Awesome Night-Light Castle/ Taj Mahal Made From Old FabricDetta är en super lätt men tidskrävande uppgift, som du kan göra en supercool nattlampa eller lampa nyans för alla rum. Det finns många olika sätt att göra detta men bäst skulle vara med trasa och sy den i fläckar runt strukturen på lampskärmen. Om du är låg på gamla kläder eller andra runt huset trasan (alla i samma färg), kan du använda andra material som tjockt papper eller plast-papper mix.

Material som behövs:

För struktur

16 gauge galvaniserad tråd - ca 25 Ft.

Tunga lödtenn (min löda är tjockare än tråden... ingen leka)

Lödkolv

Tång nål näsa

För beläggningen

Gamla kläder alla av samma färg. (Kan ersättas enligt ovan) Perferably tunn.

Nål och tråd, eller om du använder papper/plast klar tejp kan användas.

Exacto kniv eller brytkniv

För ljus

Detta skydd bör passa någon lampa, men för en natt ljus, kanske du vill använda en lägre watt glödlampa.

Börja med en fyrkantig bas för slottet, jag gillar raka kanter så jag lödde 4 bitar tillsammans men du kan bara böja tråd i en nästan rak kant. Bredden bör vara ca 1 ft. och 1.5 ft lång. Lägga till ett andra lager ca 1 fot högre ansluten i hörnen.

För att ge kast definitionen i dess väggar, jag lägga till lutande tillägg på det utanför ungefär 3 inches ut. Jag baserade designen på Taj Mahal i Indien på grund av kupolen i mitten som lampan kan sitta i. Efter tillägget på utsidan gjorde jag ett valv i främre fäst vid sneda bommar på varje sida.

Nästa börja de tre kupolerna, en huvudsakliga en i mitten och två mindre på sidan. De två sidan de har 6 band fastlödda på en hexagon och möte i mitten ca 5 inches ovan. Mellersta kupolen på en rund bas och är ca 1 ft lång. Den har 8 band som möts i mitten. Bild 7 visar den färdiga strukturen.

Nu är dags för beläggningen för struktur. Plocka ut några gamla kläder (vit fungerar bäst). Du kommer att använda exacto kniv för att skära ut de former som kommer att omfatta struktur. Karta ut på material hur ni skär den så du slösa så lite som möjligt. Sy materialet i en slinga runt kabeln för att hålla dem på plats, och därefter bit för bit patch beläggningen tillsammans. När hela slottet framsidan är klart räkna ut ljuset du vill använda. De flesta lampor bör passa under den stora kupolen som ses i bild 17. Eller kan du använda en mindre lampa mitt i mitten att lysa upp hela slottet. Hursomhelst borde det fungera bra, och om du ville du kan upprepa processen och göra en back för slottet. Då kan lampan användas var som helst, på någon ställning eller vinkel.

Relaterade Ämnen

Conch Shell hänge Night Light

mitt kära Instructables Crazy folk:),Ahh... Det känns så bra att göra en belyst objekt efter så lång tid. I verkligheten jag slutat aldrig tänka på att göra lampor & belysning men jag gav en rättegång i andra områden av kreativitet. : D"När du vi...

Joule tjuv Night light

Tja, eftersom alla är fascinerade över joule tjuven, jag om jag vill hoppa på bandet vagnen och ge det en chans. Jag slutade bygga en liten nattlampa för min lillebror. och att göra en mycket stor röra senare för mig att städa upp:)I slutändan är jag...

Återvunnet LED Night Light (projekt för nybörjare)

i detta Instructrable, nybörjare kommer att kunna lära sig genom en vary basic men kul projekt, hur LED, kretsar och ledningar verk. Slutresultatet kommer att bli ett mycket häftigt och ljusa natten ljus. Detta projekt kan enkelt göras av barn i 7år...

3D utskrift viks Night Light

Här är en rolig 3D tryckt nattlampa du kan vika och anpassa för att skapa din egen design.Detta är min första Instructable, hoppas jag att lägga till ett gäng mer snart!MaterialVälj filen du vill använda. Jag har (3) filer till detta Instructable:3D...

