Awesome stekta gröna tomateren södra Summertime behandla för hela familjen

Varje år växer vi kreol heirloom tomater i vår New Orleans trädgård. Med 90 + graders värme, hög luftfuktighet och täta skyfall har dessa tunna avhudats heirloom tomater en tendens att spricka.

För att säkerställa att de inte förstöra på rankan, vi väljer knäckt de och får njuta av dessa awesome stekta gröna tomater.

Det finns moderna verities tomater som motstår sprickbildning, men de har inte den stora riktiga tomatsmak som dessa creoler har.

.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Syrlig stekta gröna tomater

Vi hade många omogna tomater i vår trädgård när första frosten kom, och vi måste hitta ett sätt att göra något intressant ur dem. Det verkade min enda verkliga alternativet (enligt min åsikt) var att ge stekta gröna tomater en går. Jag hade aldrig gj...

Stekta gröna tomater Sunshiine stil

tomat trädgården i år var en olycklig besvikelse på grund av det extremt varmt vädret. Mina växter hade gott om blommor men producerade endast en handfull tomater hela sommaren. Vädret kylde av och alla plötsligt våra tomatplantor blomstrande med små...

Lätt läckra stekt ägg och tomat

detta är min första matlagning instructable, så jag vill börja med en lätt frukost recept. Detta är min version av "Stekta ägg och tomat." Detta är en välsmakande frukost (men jag skulle inte rekommendera att äta det varje dag!).Steg 1: ingredie...

AWESOME stekt Turkiet

jag letade på här idag och såg massor av instructables på hur djupt stek din kalkon. Vad jag inte såg var en ton på hur du förbereder din kalkon för fritösen. Detta är min personliga recept på djupa stekt Turkiet. Igen blir det friskrivningar. Efters...

Stekta gröna tomater

Sak du behöverGröna tomaterPanko ströbrödStora äggFettfri mjölkMjölBaconRapsoljaKryddor (havssalt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver och persilja)Vitlök Aioli4 msk majonnäs1 msk dijonsenap3 vitlöksklyftor2 msk färsk persiljaSrirachaOlivoljaKryddo...

Hela 30 Diet - alias Vad gör jag?

Vad är Whole30 du frågar? När du går till internet, kommer du att höra människor kallar det en "diet" eller en "livsstil förändring"... bra för mig det var min "läkare rekommendation". I brist på ett bättre sätt att beskriva...

Salsa Verde (grön Salsa)

har du någonsin varit till din favorit mexikansk mat anläggning och sa, "Jag vill veta hur de gör det awesome Grön sås!?" Väl min vän är för dig! Njut och rösta!Steg 1: Ingredienser och köksartiklar Ingredienser:8-12Tamatio (grön tomat)1/8th lök...

Vegan Masala Dosa

Masala Dosa är min ultimata komfort mat; en mumsig pannkaka fylld med en blandning av stekt potatis, kryddor, tomat och lök.När jag bodde i Indien, brukade jag ha masala dosa för frukost men ärligt talat, det är underbart att äta helst dagen!Detta re...

Globala uppvärmningen gröna tomatsalsa

efter att ha vuxit på en gård i Texas, mina många, många försök att växa något här i Las Vegas av 'normala' metoder har varit frustrerande och dyrt: dålig jord kvalitet innebär byggnaden upp sängar och köpa alla jord för att fylla dem. Det innebär at...

Hur man gör tomater med stekta ägg

Denna anvisning är om hur man gör en traditionell kinesiska förrätt som kallas tomater med stekta ägg. Och denna anvisning är tänkt att leverera till människor som är intresserade av kinesisk mat eller människor som helt enkelt försökt pizza, hamburg...

Stekt Mozzarella bollar med hemlagad tomatsås

En vecka eller så tillbaka när jag hade en chans att smaka stekt mozzarella bollar med tomatsås. Dessa serverades till oss tillsammans med några andra djupa stekt aptitretare. Mozzarella bollar var helt gudomlig och jag visste redan då att jag skulle...

Grön stekta tomater vid hållplats nr 4

första gången jag hade gröna stekta tomater jag var ett barn och jag rimember jag gillade dem mycket. Jag blev kär i dem eftersom jag trodde det var typ av exotiska äta något som ännu inte var mogen, men jag tror att jag gillade dem så mycket efterso...

Tomat stekt ägg: En traditionell kinesisk maträtt

Här är instruktionerna för att göra tomat stekt ägg. Detta är en traditionell kinesisk maträtt som liknar äggröra och ketchup. Skillnaden är att du kommer att göra den catchup som går med ägg.Denna maträtt går bra med rör frites, vitt klibbigt ris, s...

Stekt tomat smörgåsar.

Tjocka skivor av stora, hårda, röda tomater. Fylld med Philadelphia och vitlök, persilja, salt - peppar.Steg 1: ingredienser Ingredienser:4 tomater1 ägg1/2 dl mjöl1/2 dl ströbröd1/2 kopp persilja1 pack färskost1 vitlöksklyftasalt-pepparSteg 2: Skär t...

Lätt färska Un-Processed stekta tomater

jag skära ner på bearbetade livsmedel som möjligt. Det finns många gånger jag stött på ett bra recept och jag ser "stuvade tomater 1 burk". receptet jag lägga färska tomater i stället eller hoppa över receptet tillsammans. Jag älskar smaken av s...

Souper enkelt stekt tomat, vitlök och basilika soppa

soppa för fyra2kg tomater1/2 lampa vitlök (vi gillar vitlök)olivoljamassa färsk basilikasalt och svartpepparBlenderDet ser ut som det finns några härliga recept på tomatsoppa på instructables och jag ville dela detta en med dig som det är så enkelt o...

Stekt banan frukost

stekt bananer ger stor motvikt i denna delen av awesome frukostar.Steg 1: Fräs lökSteg 2: Tillsätt broccolli och skivad röd paprika.Steg 3: Koka ägg Klart ställen i grönsakerna och koka ägg.Steg 4: Skiva bananer Skiva en banan och stek bitarna på en...

Awesomely automatisk Garden vattning Buddy - komplett med reservoar för näringsämnen.

Jag har den värsta lyckan med att komma ihåg att vattna mina tomater på en regelbunden basis. Jag har nästan dödat dem 3 gånger under våren redan. Så kvar min rumskompis beslutat om till min egen enheter skulle vi aldrig få någon i år. Vi tittade in...

Benfri stekt kycklinglår!

Gillar stekt kyckling, men gillar inte äta runt benet? Jag också. Nu inte bara kan du ha det, men du kommer att kunna göra det i ditt eget hem för mycket mindre än det skulle kosta för att köpa på en restaurang.Steg 1: Beredning av mjöl Mix Här är fö...