Awsome knex prickskyttegevären awsome pistol jag gjord av en pistol som jag gjorde
Se Steg
Relaterade Ämnen

Stora knex prickskyttegevär

Detta är min knex prickskyttegevär.Kommentera gärna om du tror att jag ska skicka.proffsenser bra utlångCool räckviddBolt järnvägbra stabilt GEVÄRSSTÖDaldrig sylt!nackdelarlägstabara 5 runda magledsen killar jag redigerat detta eftersom det faktiskt...

Knex prickskyttegevär

min nya KNEX SNIPER gevär det är mycket COOL mycket kraftfull men du FÖRLORAR makt med friktion i THE fat så det kommer från MABYE 50 fot till 30 - 40 fotI alla fallBILD 1 FULL PISTOLENBILD 2 BIOPODBILD 3 BLÅ ROD MAGBILD 4 MYCKET BRA STARK UTLÖSAPIC...

Bartboys awsome knex pistol

jag gillar verkligen denna pistol, och det är en av mina favoriter, jag kommer att publicera en kompatibel, förutsatt att ni gillar. Detta är en stor knex pistol, det kan tränger rakt igenom en låda, även om kulan är en L formade en. Jag behöver ocks...

Lightning II XL KNEX prickskyttegevär

baserat på ram och laddning handtag mech av gevär Lightning Lightning II är ett prickskyttegevär som kommer att decimera fiendens från utbud.Vad har ändrats från den Lightning geväret?Utökade fatMindre magÄndrade trigger och varbygelnKinden resten på...

Skugga en Knex prickskyttegevär

skuggan tar bra materiel och kinden resten från Humlan och kroppen och torn från min plågoande och kombinerar den med Lucas chefens sniper omfattningen av hans lkss (kredit ges) att förvandla den till en rasande prickskyttegevärLite statistikInterval...

En Awsome Knex svärd, mycket robust och tillförlitlig.

jag kommer att publicera andra skapande om du kille som denna.Steg 1: På handtaget Du bör kunna bygga detta från bilder.Steg 2: Bladet Detta är ganska lätt bara två lager med gula kontakter vit stav i mellan....

Knex prickskyttegevär 2

bla, bara titta på det > :)...

Min Knex prickskyttegevär

Steg 1: framsidan av gun om du undrar y synen är böjd det är som att eftersom det är hur det är (:(|)Steg 2: lagerSteg 3: triggerSteg 4: framsidan av gun...

Enforcer A Knex prickskyttegevär

en pistol så enkel även en grottman kan göra det!Jag iväg för att göra en idiotsäker gevär som använder en bruten stav och inte kan fastnat. Mer kraven var att skjuta finammo och gula spön över 50 ft.Hur är detta du frågar! Och försöka bryta en enkel...

Hur man gör en awsome knex pistol

detta är min första instructables så säg mig vad du tycker och om du har några förslag på vad jag ska nästa skicka mig en massagefördelar:starkkraftfullsymple att användanackdelar:Jag kan inte komma på något, om du hittar en berätta för mig och jag s...

KNEX BOLT åtgärd SNIPER gevär

jag vet, en annan knex prickskyttegevär...men om du gillar den här berätta för mig och jag kan göra en instructable :)im inte ny på instructables men detta är min första bildspel. Jag har inte gjort någon instructables, ännu!Detta är den första knex...

Favorit knex vapen 2009

Hej, jag är Mr Muggle och jag skulle vilja göra ett urval av favorit knex Kanonerna på 2009Jag har gjort ett urval redan av kanoner som nådde över 4 *. Jag vet inte om jag lagt dem alla så berätta för mig om jag glömde en. jag skulle vilja be er att...

Knex sniper rifle mods

Mods för min knex prickskyttegevär. Länken är härBrakraftigare lagerbättre ammostarkaremer exaktbättre känslaDåligtrigger fortfarande bryter iblandinga bi podSteg 1: fat 2 bilder på nya fatden tredje och fjärde bilden är av vad du behöver göra att ut...

KNEX HPR-V1

detta är min första knex prickskyttegevär HPR-V1. Dess extreamly kraftfull kan piercing och går rakt igenom flera Aluminium burkar. Den klarar även av piercing konservburkar (som är mycket svårare att tränga igenom än vanliga burkar), gamla CD-skivor...

Knex AWP Sniper Rifle

detta min första knex pistol så det inte är te bästa knex prickskyttegevär. Det är inte klart ännu eftersom jag slut bitar. Om någon har några bra idéer för ett bra fat och ett scope. TackSteg 1: BOLT The boltSteg 2: bränning mech Fieing mechSteg 3:...

Min knex bolt åtgärd sniper gevär!

detta är min knex prickskyttegevär, som också är min första någonsin pistol!OK, vet jag inte mycket bra. med 4 normala gummiband, det skjuter 10-20 fötter (ungefär, jag inte mäta), och bryts lätt. Skicka i kommentarerna om du vill att jag ska göra en...

My knex sniper

Hello! Detta är min knex prickskyttegevär. Dess min första instructable.Jag kommer acceptera critisizm av denna pistol.Fördelar:-Räckvidd-beror på rubberband-Har 2 sevärdheter- och ganska exakt-SANT triggerJo är det det. Jag har inte hittat några nac...

Morretti SR-4 knex recon kit

morrettie SR-4 knex sniper är en av de mest kraftfulla knex kanonerna.Glöm inte att betygsätta den fem stjärnor om du gillar det!den efterlängtade knex pistol... faktiskt för 18 dagar. OK kan komma till viktiga sakerDetta är en av de bästa knex kanon...

Söt lätt knex sniper

små smi kraftfulla knex prickskyttegevär som är mycket enkel att bygga använder en mycket bra block utlösare och har en awesome lagerSnälla gör inte alla dåliga kommentarer detta accepteras en första gången instructable konstruktiv kritikSteg 1: rump...