B&W Photography WorkshopHej... Jag älskar B & W film fotografering. Under min skoltid var jag nyfiken på kameran, fotografi, fotoutskrifter. Min favorit är B & W Photography och dess utskrifter. Svart, grått och vitt bläck låna en konstnärlig form. Under dessa dagar utvecklade studio killarna filmerna i mörkrum (labs). Jag brukade tänka varför inte kan jag utveckla det hemma? När jag började lära sig om det, fick jag veta att jag behövde ett mörkt rum och rött ljus men jag hade ingen aning om kemikalier. Roligaste var att jag försökte utveckla en film med citronsaft (Citrus), eftersom jag hade läst i kemi böcker att citronsaft är också en syra. Detta är min gamla historien 

Här är min B & W photography projekt, innan stirrade jag vill informera om min handgjorda SLR kamera eftersom i detta projekt fångas alla bilder av denna kamera. Veta om mina handgjorda SLR Camera Link

Se Steg
Relaterade Ämnen

ASSIST-ME: En DIAPROJEKTOR avsedd för WORKSHOP

INTRODUKTIONDetta projekt är ett exempel på hur en befordran i en teknologi kan ge nytt liv till gamla produkter. Dator, prisvärda Högupplöst utskrift och ljusa LED är tre tekniker som används i detta instructable för att ge nytt liv åt gamla diaproj...

2 bil helt i metall Workshop för 2 Grand

Overture: En berättelse om två kort...Det började som en blåkopia på ett indexkort...Det började med en Lowes kreditkort...Baserat på en sann historia,Byggnaden stål!Du säger du skulle älska att ha ett garage för två bilar, men du har inte råd? Eller...

Designosaurus - Laser skärning Workshop för beslutsfattare

Kan en hel klass design och laser skär ett projekt i en workshop?Absolut.Jag undervisar engineering uppsökande klasser på Makerspaces och skolor. Vi har ofta barn (och föräldrar) som är intresserad i försökande ute laserskärning. En av de stora utman...

Klingonska stridkryssare sport skala raket Workshop

detta projekt kom till liv inför ett möte av den Belgiska Voyage Club (den belgiska Star Trek fan club, BVC kort). På vart och ett av dessa möten vi göra lite kul aktivitet. Som en maker, uppenbarligen ville jag få mina kolleger Trekkies i vilket gör...

Garage Ski workshop

Garage Ski workshop: del av mitt garage används främst för att lagra och reparera alla i min familj och vänner varor sportutrustning. Jag och mina vänner spela svårt och kräver mycket av våra och utrustning. Jag har en awesome uppsättning verktyg så...

En tabell kan vara en workshop för

lika sorgligt som det är, detta är min verkstad... Det är OK för att göra pop-up-kort eller till och med målat glas, men när jag bygger lampor eller möbler är det inte så stor. I de fall blir mitt vardagsrum min verkstad. Det fungerar OK, utom när du...

Hur till retur Workshop i framtiden: Visa ditt Space

om du gillar att göra saker då du antingen har en verkstad eller drömmer om att göra en. Tja, har antingen så vi en tävling för dig! Detta är hantverkare verkstaden i framtiden: Visa din utrymme tävlingen och vi vill se din workshops!Du kan ange ett...

Hur jag bär en workshop om det bakre racket av min cykel.

Detta, alla i en arbetsbänk, arbetsbord och verktygslådan är födda av nödvändighet, att köra miljövänligt till lokala reparation Café. Som reparatör av små electro/elektroniska apparater gick jag av bilen, verktygslådan, arbetskamrat, etc. Idén kom g...

Robot klo för Workshops!

Detta är en ny design för en enkel robot klo som kan användas för elektronik workshops! Klo kan förstå lätta föremål som pom poms och styrofoam koppar, och är en bra introduktion till en mycket förlåtande linjärt ställdon mekanism. Detta kräver en pu...

Wearable ZOO masker knorra Workshop

Detta instructable fungerar som dokumentation för "Wearable ZOO workshop", en knorra verksamhet utformades på musa Fablab. Syftet med workshopen var att skapa djur masker för att dekorera en Google kartong, samtidigt införa skötare att knorra te...

Hur man undervisar en LED glasögon Workshop

Detta Instructable är avsedd för lärare och tinkerers och Detaljer hur man undervisar en LED glasögon workshop för en grupp människor vilka är början elektronik användare.Denna workshop är en del av de jag gjorde det-serien, som Pier 9 Shop personale...

GlowHacker cykel lampor Workshop

Det finns alltför många intelligenta, begåvade människor som rider runt utan några lampor, som totala idioter (aka "darkwads"). För att ändra på detta, har jag kört en workshop som heter GlowHacker, som sätter TRON-värdig ljus remsor på din awes...

Pier 9 resurs: Autodesks Pier 9 Workshop

Detta Instructable är för alla som är intresserade i Autodesks Pier 9 Workshop.Den Pier 9 Workshop har en helt ny hemsida!Besök oss här för aktuella projekt, evenemang och uppdateringar om happenings på verkstad. För mer information om Artist in Resi...

Doppa gjutning Workshop - stearin

Detta instructable är att stödja en workshopVad du behöver:-en pott att smälta vaxet i-(gamla) ljus-en ballongSteg 1:Börja med att smälta ljusen.Om du använder en pott som är fortfarande ofta används för matlagning: Fyll den med vatten och placera en...

Hur att vara värd för en Claymation Workshop med iPads och Stop Motion Studio!

Genom att fylla i detta claymation projekt, kommer du att:* Skapa en enkel stop motion claymation;* Lär dig och bli skicklig på app, Stop Motion Studio* Lär dig de grundläggande teknikerna för stop motion-animeringSteg 1: Du behöverFör att lära ut de...

ShopTent: hopfällbar dammfri förvaring för garage workshop

jag gör en hel del träbearbetning i mitt garage, där jag också lagrar alla våra familjens cyklar.Att hålla våra cyklar rent har alltid varit en huvudvärk för mig, så jag bestämde att det var dags att komma med en ren plats inom mitt garage att hålla...

Öppen källkod 3D tryckt Couture av XYZ Workshop

Den 19 augusti 2014, XYZ Workshop i samarbete med Ultimaker att släppa en opensource mode svit som inkluderar en 3D tryckt plånbok, 3D tryckt Watch band och och hela couture klänning kallas inBloom klänning. Dessa mönster finns tillgängliga gratis på...

Dolda workshop

Jag har nyligen blivit pappa! Det är definitivt en god nyhet. Den dåliga nyheten är att jag var tvungen att avsluta min hobby arbetsyta om du vill ändra den in i barnets rum. Jag ville hålla en personlig plats att arbeta på min hobbyprojekt (främst e...

Pall workshop

Pall Workshop - skärande CNCDetta är pedagogiska projekt. Pall med CNC-maskin.Steg 1: HämtaHämta dfx filen och exportera till din CNC-maskin. Glöm inte attDetta innehåll har 4 mm förskjutning från varje rad. Du bör använda 8 mm fräsning cutter.Steg 2...