Baby aktivitet ombordDetta var ett snyggt projekt jag avslutade förra året på mammaledighet. Min dotter var att lära sig att dra sig upp på gång, och älskade tag i saker. Hon älskade också dra sladdar och försöker förstöra min dator. Två flugor i ett projekt jag skapat en Mondrian inspirerad verksamhet styrelsen för henne så skulle jag inte ha en hjärtattack varje gång hon kröp under skrivbordet. Det har också en bifogad fil på ena sidan målade för att se ut som en av 1980-talet nya Zeeland postbox. Fästa på undersidan av datorns skrivbord, det framgångsrikt gömde sig alla sladdar och stickproppar och höll henne underhöll i evigheter - som för en baby mäts i 10 minuters sträckor ;)

Materialet är relativt billiga om du har tur och fånga en försäljning av småsaker på järnaffären och har några gamla affisch färg i ett skåp:

  • Varje form av robust styrelsen/trä/MDF cut att passa över baksidan av skrivbordet.
  • Datumområde eller robust zip-band säkert styrelsen under skrivbord och bakben.
  • Ett urval av rattar, handtag, rep sträcker sig, länkhjul, rattar, växlar, saker från ditt garage med intressanta strukturer eller former - allt blanka eller gjorda av strukturpapper verkligen.
  • Wood stumpar eller liknande (inte nödvändigt, men några av mina handtag behövs tjockare underlag att skruva i.
  • Ett urval av skruvar eller skruvar om ingen kom med din handtag och knoppar etc
  • Ett urval av affisch färger (för en Mondrian styrelse bör dessa vara svart, vit, blå, röd och gul).
  • En roll av Moshi tape - svart om du gör Mondrian. (Moshi band är mer vanligt förekommande i skrot bokning tror jag men det var lysande för detta.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hängande kände aktivitet ombord

en händig egenskap av filt är att det tenderar att hålla sig till andra filt. Det är mycket svagare än kardborrband, men det är stark nog att hålla upp vikten av små figurer som bokstäver och siffror.Detta är ett snabbt projekt som även skulle kunna...

DIY stor pinne ombord hyllsystem System

Som en del av min fortsatta ansträngningar för att piffa upp min nuvarande stallar beslöt jag att adress en av de fulare, tydligare väggarna i mitt kök med en rolig och funktion moderna DIY Peg Board vägghylla. Detta är ett stort projekt som verklige...

Realtime OS / LCD på $12 Discovery ombord

En dag hade jag en universitetsprofessor redo att lära oss studenter en kraftfulla matematiska trick i EE101 - mesh Kretsanalys tror jag. Innan han kommit igång sade han, "Idag, mina elever, jag ger dig en stor pistol." Det fick vår uppmärksamhe...

GROOT-Dancing Baby Groot kostym (billigt allt papper kostym)

Vårdnadshavare av galaxen dans GrootSteg 1: Groot Headpiece Dancing baby Groot kostym jag skapat är tillverkad helt av papper, tejp och lim. Jag hade velat prova att göra en papper kostym och en träd-liknande karaktär är perfekt för detta.För huvudet...

6 + månader Baby matrecept (etapp 1 - hemlagad barnmat recept)

Jag är glad att dela några lätt hemmagjord baby matrecept som jag gjort för min flicka :)Jag har lagt till 6 recept i 6 steg tillsammans med videon. Erbjuda recept 1,2,3 under första veckorna och recept 4,5,6 under de följande veckorna av fasta ämnen...

Baby lagring (del 1)

i detta Instructable jag ska förklara hur lätt (relativt) det är att ta vara på ditt barn för lagringsändamål. Nu innan du tror alla jag är galen (även om jag är), vi inte använder den faktiska babyn för lagring, bara behållare sin mat kommer i.Efter...

Baby lagring (del två)

här är den andra versionen av använder baby mat behållare (vi kommer att använda burkar) att hålla de lossa skruvar och muttrar.Detta är en lätt och billig (eftersom du redan har ett barn att ta hand om) projekt för att organisera din verkstad. Du ka...

