Avbrottsfri strömförsörjning - utvidga bearbetningstidjag mycket välbehövligt att förlänga den rinnande tiden av min reservkraft supply utanför fabriken specifikationen. De ursprungliga batterier föreskrivs 1 minut av driver kör maskinen på de maximala 1200 wattna min dator inte kan konsumera och 6 minuter av makt när de körs på min normal belastning av 185 watt.

Jag något bort lever från någon betydande kommun, därför vår infrastruktur är en smula eftersatt. Vi förlorar makt ungefär 10 gånger varje år, varje gång varierar från 6 timmar till 5 veckor. Det är tillräckligt ofta och svår nog (ibland med "efter chocker" eller efterföljande avhopp) som jag behöver tillräcklig kapacitet för att stänga ordentligt varje gång detta händer, utan att misslyckas. 1 minut är inte tillräckligt under några omständigheter och 6 minuter inte räcker om kraften ger när jag mitt i vissa inblandade bearbetning uppgifter.

Jag satt mitt mål på 15 minuter av makt under full belastning förhållanden. 15 minuter ger gott om tid för mig att avsluta alla program som körs (till exempel rendera video eller utför en säkerhetskopiering), och sedan helt stänga av datorn ordentligt och sedan eld upp min generator att mata huset (och UPS) igen förrän rutnät växelström återställs. Jag kommer inte åberopa kommandot Automatisk avstängning skickas med UPS-enheten till datorn. Jag är inte övertygad om att det skulle uppträda korrekt om en fullständig säkerhetskopiering eller andra intensiv process körs när ett leverans problem manifesteras.

Driver min datorutrustning och annan elektronik direkt från smutsiga generator makt verkar vara en dålig plan. UPS-enheten kommer att skick makten från generatorn innan utfodring den känslig elektroniken. Detta undviker förlorade data, förlorat lagring kluster, tvärbundet filer och alla andra fulheten som kan hända när befogenhet plötsligt och oväntat blir frånvarande.

Info & bakgrund & Et Cetera
--------------
(mycket TL:DR, men gör det ändå)

Wattal som tillhandahålls av moderna avbrottsfri strömförsörjning är vanligtvis tillräckligt för utrustningen vi använder idag. Totala energilagring av dessa enheter kan dock inte ge tillräckligt rinnande tid att korrekt utföra en systemstängningen i varje omständighet.

Som ett exempel, jag tidigare hade en UPS en effekt på 450 watt utgång medan var amp-timmars betyg (som bestämmer den rinnande tiden) mycket låg. Den särskilda enheten faktiskt gav inte 450 watt, emellertid. I sanning mätt det på 325 watt output. Den anslutna datorn och bildskärmen under maximal belastning kunde dra en kombinerad belastning av något högre än 600 watt. Vid strömavbrott vid full belastning, skulle systemet genast gå ner. Samma system under genomsnittliga belastning skulle Rita 280 watt. Vid strömavbrott under genomsnittliga belastning, skulle systemet bestå under 1 minut 40 sekunder.

I exemplet ovan kan vi Observera att UPS inte var korrekt matchade till systemet den valdes för att stödja. Detta var delvis mitt fel, på grund av min missförstånd av UPS numeriska betyg.

Jag har kunnat hitta någon konsument UPS som skulle matcha mina nuvarande konsumenternas datorer samtidigt uppfylla min önskade specifikation. För att få en korrekt matchade UPS, jag måste skaffa något enterprise-nivå, eller ändra en befintlig enhet.

På grund av prissättningen på enterprise nivå utrustning jämfört med prissättningen av material tillräckligt för att ändra en befintlig enhet, valde jag för att ändra.

Länk till en enhet som skulle ge 17 minuters gångtid för min nuvarande systemet vid full belastning.

Kostnaden, med frakt, skulle vara ungefär $1900.00 US-dollar. För dyr. Förutom priset oro, jag var inte intresserad av 208 volt.

