Av misstag Vegan: Ren energi biterJag brukade vara en rå foodist, på GI-frågor. Jag var slags oavsiktligt vegan på grund av detta, men bortsett från det var aldrig riktigt in i vegansk matlagning.

Oavsett om du är, kommer att detta recept förändra hur du tycker om vegan mat--på allvar! Glöm intetsägande och brist-lustre "rena" äta--dessa cookies/energi bites kommer har du sluka dem och be om mer!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Inte baka energi biter

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/no-bake-energy-bites/Oktober är nationella Cookie månad, men eftersom jag är i Boston utan ugn, jag avstod. Men hittade jag denna inget baka kaka recept som jag ville göra lite nyttiga...

Nr-baka energi biter

Världens bästa energi power-ups är här! Med jordnötssmör och choklad chips, kommer inget slå detta mellanmål!Vad du behöver:-CHOKLAD CHIPS!!!-ROSTAD KOKOS-VANILJEXTRAKT-JORDNÖTSSMÖR!-GAMLA GAMMALDAGS HAVRE-HONUNG-NYMALEN LINFRÖN-CHIA FRÖN (VALFRITT)S...

Gluten fri energi biter

ingredienser:1/3 kopp smält kokosolja1/3 kopp solrosolja utsäde smör1/4 kopp osötat kakaopulver1/4 kopp sockerfri riven kokos1/4 dl saltade jordnötter, hackade1/2 tsk vaniljextrakt1 tsk honungInstruktioner:I en liten kastrull på låg värme, smälta din...

Vegan kryddad palsternacka & rökt tofu hamburgare!

Recept: för 5 hamburgare, varje 5 till 7 cm långIngredienser:** För hamburgare:550 gr skalad palsternacka, skuren i bita stora bitar (vägd när skalade & skuren i bitar)1 stor rödlök, skalad & skär i finskuret klyftorvitlök pulver: 1 tsk markenkumm...

Den perfekta Raw Vegan Pumpkin Cheesecake

Kolla in det utskrivbara receptet här: http://vegetarianbaker.com/Raw-Vegan-Pumpkin-Chee...Varje November får jag samma fråga: som vegan & vegetarisk, vad jag tjänar till efterrätt på Thanksgiving och jul? I år, jag har slagit sig ihop med Global kän...

DIY Terrarium - våren Room Decor

Detta DIY Terrarium är super söt och en bra våren Decor bit för ditt rum, reception, kök eller i princip var som helst! Titta på videon för mer detaljerade instruktioner och grafik!Steg 1: Du behöver:-En medellång glasbehållare-Krukväxtjord-Små stena...

Våning energi

Idag, vi är beroende av icke-förnybar energi, men det finns en hel del ren energi slösas bort varje dag, skapad av oss. Miljontals människor som vandrar i huvudsakliga korridorerna och allmänna utrymmen i staden ger en stor möjlighet att främja energ...

Mikrobiella bränsleceller - ett sätt att generera ren el från avloppsvatten

Över 1,5 miljarder människor i världen har inte tillgång till El. Det innebär att 1 av 5 människor tvingas leva utan något som en majoritet av världen tar för beviljade varje dag! Utan el är dessa människor inte att kyla mat/medicin, har en garantera...

Energi i en burk!

Energi i en burk! Låter intressant rätt?? Biter energimix packas in i en murare burk gör en attraktiv present för alla tillfällen.För denna julhelgen planerar jag att gåva denna energi burk till min omgivning.Det är super enkel söt present med hälsos...

Vegan ris Krispie behandlar

Skriftliga recept: http://vegetarianbaker.com/vegan-rice-krispie-tre...Som jag barn, jag brukade älska dessa behandlar. De var så roligt att äta, men också riktigt kul att göra. När jag skapade min Vegan Marshmallow recept (bit.ly/VeganMarshmallow),...

En början guide till designa ett teater rummet och Star tak

I have been wanting a dedicated home theatre room for about 15 years. Jag äntligen har en nu och det är en dröm. Det är inte bäst eller mest dyr men ser ut som det är en hög slut teater rum jämfört till rum omkring $50, 000 eller mer. Jag har en vän...

DIY tandvård

Vänligen läs teori innan du gör någotJag förväntar mig inte att många människor kommer att prova det, men om någon är så desperata bättre inte upprepa dumma misstag.I mitt fall var det bara Temporär fix för några veckor och jag använder oftast vanlig...

Ingen drunkning, kupan-Top Feeder

Jag har varit en bakgård biodlare i åtta år och under den tiden jag har experimenterat med olika typer av kupan mönster inklusive Horisontella Top Bar, Warréoch foundationless Langstroth. Jag har gjort massor av misstag under åren, främst av "killing...

Solar Power System med upp-cyklade komponenter.

Omfattningen av projektet.Syftet med detta projekt är att montera och installera en stand alone solenergi (Foto Voltas eller PV). Mitt mål är att köra 2 LED-lampor i fixturer på min arbetsbänk och laddning/underhålla mina batterier till motordrivna v...

DIY Solar flaska glödlampa och mobilladdare

Hej alla,Detta instructable handlar om DIY Solar flaska lampa och mobilladdare där vi kan bygga vår egen sol flaska-lampa och en mobiltelefonladdare. Detta Instructable är hjälp var det finns ingen elektricitet eller elektricitet är mycket höga.Jag g...

Laser skär SphereBot

Begreppet SphereBot (eller ägg-Bot) är verkligen snygg och innovativ. För er som inte vet, är SphereBot en enhet som använder vanliga pennor (sharpies, Rose Art markörer, etc.) för att dra på runda objekt. Dessa kan vara något, från ping pong bollar,...

Lynnig lumberjack

För Halloween-fest behövde i år jag ta en maträtt, något att dricka och naturligtvis vara klädd i en kostym av något slag. Inget ovanligt jag antar att du inte gå till Halloween-fester tomhänt heller, tror du?Jag ville hålla det enkelt och billigt ef...

Plast Pirate Sword Mod

Detta instructable visar dig hur du tar en $12 Prince of Persia plast prop (säga att tre gånger snabbt! Ha!) svärd och vända det till något du kanske egentligen vill Pimpa din pirat kostym med.Jag hade mest av det här i min crafty garderob. Du kan be...

Precision pumpa Carving

varje år jag skära åtminstone ett halvt dussin pumpor. Min fru har oftast några också. Vi har nyligen fått andra vänner och familj ombord, lär dem hur man skära egna fantastiska utseende pumpor, med stenciler och grundläggande verktyg.Nu är det dags...