Aztec tenn mynt från Laser etsade malli detta Instructable en Aztec design tenn metall mynt kommer att göras baserat på en mall från en laserskärare.

Den instructable undervisar grundläggande tenn metall gjutning färdigheter.

Metal gjutning är en mycket gammal konst som går tillbaka till antiken. I detta Instructable är den gamla tekniken av metall gjutning få en lite hjälp från den mycket ny tekniken av laserskärning etsning.

Historiskt detaljerade modeller av konsten anmärker att kastas i metall måste att vara handgjorda. Att göra modeller är en långsam process och en smärre misstag kan orsaka modellen för att förstöras och hantverk-personen att göra modellen skulle behöva börja om. Med för-av LASER skärare/aciéries är det möjligt att skapa detaljerade modeller från modeller som skapats i CAD eller grafik-art mjukvarupaket.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tenn Cast mynt från Laser skär formar

Detta är inspirerad av TomCloss instructable trä formarna för tenn gjutningTrä gör en anständig tenn gjutning material, men att få den form du vill ha är svåra. Det är där laserklingor kommer. Jag har provat en massa skog, men korn mönstret kommer ge...

Glada byxor (laser etsade denim jeans)

Där jag bor har det varit en lååång, extra kall vinter. Det är fortfarande vinter här buuuuuut, jag ser fram emot våren och sommaren -speciellt med mina nya Glada byxor!Glada byxor är bra eftersom när du inte kan komma på något positivt, när du bara...

Hur man gör en egen laser etsade vinflaska

detta instructable beskriver hur man gör en laser etsade vinflaska som kan användas till flaska din egen hemgjorda dryckesoffer, som en blomvas eller vad ansökan hittar du till vinflaskor. Jag gör mitt eget vin hemma och bestämde att det skulle vara...

Laser etsade pärlor

ett par veckor sedan gjorde jag en laser etsade baseball, och sedan dess jag har varit typ av hängde upp på idén om lasering till andra sfäriska objekt. Efter några djupa tankar är etsning runda Träpärlor i tiny jordglober vad jag kom med.I detta Ins...

Halloween Orange Laser etsade i en glödande Mini pumpa

När du Kisa lite och lös skala dessa mandarin apelsiner ser ut lite som små pumpor. Jag ville rev upp Halloween anda runt huset och utan en verklig pumpa att hugga fast jag för det nästa bästa. Det är ju en Lasergraverat pumpa carving på en mini oran...

Ren dekadens - Laser etsad choklad Bar

efter att ha sett Laser etsade Powerbook projektet jag måste tänka - jag inte använder en mac, och finns det inte något lite mer temporal jag kunde göra? vi bröt ut lördag natt munchies och jag hade en idé...Steg 1: packa chokladkaka köpa en kvalitet...

Laser etsade Gears på olika djup... techshop

vad du behöverAkrylIllustrator (techshop)Laserskrivare (techshop)Använda lasrar är mycket roligt. En sak som jag gillar mest med den lasrar är att du kan raster olika djup in i akryl.Steg 1: Laser etsad växlar på olika djup... techshop Placera din ak...

DIY trä inramade Laser etsade affisch

jag har alltid tyckt om att göra egna affischer, och när jag kom över möjligheten att ta Dale Carnegie's "Hur man vinner vänner och påverkar människor" och göra det till en inspirerande affisch jag naturligtvis tacksam.Fullständig förmedlaren: J...

Laser etsad / Laser skär visitkort

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

Sista minuten julklapp: Laser etsade vattenflaskor

så jag inte kan ta åt sig äran för idén. Eric och Christy laser etsade nalgene flaskor för deras familj och vänner förra året. Det är svårt att hitta presenter dessa dagar som har alla tecken eller är speciella på något sätt utan att spendera massor...

Laser etsade väggkalender

samtidigt som experimenterar med laserskärare på Instructables arbete shop, jag blev nyfiken på boktryck-liknande effekt laser etsade papper. Vilja att göra något som utnyttjas denna funktion, beslöt jag i en kalender. Fylla i etsad områden med en pe...

Laser etsade trädäck för ett cykelställ

jag slutade att göra laser etsade trädäck för mitt första försök på en filé lödda chromoly cykel rack. Formas på en laserskärare i två bitar har, monteras runt några t-nötter, då spänns limmas ihop Den har en kortplats för att bära ett U-lås (racket...

Laser etsade penna (inget krångel CA Finish!)

"Varför en instructable om att förvandla en penna?" du kan fråga. Och du kommer att vara rätt. En penna är något vi kan köpa på dollar store och ändå komma ut med förändring.Ändå för svarvare i stort är vrida pennor en av de bästa övningarna för...

Laser etsade världskarta

fjäril projektion, naturligtvis.Bild spåras i Inkscape, laser etsade på trä.Målat med röd ek fläck.Jag gjorde det på TechShop!...

Laser etsade öl mugg Alignment System

jag tog en roterande fastsättning kurs på Tech Shop och jag etsade något mugg s för några vänner.I processen, jag slösat bort en mugg eftersom jag fick justeringen fel första gången.Jag kom upp med en justering som tar gissa ur där lasern kommer etch...

Negativa Laser etsade Metal

behöver en prototyp för en axel kodare, Steveastrouk bad mig att experimentera med borttagning av färg på rostfritt stål med hjälp av våra laserskärare.Om framgångsrika kan tomrummet i paint används till elektrokemiskt etch hål i skaftet kodaren.Samt...

Epilog Laser etsade klocka med foto

så min fru insisterar på att ha en klocka i varje rum, och alltid klagar över att det inte finns tillräckligt med bilder av hennes och vår son runt. Så jag tänkte, vad bättre gåva för henne då en klocka med ett foto av hennes och vår son på det?I til...

Anpassade Laser etsade Growlers för företaget

jag måste börja med att säga att inte alla har en laser gravör bara sitta. Inte heller jag, men med hjälp av Techshop, kan någon göra det.Dessutom tar det ca 4mins etch och rotera i ett nytt glas. Jag gjorde totalt 20 growlers i ungefär en och en hal...

Lägga till färg för att laser etsade akryl på Techshop

jag ville färg etiketterna på en akryl låda för en Raspberry Pi inhägnad med en färg. Denna metod använder ett pulver som är etsade i lasergravyr. Pulvret används kallas LaserDarc. Jag köpte ett urval av 3 färger för runt omkring $70.Raspberry Pi inh...