Min totala kostnaden för en UPS kan ge wattal och material att öka den rinnande tiden till minst 15 minuter var aningen mindre än $300 US-dollar. Det skulle vara 120 volt input och 24 volt internt batteri.

Vänligen se ingående för jag slutligen resultaten.

Vad jag har gjort är att ta bort fabriken installerat batterierna, extended ledningarna eftersom de nya batterierna inte får plats inuti enheten och måste placeras utom räckhåll för de befintliga ledningarna, återinföras fabriken batterierna men inte ansluta dem (helt enkelt för ballast och veta sin plats om jag någonsin väljer att återgå) så enheten skulle inte vara framtung och sannolikt välta om stötte , sedan fäster ledningarna på två batterier för större kapacitet.

Jag upptäckte att min UPS redan har en säkring som är lämplig. Annars skulle jag ha lagt en inline.

Av egen erfarenhet vet jag att pressningar är inte bäst för anslutningar som innebär hög ström. Jag bestämde mig att komplettera styrkan i gemensamt och nuvarande hantering förmåga genom att löda på lederna.

Jag använde detta diagram att bestämma diametern på tråd rimligen lämpliga för att bedriva den makt som jag vill att behöva. Wire blir varmt om för mycket makt flödar, mer specifikt ampere ström. Spänning verkar inte roll om du överskrider det tröskelvärde som spänningen skulle båge igenom isoleringen.

Jag valde tvinnad tråd eftersom det är mer flexibelt och kommer inte trötthet lika lätt som en solid ledare.

Jag gjorde några stenografi(jag menar uh penna och papper). Med hjälp av ohms eller Kirchoff's (jag alltid glömmer vilket är korrekt) formel av potentiella multiplicerat med nuvarande är lika med power - extrapolera att power dividerat med potentiella lika med nuvarande - potential mätt i volt, nuvarande mäts i ampereoch effekt mäts i watt - 1200 watt dividerat med 27 volt är lika med en rättvis lite mindre än 45 ampere - 15 minuters gångtid är en kvart - 12 amp timmar batterikapacitet skulle ganska mycket nära vad jag behövde. Det finns vissa förluster till följd av tråd motstånd, ineffektivitet konvertera DC från batterierna till AC för utdata och andra överväganden. Jag behöver inte en mycket exakt 15 minuter av tiden, det är helt enkelt min önskade målet. Min ARWAG (nästan slumpmässiga vilda-arsed gissning) är bra nog för mig.

Jag tror inte att gravitation har någon mätbar effekt på elektron flöde utom när tillämpas till hörlurar och högtalare (min stereoförstärkare hängande från taket på övervåningen och jag lyssna på musik ligger på källarvåningen eftersom det låter bättre eftersom elektronerna fart från att falla så långt innan du slår mina trumhinnor, precis som försäljaren lovade - kraftfull bas och diskant så skarpa jag svär de har djupa stekt i fett FTW) , därför jag inte kommer göra någon uppskattning för förlusten i driver tack vare höjden på platsen för UPS-enheten kontra höjd vid för batterierna.

Varningar och saker att notera
--------------
(mer TL:DR, men gör det ändå. nej, egentligen)

Detta annullerar garantin och utrustning garantier eller försäkringar som tillhandahålls av tillverkaren. Detta upphäver alla rating av säkerhet eller operativa fitness försäkringsgivare. Om du någonsin behöver returnera den för garantiservice eller krav täckning, och om den återlämnas utan de ursprungliga batterierna eller med ändrade anslutningar eller med ett väsentligt ändrade yttre hölje, kommer du att nekas. De gjorde det, vet de. Om de bestämmer att det någonsin har ändrats, kommer de inte stöder det.

Deep Cycle batterier kommer att hålla upp bättre än standard och tunga bilbatterier. De har en bättre elektrolyt lösning och är betydligt mer robust konstruktion. Jag har fått veta att plattorna är gjorda med mer material, men jag har inte bekräftat detta direkt.

