Av syn (och lukt) Kitty invigtokej, först och främst true confessions: Jag älskar min katt, men jag gillar inte det faktum att rutan kattsand är svårt att hitta på en plats där vi inte behöver uppleva det. Så ofta som det blir rengöras, även med bra kattsand, det fortfarande luktar och ser inte så bra. Dessutom medger jag att antingen 1. Jag har inte tålamod eller skicklighet i beteende modifiera eller 2. min katt vilja är helt enkelt starkare än min egen att träna henne gå på toaletten "människor". Som sagt, jag älskar min katt "Moosette" aka älg eller bara "fuzzball", som en medlem av min familj, och ville ge henne ett privat område att ta hand om hennes kontemplativa stunder och befria sig själv i ett lugnt och värdigt sätt. Eftersom jag är fast besluten att hålla min katt inomhus, för hennes hälsa och välbefinnande av vilda djur i närheten, var detta min lösning. Så jag satte en Pet luckan i väggen mellan min post-väg och garage, och slutna lådan i ett avskärmat utrymme. Alla katt ägare håller med om att de flesta katter uppskattar denna hänsynsfull behandling för att tillåta dem att koncentrera sig på mer viktiga katt uppgifter, som att sova hela dagen.

Jag gjorde denna enkla kitty invigt ett par år sedan, och känna typ av generad även bokföra den som en instructable - som kanske det bör gå som en "tips från Heloise", men ett par personer har sagt att det kan vara bra för andra, så varsågod!

Se Steg
Relaterade Ämnen

BaW-Bot del 3: Lägga till syn och Touch till Bot

detta är den tredje delen av vår BaW-Bot (klockor och visselpipor Bot) bygga-5 separata instructables som undersöka olika Arduino-relaterade tekniker, kombinera för att skapa en Bot med alla klockor-och-visselpipor.Del 1: Bygga en Arduino på ett bräd...

Hur man bygger en $10 cykel piska ljus: synas och vara säker

Välkommen,I detta Instructable kommer jag visa dig hur man bygger en cykel piska ljus från några ganska vanliga material.Denna idé kom till mig som jag arbetade på ett liknande projekt för en ATV piska ljus (som jag hoppas att lägga någon gång snart....

Vakna upp och lukta The kaffe

alla älskar en god kopp kaffe på morgonen!...

Hello Kitty! Dess alla hjärtans dag!

Hello Kitty,Dess alla hjärtans dag!Vet du vad det betyder?Just det!Det är dags att lysa upp ditt liv med lite eTextile kärlek!Meow!Förra året var STABBY Valentine - en inga sew och alla glöd eTextile älskar anmärkning.2011 var det Gnistra LED TuTu pa...

Hello Kitty barn kostym

min dotter ville vara Hello Kitty i år för Halloween.Jag tittade på nätet se vad var tillgänglig för Hello Kitty dräkter och blev chockad att se kostnaderna för till synes enkla Hello Kitty dräkter upp till $ 30 (helt nya).Som hon är fortfarande ung,...

Ordentlig Cat ägarskap, vård, utbildning, Tips och Tricks

Hej alla! Någon som delar ett hus med en kärleksfull (eller kanske inte så kärleksfull?) felin följeslagare vet att du inte äger katter, de äger du! Vi börjar med det ögonblick du bestämmer dig för att du bara måste ha en katt. Detta "vänners kompati...

Homeros Odysséen, berättelsen om en katt och hur man får alltför många kattungar utan att försöka, riktigt snabbt.

Mitt namn är Homer, och det är min bild från när jag hade en riktigt dålig dag. Och detta är min historia.Editors Note: Jag bestämde mig att skriva detta instructable delvis i form av en berättelse eftersom jag trodde det skulle vara mer intressant....

Prototyping interaktiva miljöer i virtuell verklighet med Google kartong, enighet och Hotline Bling (TfCD)

Dessa dagar, prioriteras (uppslukande) upplevelser över rena funktioner och specifikationer på papper. Denna förändring i fokus har påverkat designprocessen av industridesigner, arkitekter, app-utvecklare och konstnärer, strävar efter att skapa proto...

My Little Pony - Tail rost och kroppen stank.

En annan tutorial på fixa dessa manky ponnyer!Svans rust är en vanlig syn och det ser ganska otäckt, ibland det kan fläcken svansen ända ner och tvätta den bara gör det värre och sprider det vidare. Du måste få till källan av problemet och ta bort de...

Austin, Emily och Keiran gör tvål

Låt oss göra vissa tvål! Vi alla vet värdet av tvål i våra liv vare sig det är våra diska eller ta en dusch på morgonen. Gå till butiken för att köpa lite diskmedel och vissa schampo är lätt men vad sägs om att göra din egen personliga tvål i ditt eg...

Hur till syn i din Rifle

iakttagelse i bössan är en viktig process som behöver utföras varje gång du köper en ny skjutvapen, scope eller sevärdheter. Detta kan du säkerställa noggrannheten och få viss kunskap om ditt vapen som behövs för att maximera effektiviteten. Hur det...

BACKBOX en - mer än bara ett lufttrafikföretag och tunga (verktyg)

' aldrig sluta utbildning"är en av mina favorit citat."Att göra fel är kul - du gör det mycket bättre nästa gång" är också en av mina favorit citat."När det blir tufft, tufft få gå" är... också, ja.Men min ultimata favorit är 'Ald...

En annan anvisningar på förbättra din syn naturligtvis.

jag ska öppna ögonen på ett sätt att förbättra vision naturligtvis, genom att följa enkla eye övningar som kommer att leda till friska ögon och tydlig vision. Jag ska berätta du vill jag vet, och jag vill höra från människor som kan lägga till vad ja...

Hur man gör Paint och parfymerad tvål

färg + doftande tvål är röd.Bilder: måla = toppTvål = bottenHej killar, så jag bara leker idag med några färgade röda sirap och sedan gjorde plötsligt jag måla... Och färg hinkar är som 10 dollar eller mer, det beror så då jag bara fick en flaska vat...

Anpassade för hållbara och funktionella plånbok silvertejp

hur man gör en elegant men ändå funktionella gubbe/plånbok silvertejp som kommer att pågå tills du blir uttråkad av det eftersom min 5 år gammal och har inte brutit ännu och inte visar några tecken på att ge upp.Detta Instructable hjälper dig göra di...

En nybörjares Guide till XSplit programföretag och Streaming på Twitch.tv (Windows 10)

IntroduktionLive Streaming är en växande bransch där alla och envar kan dela deras spelupplevelse med världen. Om du bara titta på andra spela och prata med din favorit serpentiner i chatten, eller live streaming själv, Twitch.tv skapar en enorm, sam...

Hur man gör Windows Vista känner igen din Sansa syn mp3-spelare.

Köpte du en Sansa syn bara för att finna att Windows Vista inte kommer att erkänna det? Kan inte uppdatera firmware för att tillåta Vista att erkänna det? Har du fastnat i en catch 22 situation? Väl detta instructable kommer att hjälpa dig att lindra...

Enkel stark syra och bas titrering

IntroduktionEn titrering är en process som gör att den jämvikt nyckeltal, eller motsvarande belopp, av kemikalier skall iakttas genom en förändring i färg. Den karakteristiska indikatorn att en lösning har nått jämvikt är en färgförändring som är väc...

Roliga och funktionella katt skräp låda cover

har du en eller flera katter, och en kattlådan som ses (och skapar dammoln och luktar) mer än du vill? Vi antog två bedårande bror katter och har nu två inte så bedårande skräp boxarna för dem. "Deras" sovrum innehåller en katt träd/condo och of...