi automatisk Knex pistol

Detta är en semi automatisk pistol som använder patroner som kan laddas från toppen. Efter en patron avfyras det faller ut botten och nästa faller in i kammaren. Pistolen är gravitation utfodras så att det bara kan skjuta så fort patronerna kan falla...

Verkligen semi automatisk knex pistol

denna pistol bygger bort av KNEmovies design, men inte hans mechansim. mechansim kan likna hans, men min är inte så komplicerat. Mitt vapen är inte lika kraftfull som den skjuter bara 5-10 minuters promenad. Jag hoppas du gillar min semi - automatisk...

Grundläggande PVC marshmallow pistol

jag byggde denna marshmallow maskingeväret ett par år tillbaka, men det misslyckades hårt. häromdagen, jag drog ut och åter konfigurerat den till en lättare, mindre, och i teorin bättre pistol. jag bokstavligen byggd detta i fem minuter från en desig...

Automatisk Marshmallow Kafferostningsföretagen

detta är en marshmallow FYRFAT (duh). En stegmotor från en gammal skrivare snurrar marshmallow, på ett spett, över ljuset. Plast användes att fästa spett till motoraxeln, eftersom växeln inte skulle komma bort av axeln. Min AC adapter var 9 volt, men...

Marshmallow pistol

göra en cool mini marshmallow pistolen ur billigt bitarkostade mig runt $3-4Steg 1: Delar som behövs alla pvc-rör måste vara 1/2 in. diameterDu behöver:1: 7 tum pvc-rör1: 5 tum pvc-rör1: 3 tum pvc-rör1: ändlock1: 1/2 tum diameter gängade bitTillval:...

Variation på marshmallow pistol

hur man gör en annan ny variant på marshmallow pistolen. PVC-rör är billigt så det skulle kosta dig mindre än 4 dollar!Steg 1: materialMaterial:(alla PVC är 1/2 tum tjock)4, långa 3 tum bitar av PVC-rör4, långa 5 tum bitar av PVC-rör3 T muffar för pi...

Mini Marshmallow pistol

Jag var inte säker på hur väl detta skulle skott innan men efter att jag var verkligen förvånad över hur bra det skott. Använd mini marshmallows skjuten ur den. Ju färskare marshmallows desto bättre. Också större mini marshmallow desto bättre. Kostna...

Höga Powered marshmallow pistol!

Skjuter marshmallows 40 MPH. vi fick slut på marshmallows och använde en bit bröd och sätta en stor welt av magen vänner!!! Det var en olycka! Detta är den slutliga produkten, men jag behöver fortfarande att avsluta grundning det och limma det alla t...

Marshmallow pistol #BREADWINNERS

material:2 tee-anslutningarPVC-rör (1ft, 2 in, två 4 in och 4.5 i)påse med mini marshmallows!Steg 1: Först, du tar en av tee connecters. Då du tar en av de 4" i röret och stack in den till botten av tee ansluten.Steg 2: Ta din 2" tums pipa och k...