Axiella SCX10 Honcho 4-länk bak aluminium uppgraderajag bara nyligen fick in i världen av RC "skala" kryper med mina två döttrar (10 & 8 år). Att vara en HMMWV körning US Marine och ivrig Jeep YJ ägare, är terrängförhållanden en passion. Jag kommer en uppgraderad axiella SCX10 Honcho online för halva priset på nya, tack Craigslist. Honcho sprang bra och vi älskar denna lastbil förmåga. Problemet jag hittade var när de försöker klättra något rakt upp (dvs vägg eller stor sten), bakre länkar skulle böja drastiskt och bakaxeln skulle vrida. Nedre länkarna skulle återvända till nästan rak och det skulle inte påverka den drivande av lastbilen, men inte ett bra alternativ för en skala crawler lastbil.

Jag fann att det finns två artiklar jag behöver uppgradera efter att i några timmar med rigg: hårdare styrning & aluminium suspension länkar. Styrningen blir en annan dag och en annan instructable. Idag jag att ta itu med uppgraderingen av lager plast 4-link bakfjädringen hand gjorde aluminium och kära.

Jag hittade den axiella Upgrade kit online för $78 plus S/H... Aldrig. Där är roligt i det? Jag kan få detta gjort för under $30 per axel.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tonka truck RC konvertering med dump och 4WS Quad Steering

Jag medger en Tonka skåpbil RC konvertering är inte en originell idé men när jag tänkte på det jag trodde jag var den första... det är tills jag sökte på nätet, D'oh. Ja, detta har skett innan men enligt min mening alla andra gjorde det den hårda väg...

RC lastbil Wall Mount

Letar du efter en cool sätt att visa upp din RC lastbil och frigöra garderob utrymme?Så, du kan vara intresserad av att bygga denna RC lastbil väggfäste.Här är höjdpunkterna:-Stödja din RC lastbilar vikt från ramen, ingen mer tillplattade däck eller...

Stora siffror bakåt räkna bluetooth klocka

varför?Jag ville göra min egen stor 7-segment siffror för en lång tid nu. Jag hade några idéer hur man gör dem annorlunda. Under processen kom jag till slutsatsen att den standard 7-segment displayen är inte så illa :). Jag var tvungen att ändra på n...

Aluminium plåt skrivbord med LED-belysning

är du intresserad av att bygga ditt eget skrivbord? Denna guide ger detaljerade instruktioner av struktur och sammansättning av metall-plåt skrivbord, med scheman du kan ändra för att passa dina behov. Ingen gimmick design, men en praktisk, full stor...

Aluminium kan Granny Square Tote Bag

Detta är min hemlagade Tygkasse gjord av plåt av aluminium (ölburkar), en gammal t-shirt, bambu, pärlor, tråd, pull-tabs och virkade garn. Det är bra för stashing dina virkade saker eller andra saker.Jag älskar återvinning och åter purposing. Jag gil...

Kastar en Nyan-Cat kakformen: från Design till aluminium matens goda

målet med detta instructable är att göra en full storlek 12" diameter kakformen, med en anpassad infogning av en nyan-cat.Nyan-cat populariserades i början av april 2011, och har en kattunge med en poptart mage (eller magen, för kort)Ytterligare deta...

Aluminium kan prydnader: Hur att förstöra ett par bra sax samtidigt spara miljön

de 3 rs återvinning är:MinskaÅteranvändaÅtervinnNu är jag allvarligt beroende av diet coke. Så skär att minska till 2 per dag.Jag spara burkar att återvinna, men hittade ett annat sätt att återanvända burkar göra till utsmyckningar för min utomhus se...

Aluminium båt fiske konversation och restaurering

Epilog utmaning VI: Jag har in detta i Epilog challenge Vänligen rösta om det om du gillar bygga. Jag skulle använda lasern för att hjälpa mig med några riktigt coola projekt som laser skär trä objekt, led ljusskyltar, graverade kakel och mycket myck...

GÅ RUSTIKA..... BAKA DEN I EN BURK!

Att hitta saker att dekorera för en Halloween-fest är enkelt och roligt! Jag ville göra något som jag inte kunde hitta på Internet, så jag bakade en muffin i en aluminium (inte galvaniserat) kan och dekorerade kan! Jag var inte säker på att det även...

Etsning eloxerad aluminium

Att skapa aluminium etsningar kan resultera i vackra fina teckningar på metal. När etsad, avslöjar eloxerad metall svart yta det naturligt ljusa vit aluminiumet under, med möjlighet att skapa super fina ljusa linjer på mörk bakgrund.Steg 1: material...

Hur man gör en aluminium Dreidel (TechShop stil)

i december förra året jag började fundera på att gå TechShop, så på Hanukkah jag sa min flickvän att jag kunde göra henne allehanda dreidels om jag gick med. Idag fann jag mig med några extra aluminium, så jag bestämde mig att använda deras metall bu...

Panoramautsikt över stativ huvud med hjälp av T-spåret aluminium

syftet med detta huvud är så att du kan rotera kameran om dess knutpunkt / avsluta elev, så att du kan ta en serie bilder i alla riktningar, utan parallax fel.När du tar bilder, kan du bearbeta dem genom olika bitar av programvara för att producera e...

Hur pulverlack en aluminium landningsställ för en radio kontroll flygplan. Jag gjorde det på TechShop

detta instructable kommer att omfatta hur man pulver rock en generisk aluminium landningsställ som många radio kontroll flygplan kommer med. Jag gjorde detta för att planet titta lite bättre då den normala kala aluminium look som de flesta flygplan h...

Hur man gör ett ägg baka (ägglåda)

älskar du ägg? Älskar du korv? Letar du efter ett nytt sätt att krydda upp din frukost? Om du svarat ja på dessa frågor kommer du älska smaken och bekvämligheten att ha ett ägg baka. Ett ägg baka är ett enkelt recept som smakar bra och ger mat för fl...

Arduino-kontrollerade, aluminium ärkeängeln kostym vingar

jag har alltid älskat Marvel karaktär ärkeängeln. När min bror, (skamlös plugg alert) blivande serietecknare David Fernandez, visade mig bilder på en cosplay konvention gick han att jag tänkte "skulle inte det vara häftigt om någon gjort naturlig sto...

Konvertera aluminium båt till Bass båt

jag har nyligen köpt en 14' aluminium Springcraft med EZ lastat släp från en lokal sekretessbelagda webbplats för $500,00. Jag var nöjd med den övergripande solida formen av dem båda men gjorde behöver vissa stora rekonstruktiv kirurgi till båten.Jag...

Rullstol stötfångare bak

En dag, jag tittade på en vårdgivare som försöker köra min rullstol. BANG! BOOM! Rullstolen först smällde in i en av våra räknare, och nästa in i väggen. Stolen var redan på den lägsta hastigheten, så som tur skadan var mindre, men det fick mig att t...

Anpassade aluminium och mässing ringar

Hej gott folk! Mitt namn är Owen Smithyman, och jag är innehåll utvecklare på Andra Machine Co. Jag gifte bara tre veckor sedan, och för att markera tillfället och vad det står, jag bär nu en guld ring på mitt finger. Jag gjorde inte denna ring på Ot...

Aluminium Uggla klockan

Observera: detta är min första instructable så det inte kan vara perfektDenna klocka gjordes som present.Det var fräst ur ett block av aluminium som var 320 mm x 230 mm x 10 mm.Den använder händer och motorn som bärgades ur en gammal väggklockaSteg 1...