Avledning kassaskåp / kan säkerhär är hur man gör en skenmanöver säkert att butik/Dölj små värdesaker eller kontanter.

Denna version har en skruv-off botten, så att hela kan plockas upp utan att falla isär och gips gör det jämförbar vikt att dess ursprungliga innehåll att lura dem att plocka upp.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Helt funktionssätt Spray kan avledning kassaskåp: förvara dina värdesaker skyddade

ungefär ett år sedan, mitt hus var uppdelade och många av mina personliga saker togs. Jag började tänka om hela min säkerhet. Jag kom med detta projekt med hopp om att hålla min lilla värdesaker säkert. Jag vet att jag är inte den första personen att...

Rakning kan säker (som fortfarande skjuter skum!)

Detta är något jag har velat göra ända sedan jag såg Jurassic Park sätt 1993.Jag menar, som inte behöver en plats att gömma sin orättfångna dinosaurie embryon?Jag vet att jag gör, det är säkert.Så jag fick äntligen runt för att göra kan min egen rakn...

En lömsk Soda kan säker

här är en enkel instructable som kan förhindra familjemedlemmar kommer in i ditt rum och tar dina värdesaker. Soda kan safe är ett smart men säkert sätt att förvirra mötande vänliga marauders.Steg 1: Lista Du behöver...1. Burköppnare2. en läsk kan (P...

AXE kan säker

en lätt att göra kan kassaskåp som enkelt kan du dölja saker.Steg 1: material: Behöver du bara tre material-En tom kan AXE-Ett rakblad-Något att döljaSteg 2: Komma igång Försiktigt dra bort den övre delen av AXE kan med handen och ställ det åt sidan...

ARBETANDE dolda Axe kan säker

Följ detta en stor gömd plats ingen kommer någonsin att leta efter något.När du kommer att ha en yxa kan säkra att fortfarande funktioner och du kan alltid byta ut för en annan lukt när det tar slut.Jag hoppas du njuter denna Instructable kommer till...

Pringles kan säker

för en vänner födelsedag jag gjorde honom en pringles kan säkra. Du i princip klippa botten ur en pringles kan, sätta på en plattform med ett par inches från botten, sätta någon typ av lagring anordning på botten locket och få längst ned på. Du kan f...

Soda kan säker

Var exakt är det bästa stället att dölja något? I rutan under din säng? En cigarrlåda i garaget? Nej, är den bästa platsen där de aldrig skulle se, kylen! Denna fiffiga lagring behållare är gjorda av två burkar läsk, och när du är klar med tålamod, r...

Säkert Kan Kan

här säkert Kan Kan är bra för stashing du varor runt huset eller även för camping! Alla behöver en säker Kan Kan....I detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel kan säkra. Det kräver några speciella verktyg som du kan hitta på din lo...

Flash Light Safe

Mini flash light säker om bra. Detta projekt är billiga att göra. Jag hade en mini flash lätt att våren bröt inuti och slutat fungera så jag använde det en. Dessa blixtljus är annars ganska billigt att få. Denna mini flash light kassaskåp kan hålla e...

Dolda vapen lagring - ser ut som en gammal tabell!

Det finns fördelar och nackdelar för varje metod för att säkra dina idrottsliga armar eller andra värdesaker. För en ansenlig mängd pengar, kan du köpa nästan ointaglig kassaskåp. Jag betonar ordet "nästan" här eftersom varje kassaskåp kan knäck...

Hur man gör ett hinder att undvika Robot

hinder att undvika robot är en enkel robot som drivs av en arduino och vad den gör är att det bara strövar runt och undviker hinder. Den upptäcker hinder med en HC-SR04 ultrasonic sensor med andra ord om roboten sinnen objekt nära till det, det tar a...

DC Metro Station kostym

om du bor i DMV och vill ha en enkel att göra och ganska billig kostym som kommer att vara kända för alla, då du är i tur min vän. Jag har kostym för dig. Om du inte, men gillar att blanda ihop människor och/eller spendera en massa tid med att förkla...

Gömma värdesaker i slätt sikta

Det finns bonusar i slutet, njuta. ***Dölja saker i vanlig syn kan vara ett roligt och säkert sätt att skydda dina värdesaker från det onda. Det finns hundratals platser att gömma dina saker i ditt hem utan att spendera några pengar. Vi alla har sett...

Ta hand om dina knivar

hur mycket du hatar när du ta din favorit kniv bara reda på att det är alltför tråkigt att även klippa en övermogna bananer?Jag vet att jag gör! I själva verket min familj får inte nudda min knivar, och jag håller även ett andra block i köket som de...

Be en ingenjör Ninjabot Plushies

du inte hittar dem här, det eller var som helst. Du måste göra dem själv eftersom de är konstruerade för att vara öppen källkod ninjas.Som en unintended följd av den förändring i föreställningar av varje vecka Adafruit Ask en ingenjör webbsändningen...

STEAM PUNK / DIESEL ALIEN AREA 51 "Främmande på vakt"

Jo historien bakom detta en började med min fru lämnade mig hem med min dotter när hon gick SHOPPING.MIN DOTTER SA HEJ PAPPA, TROR DU ATT LAMPAN SER UT SOM SPIDER MANS HUVUD ELLER ETT FRÄMMANDE?Jag sade väl jag inte kan göra SPIDER MAN men jag kan sä...

Använda SEO för att öka en Instructable utsikt

vill öka trafiken till din Instructables från sökmotorer som Google, Bing eller Yahoo?Detta Instructable innehåller tips och råd om hur du optimerar din Instructables för att stärka dem upp sökresultatsidor. Göra det är mycket värt med tanke på att m...

Digital solur - antika Tech i Modern tid

Den digitala solur talar till gamla önskan att hålla reda på tiden. En önskan som troligen lika gammal som begreppet tid. Tjusningen som har lett till mycket avancerade maskiner. Dock i tusentals år människor förlitat sig på solen (vid tid tanken) fl...

Bygga ett högpresterande FPV Camera Quadcopter

Detta Instructable kommer att visa dig, i detalj, hur man bygger en hög kvalitet quadcopter för flygande FPV och inspelning antenn bilder/video.Vi vet alla människor inte kan flyga. Våra ben är alltför tät och flaxa med armarna inte producerar tillrä...