Awsome $50 diy projektor (bra för mig)jag varit söka på internet på stora föremål för "DIY projektorer" Jag byggde jag slutligen "framgångsrikt". Här är en snabb lista över leveranser jag använde.
1-bärbar DVD-spelare med input (gratis trasiga laser öga därför "input")
1-Foto kopiator lins ($5 på surplusstore.com)
3 sidor förstoringsglas ($1 x 3 = $3 lokala dollar store)
1 - bit av härdat glas (extra form gamla plats ljus)
1-500w halogen ljus setup ($10 - $15 på harbor freight)
1-soppa slev ($1 dollar store)
2 - skivor av MDF trä ($8 x 2 = $16 åkeriet)
3-pc fläktar (gratis, jag bygga datorer så jag har några att skona)
1-svart värme paint ($3 åkeriet)
1-kondensator lins ($? Jag fick min från en samling av linser)
Jag tror att det är om det... sida 2
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en DIY projektor skärm

för under $70, Griffin bygger en elegant 93-tums fast filmduk! Dessutom var man kan köpa billiga skärmen material - blackout tyg – och hur du lägger till en DIY stativfäste till din egen projektor!VERKTYGGeringssågBorrmaskinDELARBlackout tyg, köpt hä...

Bra första MIG svetsning projekt

* DISCLAIMER: detta är på något sätt en handledning om hur man svetsa, ja grundläggande instruktioner kommer att krävas, men en mycket mer djupgående kunskaper om svetsning säkerhet krävs, jag kommer inte ha på min medvetna någons misstag eller komme...

Konvertera en 40 år gammal DIA diaprojektor till en anständig DIY projektor!

Detta hack i Kairo Hackerspace.Vi behövde en projektor i Hackerspace för Internet saker bygga natt och andra workshops, kurser och vår fredagskväll hacker film.Problemet är att vi inte har råd att köpa en riktig projektor, så vi gjorde vår sista "Hac...

DIY projektor 4 barn (billigt!)

Barn älskar shadow puppets, åtminstone mina barn göra. Så jag tänkte jag skulle försöka hjälpa dem att göra upplevelsen lite "mer".Detta instructable är resultatet av våra prova några olika saker.Vi testade några olika ljuskällor och några olika...

DIY Glinda bra Tiara (Oz stort och kraftfulla)

medan letar efter inspiration till min Trollkarlen från Oz inspirerade Glinda krona, jag kom över många ett foto av nyare Glinda tiara från Oz stort och kraftfullt. Det såg ganska grundläggande, så jag tänkte jag skulle ge det en chans. Plus, man kan...

LED-projektor som multimedia

Förra året såg jag den instructable av newtonn2 om hans DIY projektor, detta förbryllad mig att bygga min egen projektor. Medan jag letade efter alla delar på hans lista, hade jag turen att hitta en billig begagnad projektor med en trasig lampa i en...

Projektor DIY alternativet

har du varit på de andra DIY projektor guider och önskar att du kunde göra en, men du inte har resurserna, som en OH-projektor? Väl är här DIY projektor alternativet!Steg 1: Getin dina resurser i princip tanken bakom det är, du gör en overhead projek...

DIY LED-projektor

Alla gillar att titta på sina favoritfilmer eller sport på storbilds-TV så de planerar att köpa en videoprojektor. Jag är också galen i projektorer, men de är alltför kostsamma. HD projektorer tillgängliga på marknaden har ett utropspris på ca. 30.00...

LED-projektor ljusstråle som DIY 2k(2560x1440)

Denna anvisning förklarar hur man gör en DIY 2k upplösning (2560 x 1440) beam projektor.De ursprungliga inlägg är min blogger (link1 & link2) på dålig engelska, och i min koreanska blogg.Många nödvändiga tyger var från Kina, och jag är lycklig att få...

DIY holografiskt projektor

Använd denna DIY projektor för att överraska dina vänner med denna magi!Steg 1: Få material Behöver du:-en gammal CD-fodral-en crafting kniv-Rensa tejpSteg 2: Hämta mall Skriva ut mallen och klipp utMall länk: http://i.imgur.com/yXDVr1u.jpgSteg 3: Tr...

Hacka en gammal bärbar dator in i en 3D-projektor

om du har en gammal laptop liggande och söker en DIY äventyr, detta kan vara platsen för dig. Jag kommer att beskriva hur du kan gå om att bygga din egen 3D-projektor!Det är inte för svag i hjärtat, och jag inte kan möjligen få in i varje liten detal...

(Concept) $275 1440p projektor (eller $225 för 1080p)

Observera att detta alla är skrivna som om jag hade redan skapat denna projektor. Jag har inte. Detta är en projektor som jag planerar att väcka till liv när jag samla resurser för att göra detta. Delarna köpte online förändring i pris ofta, så det r...

DIY billiga asiatiska stil bil underbodyen ljus

Hej, im äntligen göra min första instructable. Jag har massor av instructable-värdig projekt och diys men aldrig haft tid att utföra en. så under denna skolan semester jag presentera min första en-som är LED undertill ljus för din bil.Jag gjorde det...

All in One PC / Computer - DIY

My DIY All in one PCUnder de senaste åren, var jag med en Dell Inspiron Laptop som min dagliga datorarbete. Emellertid långsamt det Visa sin ålder och komponenter tycktes underlåta en i taget. Först, tangentbordet slutade fungera. Jag fick runt detta...

Vackra DIY spegel för mindre än $35

Denna spegel kan verka svårare att skapa än det faktiskt är och det är så billigt också. Det kostar mindre än $35 att göra och som innehöll spegeln. Jag älskar denna spegel eftersom du kan skapa och skräddarsy den efter din egen inredning och stil. L...

DIY läder Postbound minnesbok

Denna minnesbok (album) är hand skaffat utrustning, handsydda och hand konstruerad med vackra läder: vegetabiliska (veg) garvade tillsammans med plagg och liner läder-bearbetat. Dess sammansatta storlek är ungefärligt, 13 1/2" bred och 13" hög a...

DIY Bride Guide: Bröllop höjdpunkten

Hej! Jag är en DIY brud och det tog mig evigheter att komma med en centrera lappar som jag gillade. Detta särskilda bröllop är teater-tema, så jag ville ha något att reflektera som. Detta mittpunkten använder gamla musik lakan, cardstock och vinflask...

Hemgjord moderna DIY Pipe hyllor

det finns många sätt att använda järn rörmokare röret för att göra hyllor. Här är det sätt som har fungerat bra för mig. Pipe hyllsystem är inte billiga men är en bra investering eftersom de kan demonteras och anpassas till nästan alla inställning. O...

DIY Wifi Extender - Cantenna bygga med ett stativ.

Denna antenn är en av de enklaste och billigaste saker du kunde bygga för att utöka räckvidden för ditt wifi-nätverk. Det mesta förmodligen sitter i ditt skåp just nu så det verkligen kan byggas på en liten budget.Produktstruktur:Två milo burkar elle...