Awesome grönsakssoppa receptMedan jakt för en rad av veggie recept jag fast på en massa bra ser soppor som jag bestämde mig för att prova. Eftersom jag njuter bokföring tips här, tänkte jag skulle dela det med er alla.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bacon Won ton

Won ton. Den läckra stekt förrätt. Hur man gör dem bättre, du frågar? Bara Lägg till bacon!Här är vad du behöver5-6 svamp1 stor lök6-7 remsor av Bacon5-6 grön lök2-3 selleri stjälkarVann Ton omslagOlja till stekningOm du vill se mer awesome projekt o...

Vilseledande Muffins (Wasabi ingefära med het chili!)

Dessa bedrägliga muffins ser ut som Tim Horton's orange tranbär muffins, men egentligen de gömmer en kryddig hemlighet...DE ÄR WASABI INGEFÄRA MED HET CHILI!Finns det en mer hemlighet... de är även VEGAN! (Kan du tro det!?) :)BONUS: Om du älskar att...

Hur man gör choklad slagklippare för dina Cupcakes

dekorera Cupcakes kan vara svårt. Jag hittade ett enkelt sätt att göra dina muffins supercool, oavsett vad du gillar.Om du vill använda fondant, det är bra, föredra jag rättvis smaken av choklad istället.Steg 1: Vad du behöver1 - den vanliga grejer.....

Fem sätt att steka en vann Ton

stekt vann massor är en av de bästa kinamat aptitretare som finns där ute. Jag älskar försöker olika kinesiska restauranger och speciellt att se alla kreativa sätt de lägga sin friterade won ton!Här är fem enkla sätt att vika en vann ton för nästa gå...

Ätbara rosenbuske

i ett senare försök att återuppväcka min passion för matlagning, jag köpte The Fat Duck Cookbook, av Heston Blumenthal. Vara så nära februari och den fruktade alla hjärtans dag, fångade ett recept min blick. Den ätliga rosenbuske på sidan 307 verkade...

Enkel & Easy kyckling Lo Mein

enkelt och lätt kinesisk mat när du bara behöver några nudlar!Här är vad du behöver:2 kycklingbröst2 stora lökar8oz av svampar (1 paket)5-6 grön lökSmörSojasåsVitlök SaltMald ingefäraKokt spagetti (jag använde resterna!)Om du njuta av detta eller tyc...

Bacon stekt ris

Mmmm. Bacon. Jag sätter den i allt, särskilt kinesisk mat.Allvarligt, när du läser detta, du bör också kolla rullar min mini bacon ägg och min bacon won ton.Eftersom om du läser detta, du förmodligen gillar bacon.Så naturligtvis, bacon stekt ris verk...

Bäst inlagda paprikor du någonsin kommer att äta (Ja, jag hoppas det)

De senaste åren har jag försökt att kan pickles, dill pickles att vara exakt. Jag hade viss begränsad framgång de första par åren men sedan ca 2 år sedan snubblade jag över en awesome dill pickle recept. Faktiskt, det var inte så mycket hela receptet...

Lätt gamla tid Limeade / saft

detta är en awesome lätt recept på en varm dag! Tar en dag att göra och är inte svårt alls!Jag vet att vissa inte har en dehydrator men det är möjligt i ugn! Det finns anvisningar för detta online :)Steg 1: Samla material Allt du behöver är:Sugar2 li...

Awesome Rasmalai recept

Rasmalai är en mycket rik och klassiska söt. Keso Dumplings är doppade i en krämig och söt Mjölksås som är smaksatt med kardemumma, saffran och jewelled med nötter. Varje tugga förblir saftiga och porösa och är en definitiv behandling att smaklökarna...

Awesome Açaí Bowl recept

du har hört den hype (hittils verifierad vetenskapligt) om acai berry, full av antioxidanter och smaskiga godhet, men du bor långt ifrån Rio. Har du sett Açaí paketen i avsnittet frys, men vad gör man med dem? Sök längre! Här presenterar jag ett rece...

68 sätt att återanvända gamla recept medicin flaskor

Låt oss höra det för bättre boende genom läkemedel. Recept, jag menar. Det finns läkemedel för att sänka blodtrycket, sänka ditt kolesterol, minska inflammation, blockerar betaversioner och bota den otäcka utslagen du fick förra sommaren. När du befi...

AWESOME stekt Turkiet

jag letade på här idag och såg massor av instructables på hur djupt stek din kalkon. Vad jag inte såg var en ton på hur du förbereder din kalkon för fritösen. Detta är min personliga recept på djupa stekt Turkiet. Igen blir det friskrivningar. Efters...

Awesome vitlök citron kyckling

Vem älskar inte vitlök citron kyckling? I den här videon visar Ewa hennes awesome recept på denna favorit maträtt.Steg 1: ingredienser Benfria kycklingbröst (5 användes i video, anpassa sig till din familj storlek)Färska citroner (kommer att använda...

Awesomely fantastisk Pizza

detta är definitivt en favorit i mitt hus och även om pizza från grunden låter som en skrämmande uppgift är det faktiskt ganska enkelt. I detta Instructable jag ska visa dig drabbas hur du gör din egen deg och sås helt från grunden för att skapa ett...

Hemmagjord PIZZA DEGEN makt: Bubba bröd recept

A bakmaskin eller mixning & knåda för hand, lite hackad vitlök, olivolja, helig basilika, oregano och nasturtium... Åh min!Här är en snabb och enkel hembakt bröd deg recept baserat på min awesome pappas års bakning & noodlemaking kunskap och erfar...

Lufttorkad rökt nötkött – billigaste, enklaste och godaste kött recept

Det här är mitt recept på air torkat nötkött, i Afrika kallas även Biltongeller Bresaola. Jag tror det är det enklaste och äldsta sättet att tillaga kött.Jag älskar det eftersom det varar mer lagrad ordentligt och smakar awesome. Också, på grund av l...

BAM! Bacon sylt recept

jag älskar bacon, och jag letar ständigt efter nya sätt att införliva det i min kost. Ange: BAM! -förkortning för B(acon) (J) är! Del bacon, inga delar sylt och extra streck av awesome göra bacon sylt den nya måste krydda. Efter att ha sett versioner...

Chili Cook Off: 3 recept till Spice Up Your Life

3 awesomely olika tar på chili att garantera en vinst på någon cook off. Bara letar efter middagen? Dessa skålar kommer att leverera.Instructable omfattar:Svarta bönor lamm Chili med rött vinVit kyckling Chili med LimeVegetarisk Chili med mörk chokla...