Jag rekommenderar bara modding en enhet som har en fläkt eller kan utrustas med en fläkt. Jag märkt en ökad temperatur nära min UPS under provningen, och skulle installera en intern fläkt. Ögonblicken innan jag hittade faktiskt en lämplig fläkt i mina gömmor, hörde jag en fläkt inuti min enhet spinn upp. Tydligen, inre fläkten är termostatstyrd. Yay jag.

Observera att många av konsumenten UPS enheter är utformade för kort gångtid och kommer att successivt bygga upp värme. Överdriven värme uppbyggd kommer att förstöra en UPS, möjligen flambering. En bra idé skulle vara att ställa en power profil som använder mycket lite el, därför genererar mindre värme i UPS-enheten. Bara i fall. Under provningen kollade jag hela tiden olika punkter i systemet för temperatur med hjälp av en infraröd termometer. Lyckliga mig, min var bra.

Vissa enheter skapa en modifierad sinusvåg. Vissa enheter skapar en sann sinusvåg. Andra enheter har jag stött på skapa en fyrkantsvåg. En sinus våg kommer att generera minst värme. En fyrkantsvåg kommer att generera betydligt mer värme. Jag föreslår att du inte använder en fyrkantsvåg enhet.

Min laserskrivare, bläckstråleskrivare och alla andra icke-väsentliga liv stödja anordningar och armaturer kommer att köras via överspänningsskydd matas av min generator. Eftersom jag vet varför inte sätta dem på en UPS.

Kör aldrig ugnar, frysar, kylskåp, luftkonditioneringar, luftfuktare, laserskrivare eller andra tunga apparater från en UPS. Bläckstråleskrivare och andra små enheter är bra på en UPS, men förmodligen är inte kritisk vid ett strömavbrott.

Några UPS-enheter fungerar på 12 volt inre spänning. Mine använder två 12 volts batterier i serie (som är 13.5 volt nominella). 24 volt inre spänning, per specifikation - 27 volt inre spänning nominella. Kontrollera innan du gör några ändringar.

När allt är klart, är det en bra idé att placera batterierna i en plast badkar av något slag för daglig användning. Batterier kan läcka eller bubbla över, någon dag. Jag har aldrig sett det hända eller hört direkt från någon som påstår sig ha bevittnat sådant. Men det finns människor på internet som insisterar i Bloggar att det händer, MAN! Så måste det vara sant.

Mestadels allvarliga uttalande
--------------
Följande process innebär spänningar, elektriska nuvarande flöden och gaser som kan orsaka skador och/eller död, om misskötts. Vissa verktyg är kan orsaka allvarlig skada eller död. Små delar är en kvävningsrisk. Stora delar är förmodligen en kvävningsrisk. Löda består av tungmetaller som kan leda till allvarliga hälsoproblem någon dag. Friktion skador är möjligt på grund av höga varvtal från det roterande verktyget. Det kan finnas eld. Det kan finnas ännu fler brand. Jag skulle inte bli förvånad om jag har missat att nämna något annars anmärkningsvärda.

Använd ögonskydd. Knappen ärmarna. Stoppa in din skjorta i. Hålla munnen stängd. Ge tillräcklig ventilation till arbetsområdet. Försök inte detta i svagt ljus. Inte ska användas internt eller på känsliga områden av huden eller andra jiggly bitar av anatomi. Håll dina lemmar inuti fordonet tills det kommer till en helt stilla. Vara smart och vara försiktig.

Om du får ont, jag kommer vara bummed ut, men jag är för långt bort för att hjälpa dig.

Om du inte är erfaren i korrekt användning av de verktyg och material som krävs, bör du inte arbeta ensam eller med en partner som delar din oerfarenhet.

De flesta av oss kan nog dra detta bort på under 30 minuter utan att ens bli smutsig. Men jag kan ha fel.

Gå bortom denna punkt på egen risk. Det finns ingen badvakt på plikt och här finns vara drakar.