Verksamheten ombord

Omvandla en gammal, sliten eller skadad kork ombord till något nytt och roligt.Steg 1: Förbered din kork styrelseJag råkade ha en skadad kork styrelse som min son förvanskats under en episod som var min inspiration att hitta ett sätt att "fixa"...

Baby Cloud

Il dispositivo è alimentato en batteria e energia solareUtilizza Intel Edison modul può integrare nella propria funzione ulteriori dispositivi elettronici kvali:energieffektivitet Mimo, GPS e molti altri sensori quali: Tilt Sensor, luftkvalitet, Piez...

Sy en söt heirloom baby täcke!

Detta Instructable är för en krubba-storlek baby täcke, ca 40 x 50", hederliga i en 100 år gammal eller så"hål i ladugårdsdörren"mönster med en twist.Jag anser mig en novis quilter, men har plockat upp några bra tips och tricks under flera...

Automobile statiska skalenlig modell från kortet ombord

Att göra skalenliga modeller från kortet styrelser är en passion för mig sedan barn huva, Got inspirerade av min far när han begåvad mig en skalenlig modell. Det gav mig en idé att göra mer korrekta former av modeller. Således inspirerad för att göra...

Vändbar kaffe/aktivitet tabell

jag ville ha ett soffbord som såg intressant. Jag ville också ett roligt bord som den här. Jag ville inte att bygga två tabeller, dock, och jag ville inte att lagra en extra tabell.Jag ville inte spendera en massa pengar och jag hade inte alla typisk...

Geek Baby

Hej nördarMitt namn är Mohamad Almdfaa& min vän ärAhmad Al-Shalabi .THE projektets målsättning: är att göra ett leende på ansiktet spädbarn och deras föräldrar :)...Vår instructable beror på hemgjord resistiv Touch sensorer...om vi rör vår touch sens...

SMS Baby Monitor

Visst, det finns gott om trådlös babyvakt ute, men bära omkring på en stor mottagare överallt kan bli irriterande snabbt. Det finns andra bildskärmar som har apps på telefonen, men de kräver dig att vara i ständig kontakt med antingen en 4G-nät eller...

Kommunikation ombord för individer med funktionshinder

Oförmåga att tala eller uttrycka sig själv kan vara frustrerande och kan producera ett allvarligt hinder i en patient-läkarrelationen relation. Denna enkla och billiga enhet gör att personer med funktionshinder att kommunicera med vårdgivare och tjän...

Dancing Baby Groot

Här är vad min färdiga dansande baby Groot ser ut! Nu kan ta en titt på hur vi fick här.Också värt att notera, Groot var hand sticka av Lauren Mocilac, hon gör fantastiska arbete och hon tar också förfrågningar!Steg 1: UrsprungligaDetta var den urspr...

Göra en marmor-maskiner ombord

En marmor maskin är en kreativ boll-run grej, från bekant material, för att skicka en rullande marmor igenom rör och kanaler, över spår och stötfångare, och in i en fångst i slutet.I denna aktivitet guide lär dig hur man bygger en bricka panel som gö...

Hur man bygger en smörgås ombord, eller en "Ett" tecken

vi hade nyligen vårt öppna hus på TechShop i San Jose. För att hjälpa direkt trafik och fotgängare, skapade vi dessa tecken. Vi ville ha något som var robust och relativt billigt så vi skulle behöva oroa dig för mycket om skylten "gick bort." Hä...

Baby Monitor med Arduino och SmartLiving Maker plattform

Babyvakten är fina exempel på anslutna enheter med hjälp av Arduino, Grove sköld bas och SmartLiving Maker platfrom (https://maker.smartliving.io) för IoT beslutsfattare.Babyvakt hur?Finns i rumstemperatur och ljudnivå när som helst på din mobila enh...