Hantverk och dekoration: Night Light lampa (Tree modell)

Handgjorda natten ljus lampaEn annan modell av NIGHT LIGHT lampa för dig att välja ett annat sätt att dekorera ditt sovrum, göra din sömn bättre och varmare.Steg 1: materialModell coverHård vit täcker (mica)Gräset papper (gröna sandpapper)Light bulbE...

AUTOMATISK SOLAR POWERED NIGHT LIGHT

Hej vännerTack för ert stöd för min tidigare projektIdag jag kommer att göra livet hacka "instructable" kan spara både tid och pengar. Det här är handledningen om "hur man gör en automatisk solar powered natt ljus". Denna enhet kan lad...

Joule tjuv LED Night Light

Jag har många batterier runt. Fjärrkontroller, kameror, många elektroniska prylar alla använda batterier, mestadels AA-storlek. Jag alltid kände skuld för att kasta bort de förbrukade batterierna. Jag vet att det finns laddningsbara batterier, men må...

LED night light cube

min första någonsin Instructable. YAY!Detta instructable är en kub LED night light.Behöver du följande leveranser / verktyg:bristolkartongtejpkändebrodertråd och nålLED (ljusaste kan du hitta)saxlim2-3v coin cellsbatteriertråd /wire stripporPinsSteg...

Solar Powered Night Lights

göra något nyttigt med din solar powered trädgård ljus. I stället för att lysa upp trädgårdsgången på natten för att opossium räder papperskorgen, sätta ljuset i huset. Använda den som en solar powered nattlampa.Jag monterade två trädgård lampor på t...

PicAxe LED night light

detta är en liten nattlampa som tänds när det blir mörkt, att lysa upp mörka rum eller korridorer. Jag är säker kan du köpa dessa billigt redo gjort men det är roligare att göra egna och detta sätt kan det anpassas exakt hur du vill.Förmåga effektivi...

Lasergravyr Night Light

Vad du behöver för detta projekt är1. en laser gravör2. sunbeam led night light 3 pack3. 1/4 tum av akryl.Vad du ska göra är, ta nattlampan isär, mäta den plast bit som lyser upp och kasta den.Med programmet som följde med din gravör, dra ut de koord...

TTT Project - Taj Mahal

detta är vårt andra projekt för vår klass CSCI 7000 – saker att tänka. Vi var tvungna att göra en interaktiv diorama, liknar typerna av skärmar som ofta finns i museer. Vi besökte Denver Museum of Nature och Science för att få lite idéer. En av utstä...

Elektroniska Night Light

denna nattlampa ger en varm mjuk glöd när det är mörkt och är batteri driv, så den kan placeras var som helst - sovrum, mörk trappa, Hall - eller ens bar med dig om du vaknar i natten och måste hitta vägen i mörkret! Dess mest bländande funktion är a...

Night Light

Night Light med en gammal laddare.Steg 1: Delar och verktyg > 1W LED.> USB-laddare> Film kan> Löda järn och trådSteg 2: Ta ut USB-port Öppnar laddaren och skär ledningar som går till USB-portSteg 3: Ansluta LED Ansluta LED med hjälp av lodet t...

Enkel usb led night light

jag har gör en LED night Light från en trasig blixtljus och USB-kontakten.Jag tar lysdioderna från blixt ljus och soldat till USB.Anslut bara till telefonladdare och avsluta.behöver bara lödning färdigheteråteranvändning av gamla blixt ljus och usb p...

Frankenstein Night Light

Frankenstein nattlampaProjektet tog ungefär en timmes tid och kostar $2,95.Jag hittade denna LED night light på en lokal W ** m ** t och tänkte att jag kunde göra bättre än de tråkiga rund plastbit de hade knuffat in i den.Min 1: a steget är konstver...

Paper Cube Night Light

A paper cube night light....

Färg förändras LED Night Light

Jag hade inte gjort en enda elektronik projekt för en månad och se min Arduino efter så lång tid gjorde mig ganska upphetsad, om än lite lost. Jag kände att jag behövde ett små, enkla projekt att återuppliva min förtrogenhet med Arduino. Denna RGB LE...

Minecraft - i TAJ MAHAL flyter

Detta är minecraft version av på Taj mahal i Indien.här är skärmdumpar på hur jag gjorde den.(några viktiga steg är...1. hitta en havsstranden.2. gå under vatten3. Starta utsläppande polack centrum av ca 2 * 2 block så att du har en mittpunkten / sta...