Autonoma Sentry tornets
Autonoma Sentry tornet är ett fristående system som kan upptäcka och neutralisera oönskade inkräktare via en störtflod av mjukt skum dart. AST är byggt för kontorsmiljö, en kraftfull del av maskinvaran som behöver ingen mänsklig input (även om distans kan du inaktivera den, för du vet, säkerhetsskäl). Bestående av en modifierad elektriska Nerf pistol monterad på servo mekanism, är maskinen Intel Edison-drivna och utrustade med en långväga lidar och motion sensor. Läs tillsammans för att se hur den är gjord!

Se Steg
Relaterade Ämnen

S3NTRY: en LEGO Mindstorms robot sentry tornets

Välkommen till min första Instructable.Dessa är instruktionerna för hur man gör min autonoma, inte flytta, sentry torn: S3NTRY.Hela projektet kan göras med 1 uppsättning LEGO 31313 - EV3 detaljhandeln.Obs: Jag märkte när man sätter alla saker ihop, a...

Gör din egen Portal Sentry tornets ägg kopp

jag gjorde denna Portal torn ägg cup med material jag hade hemma. Dessa material är också allmänt tillgängliga på hobby butiker. Kan det vara enklare att skapa ägg koppen med andra metoder, såsom svetsning maskin arbetar, 3D-utskrifter, etc., men jag...

Sentriduino! Dess alla nya Sentry tornet tillverkad av återvunnet saker du hittar runt ditt hus!

Hey guys, idag vill jag visa dig hur man gör en enkel sentry tornets av husgeråd! Du skulle bara behöver få en Arduino UNO eller Mega, en Ping))) Ultraljuds-Range finder, två servon och en elektronisk vatten squinter! Resten av projektet är saker som...

Gör en liten, lera, Sentry tornets från Portal!

De irriterande små (inte riktigt lilla...) torn är tillbaka för att få hämnd på dig (för knackar dem över...)!Men på något sätt, när de reser till jorden, deras metall struktur ändrades in i lera!Så, idag kan du göra ditt eget torn!Steg 1: Få ditt ma...

LEGO Sentry tornets

Steg 1: Delar du behöverSteg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:...

Autonoma Paintball Sentry Gun

gör dina egna, anpassade autonoma SENTRY GUN!En mikrokontroller tävling Finalist och tvåan vinnare.Detta instructable är inaktuell. För den senaste versionen av handledning, se hemsida . Skål!Denna sentry gun självständigt spår, mål, och skjuter på m...

Wheatley och LEGO Portal 2 Sentry torn

Hey guys, och Välkommen till en annan instructable! Om du missade min sista en, gå vidare och ta en titt på min sida, det bör vara den första! Om något är förvirrande eller oklart, inte heasitate fråga, och jag försöker och komma tillbaka till dig i...

Hur att bleka skjortor med egna mönster.

Någonsin velat göra en egen skjorta att offentligt Visa hur mycket av ett fan du är en TV serie, spel eller film? I detta Instructable kommer jag visa dig hur att använda blekmedel, en t-shirt eller andra kläder, frys papper och några andra vanliga h...

Frankenturret (Portal 2) med ryckningar ben

När jag spelat Portal 2 var jag så glad hur söt och onda(och helt enkelt awesome) allt är att jag decited för att bygga något från det spelet.min favorit sak i spelet:FrankenturretIT´s en blandning av en kub och två sentry tornets.här är en video av...

MyRobot - DIY Robot

myRobot - DIY Robot Beskrivning:Inte har du alltid velat ha en robot? En som är överkomligt, anpassningsbara och användbara? En Siren produktioner och utvecklas apor, i samarbete med eBork Devs, är att bygga en öppen plattform som kommer utnyttja bom...

Spel och film saker

idag som jag ska visa dig hur man gör tunnar för alla typer av spel som portalSteg 1: Star Wars Nu först några stjärniga warsSteg 2: Wheatley Weathly behöver du en ljus tegelSteg 3: Sentry tornets Here's how to make it...

LEGO:: PORTAL

i denna anvisning ska jag visa dig hur man bygger några karaktärer av Portal 2. Jag försökte att användningen inte modifierade delar, så du kan bygga modeller utan förstöra dina delar.Jag tror bilderna bör vara självförklarande.Steg 1: LEGO:: PORTAL...

Portalen torn Papercraft Guide

det är älskvärda Sentry tornet från PC/Xbox/PS3 succéspelet, Portal! Sedan dess ursprungliga release på min deviantArt -sida för en tid sedan, har jag fått ett antal förfrågningar om hjälp/handledning med denna modell, och i en anda av den göra den v...

Portal 2 torn

Portal 2 är ett fantastiskt spel och torn var en av mina favorit delar (trots att de skjuter på dig). Jag ville göra en och jag hade delarna, så jag gjorde.Produkter:Frigolit äggSvart twisty-bandRöd LEDGlue dotsPapper3V knappbatteriVerktyg:Sandpapper...

Bita hinder autonom Robot «Sanglier» (vildsvin)

helhetskonceptVår första idé var att skapa en spårad robot möjlighet att klättra trappor och många andra hinder, att nå en bra fart (runt 10 eller 15 km/h) samtidigt som filmar och överföra data. Det kommer att själv besluta om den kan gå igenom ett...

Hem Sentry Robot projekt för Intel-IoT turnén i Austin, TX av RoboDorks

Eftersom jag skulle vara i Austin, TX-området för min dotters födelsedag, var jag inbjuden att gå med mina vänner för Intel-IoT Roadshow och hacka-en-het, med Intel Edison utveckling Kit. Kriterierna som tävlingen var att använda en Intel Edison och...

WiFi / Internet / Android kontrollerade Nerf Vulcan Sentry Gun

Ansluta till en router med en WiFi sköld, kontrollen en vaktpost pistol med en terminalemulator installerad på din bärbara dator eller med en app installerad på din Android-enhet.Om routern är ansluten till internet, kunde denna sentry gun teoretiskt...

Andee Sentry Gun med Annikken Andee

har du ett projekt som kan styra en missilsystem och laser med en Android eller iOS-enhet? Vi talar inte om de verkliga missilsystem, men vår Andee Sentry Gun modell som har 6 fat av ammunition för att frigöra eldkraft på din nästa fiende!Ladda ner v...

TF2 Paintball Sentry Lv.1

Jag har jobbat på att göra en vaktpost Lv1 från Team Fortress två den sista stund, när jag bestämde mig för att portalen tornet i något sätt kan stödja ett paintball gevär. Vakten kommer att ha minst 3 olika lägen av spårning: handbok, skillnad Mappi...