Verktyg
--------------
Liten skruvmejsel - kombination philips och regelbundna huvud
Wire strippor/VECKARE
Platta Nosed tång
Butan Torch
Lödkolv
Elektronisk multimeter
Dremel Rotary Tool
Dremel Flex-skaft
Dremel glasfiber förstärkt Cutoff hjulet

Material
--------------
Crimp Connector öljetter - 10 AWG (American Wire Gauge) - diametrar att matcha batteripolerna
Crimp Connector Inline spader - hane - storlek för att matcha befintliga UPS anslutningar
Crimp Connector Inline spader - kvinna - storlek för att matcha befintliga UPS anslutningar
Krympslang
Löda
8 fot röd isolerade strandsatta koppartråd - 10 AWG
8 fot svart isolerade strandsatta koppartråd - 10 AWG
Oogoo eller polymerlera Fimo eller Sculpey

Utrustning
--------------
(1) CyberPower 1350AVR avbrottsfri kraftförsörjning
(2) Fripassagerare ST27DC180 Deep Cycle batterier - vissa enheter kräver två i serien, några enheter kräver en.

Kostnaden
--------------
UPS-enheten kostade mig $149 plus frakt. Jag har sett det på försäljning för $99 varje få månaden på CompUSA online.
Atteries kostar mig ca $100 varje på traktorn leverera i butiken. Jag har sett dem till försäljning för $89, men sällan.
Diverse kopplingar, löda, krympslang och tråd kostnaden mig kanske $25 på Ace hårdvara och Harbor Freight. Jag hade mycket rester när allt var klart
. Jag äger redan verktyg. Om jag var tvungen att köpa dem igen, vore det kanske $200.

(* jag kunde köpa hela med material, verktyg och allt, för ungefär en tredjedel vad en retail enhet går för.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bänk PSU strömförsörjning från gamla ATX med Arduino och LCD-skärm

Hej alla och Välkommen till min första Instructable.Jag har alltid velat en bänk PSU för enkel åtkomst till en strömkälla, och något som jag kan lita på när du arbetar med olika projekt. Jag ville ha ett NÄTAGG som:• ger 12v och 5v 3.3V utgångar• ger...

Variabel spänning ignition coil strömförsörjning

detta instructable erbjudanden med skapandet av en mycket enkel högspänning strömförsörjning med en bil tändspole. Var försiktig om du ska bygga detta eftersom spänningar överskrida 30.000. Också försök inte detta projekt om du inte vet riskerna med...

10Amp linjär strömförsörjning

Varför göra det för 3 när vi designar för 10?! På college vi fick i uppdrag att utforma en 3 Amp strömförsörjning, men jag sökte för en utmaning, inte ett betyg!Overcomplicating denna typ av "enkla" projekt kan göra ditt liv lite svårare men sät...

2a variabel DC strömförsörjning för $7

Jag har sett andra bygga elektronisk variabel makten tillförsel från början med massor av delar. Det slutar oftast att vara över $20. Detta kan byggas i halva tiden och halva priset.4 - 40 VDC Input1,25-37 VDC utgångDC - DC avgå -$4,9112V strömförsör...

300 + Watt linjär strömförsörjning

i tema av webbplatsens motto, "dela vad du gör" Jag skulle vilja presentera detta nätaggregat som jag gjort. Jag skulle vilja peka ut först om att detta inte är min ursprungliga design. Jag hittade den här schematiska tillsammans med många andra...

4AA Battery Powered 12V LED Spotlight - 12V strömförsörjning

de flesta av de elektroniska projekt och elektroniska apparater är krävs 12 v-strömkälla; vanligtvis drivs en 12V förseglat bly-syra batteri eller AC strömförsörjning. Dessa är vanligtvis stora, tunga, svåra att hantera och dyrt; portabilitet är mind...

50, 000V högspänning strömförsörjning

DISCLAIMER:Detta är en extremt farlig projekt, och det bör endast prövas av personer med erfarenhet av elektronik, och särskilt högspänning. Om det är din första tid söka hjälp för din egen säkerhet.Hemlagad hög spänningstillförsel uppfyller alla int...

