Avatar Aang personaljag skapade en replika personal från TV Visa avatar den sista luften bender. Det skapades med normala produkter som jag hittade på min lokala järnaffär, de viktigaste komponenterna var trim, brickor, och några naglar, med lite band och tyg, med trä limmar och klämmor för att sätta ihop hemma. Det tog flera proto typer att skapa den färdiga produkten, men var väl värt det. Jag skapade den främst för Ohayocon, men jag älskar det så mycket jag funderar på att skapa ett bättre. Den största utmaningen var räkna ut mekaniken i personalen, när jag gjorde det hela fick jag gå bort av var klipp från showen, men de är inte alltid samma sak. Om jag vinner denna tävling, jag planerar på att omarbeta det med bättre material, förhoppningsvis gör det mer kompakt denna gång, jag har redan planer dras ut till en ny, jag tror jag kan klippa en halv en fot från toppen av den för att göra det mer praktiskt, och tillåta vingarna öppna smidigare.
Relaterade Ämnen

Gör en Avatar

avatarer är mycket viktigt att identifieras på någon social webbplats, detta instructable visar dig hur man väljer och göra en avatar som passar dig.(Hoppa över till steg 3 om du vill komma direkt till den beslutsfattande delen)Steg 1: Varför är en A...

TELEPRESENCE ROBOT Version 2 (DIY AVATAR)

Jag presenterar REGO version 2, (se versionen 1 här:)Denna nya version är gjord med hallon-pi, en Arduino, mobile router och motoriserade HD-kamera. Målet med att använda tegel befintlig teknik och kombinera dem för att skapa en avatar robot. Denna r...

TELEPRESENCE ROBOT (DIY AVATAR)

I presenterar REGO, syftet med tegelstenar befintliga tekniker och kombinera dem för att skapa en avatar robot. Denna robot gör det möjligt att se, höra, flytta runt och chatta med människor runt roboten från en enkel webbläsare, så från någonstans i...

Gandhi: 17' lång kartong Avatar

detta instructable tar dig igenom processen jag används för att skapa en 17' hög reproduktion av min avatar från Second Life, MGandhi Chakrabarti. I mars 2008 mig och min Gandhi avatar gick hela Second Life för 26 dagar att reenact hans berömda 1930-...

Hur man gör en Avatar: The Last Airbender = "Blue Spirit" kostym

så för halloween, min flickvän ville vara blå andan från Avatar: The Last Airbender. Det är en ganska bra outfit för halloween, som dräkten innehåller ganska normala kläder och endast några stora rekvisita.Material:-Baggy svarta byxor-Svart långärmad...

Skapa en animerad Avatar

denna guide visar dig hur man gör en liten animerad GIF, för användning som en avatar i webbforum.Steg 1: Få allt du behöver.Först och främst måste du få en kopia av showen du vill göra en GIF från på din dator. Jag kan inte berätta hur man gör detta...

En bildskärm som ringer i en klocka varje gång en Person som stöder en Crowdfunding kampanj

När vi höll på att crowdfunded, byggde vi en Indiegogo skärm som ringde i en klocka varje gång en ny person stöd för vår kampanj och köpt en Kinoma skapa enhet. Vi vill dela med mig av detta projekt.Kinoma skapa körs en app som skrapar våra Indiegogo...

Legend of Korra Cross Stitch: Team Avatar

Cross stitch mönster (i excel och bild form) med Team Avatar. Det finns två versioner: den "frakt" versionen med Korra och Asami hålla händer och en icke-shipping version.Steg 1: material Aida 14 antal tyg (mönster skrivet för en 5 x 7" ram...

E-Z Enchanted Orb med Faux drivved personal

Skapa denna magiska Orb och personal, eller the Orb ensam.En gång på, en kort stund sedan, jag beslutade att dela dessa förtrollade klot med dig samt en drivved personal. Klot är inte bara kul att göra men magisk att titta på, de är en av ett slag, d...

Person som bar kostym

detta är en enkel kostym med en fantastisk effekt. Den totala kostnaden för kostym jag var gratis eftersom jag redan hade allt jag behövde.Men, om du vill prova detta, här är en lista:DuKläderna som du bärExtra byxor, skor och hoodieEn jackaEn skyltd...

Avatar växt (Touch känsliga)

det är en avatar växt med lysdioder runt. När anläggningen är berört, tänds. Du behöver bara använda flera lysdioder och resistorer med arduino. Naturligtvis, om du vill lysa upp en avatar skog, kan du också ansluta alla växter tillsammans.Steg 1: fö...

Avatar Amber

denna kostym var mestadels om smink och att skapa en look som i avatar! Jag gjorde min egen fjäder och pärlstav halsband, skärp och armband från leveranser på ett hantverk butik. Jag målade övre hälften av min kropp blå och flätade mitt hår med pärlo...

DIY hund koppel system att hjälpa personer med funktionshinder

Utbildade hundar är en stor tillgång för personer med funktionshinder som behöver hjälp i deras dagliga liv. Deras hund tillåter dem att leva mer indepently. de kan tyvärr inte att göra alla åtgärder själva.Ibland finns det fortfarande hjälp som behö...

Ge en hemlös Person en vård paket idag

Upptäck den givande känslan av ger en vård paket till en hemlös Person och upptäck det idag. Tidigare hemlös Person, Jacob Folger förenklar vård paketet ger och förklarar det i den här videon. Läs mer på http://FriendtotheHomeless.org/ - Hej, jag är...

Hur kan man vara en trevlig Person?

Många människor är medelvärdet och inte bryr sig om andra människor känslor. De vet inte hur de gjorde dem att känna med en liten åtgärd. Så med det jag kan råda människor hur man blir en trevligare person och jag är säker på att de också känner sig...

5 min en person måltid

i denna instructible kommer jag visa hur man förbereder en person måltid i 5 min.Att få:-Kyckling kött-1 x ägg-Mjöl-Marinad (vegetat, vitlök)-1 x kyckling gamPrepering kött:Först skär du kycklingköttet i band sedan lägga dem i ägg och sedan i ett mjö...

Avatar särskilda Make-up effekt

Hej alla,Här är en time-lapse på hur man skapar en Avatar karaktär för halloween maskeraddräkter.Du kan se hur man gör öron och vilka material du behöver i min andra instructable här plus ta en titt på detta instructable att se grundläggande skulpter...

DIY Avatar kostym! (för billigt!)

Bli en Avatar!Jag gjorde detta i under 20 spänn och det var alla är favorit på Halloween festen jag deltog!Vad du behöver för blir upp/body paint:CutipsSvart ögonskuggaLjus blå ögonskugga (eller ansikte måla)Mörk blå ögonskugga (eller ansikte måla)Vi...

3D skriva ut din minecraft avatar

Detta är en hur 3D skriva ut din personliga minecraft avatar .Den är gjord med de redskap som 3D utskrift tjänst sculpteo .Allt du behöver är strukturen på huden (eller du kan hitta en på skindex ).Steg 1: Ändra storlek på textur Vara säker på att du...