5a variabel linjär strömförsörjning

Detta är ett enkelt projekt som jag har byggt på en helg och jag trodde det skulle vara en bra idé om jag delade den här. Detta är först instructable jag skriva så snälla, ledsen om någon misstag.Den har en enkel krets och det är verkligen lätt att f...

Nästan uninteruptable strömförsörjning.

Detta är min första instructable. Jag är en ingenjör som arbetar med elektronisk väg skyltar. Nyligen kom en kund till oss letar du efter ett tecken som varnade trafikanter av farligt tillstånd som orsakas av höga vindhastigheter på en sajt på bron....

Gitarr effekter Pedalboard & fallet med isolerad strömförsörjning

detta är kulmen på ett fåtal projekt att omorganisera alla mina pedaler i bärbara fall. Kraven för min bräda är följande:-Passar min 3 pedaler + tuner-Portabilitet-Drivna, utan Kedjekoppling av en läskig wallwart-Bypassable-Integrerad channel-växel-S...

Selfmade musikutbud justerbar intensifiera strömförsörjning

när du arbetar utomhus och inte har en generator ett 12V batteri som den du har i din bil är ett bra nätaggregat. Men ibland 12V bara klippa inte det. För detta sammanställt jag detta steg upp converter. Det kan ta någon spänning från 10V till 32V oc...

3 utgång strömförsörjning

Jag behövde en extern strömkälla för mina projekt. Jag hade en gammal dvd-spelare som vägrade att arbeta längre så jag beslutade att ge honom en annan nytta. Jag har tagit bort power styrelsen och alla andra delar som skulle kunna användas för några...

IKEA "Solvinden" - sol USB-strömförsörjning

Detta är ännu en annan sol strömadapter instructable. Men vänta! Vad skiljer den här?Tja till att börja med det bara kostar ca $10 och kan driva de flesta USB-enheter.Men den stora inslag är att den har den söta svenska IKEA styling och funktionalite...

Anpassa batterier verktyg för att arbeta med strömförsörjning och har ett dubbelt system

Sluta köpa dyra eller ens billigt märke batterier som kommer senast en månad! Med detta system behöver du bara ändra och gamla dött batteri och det fungerar med samma med denna modifierade "batteri" som kommer att anslutas för att Fortsätt och m...

XBOX 360 strömförsörjning till 12V tillbehör Adapter

detta Instructable är en handledning om hur du gör din egen hög ström 12V källa för att driva din biltillbehör, Carputer eller något 12V som kräver en massa juice. Kortet använder sig av vanliga Xbox 360 makt tegel och det är 16A nuvarande hantering...

Elektrisk cykel laddare från menar väl strömförsörjning

Fick en elektrisk cykel? Utan tvekan kom det med en laddare. Så småningom, ska du behov en annan laddare, eftersom de ibland bränna. Vad är det dyra rutan?Kärnan i en laddare för litiumbatterier kallas en CC (konstant aktuella) /CV (konstant spänning...

Etch en skiss strömförsörjning

Som någon som gillar att ta isär elektroniska saker, jag ofta dra sånt ljusdioder, motorer, rattar, och kopplar ur gamla skräp med planer på att återanvända dem senare. Detta instructable är inte bara ett exempel på att återanvända, men också att ska...

Dator strömförsörjning till bänk leverans nätadapter

Det finns många sätt att du kan re-syfte och återanvända gamla elektronik. Till exempel, en dator strömförsörjning kan göra en stor bänk nätaggregat för din verkstad.Det finns redan en hel del tutorials online som visar hur konvertera en gammal dator...

CD-spelare från en gammal strömförsörjning och CDROM-enhet

någonsin undrar vad man ska göra med den gamla datorn i källaren som inte riktigt fungerar, men du vill inte kasta bort det? Ja mig också. Så kastade jag denna CD-spelare tillsammans med några av komponenterna som datorer.Saker du behöver:En gammal (...