Baby pajer Pecan!jag är bara en södra tjej på hjärtat (hatar countrymusik, men du mata mig några gryn och jag är glad). Så, naturligtvis, jag älskar pecan pie. Dessa små versioner är baserade på det sätt som min mormor (som var en Southern belle från Georgien) lärde mig att göra pecan pie - men jag föredrar att göra denna miniatyrversion (som inte älskar tiny mat, rätt?).

Om du har farhågor om konsumerar eller matlagning med sprit, kan du utelämna den whiskey, men egentligen, varför skulle du vill?

Se Steg
Relaterade Ämnen

Baby äpple pajer!

Äppelpaj är en av de mest perfekta livsmedel, och i miniatyr format, det är ännu bättre. Skorpan för dessa bedårande mini pajer är samma som för baby pajer pecan - det är en lätt skorpa och visar sig perfekt varje gång!Steg 1: Behöver du... Software:...

Baby banan grädde pajer!

Bananer, söt krämig pudding, flagnande skorpa och skarpa maräng - banana cream pie kan ta lite längre tid än andra pajer, men det är verkligen läcker!Om du föredrar, kan du lämna maränger off och topp varje paj med lite vispad grädde.Steg 1: Du behöv...

Baby körsbär pajer!

Precis som full storlek körsbärspaj, dessa baby versioner är toppad med en mini galler. Du kan också använda en smula toppning, men denna lilla touch gör dem ännu sötare! Syrlig körsbär i fyllningen är bara läckra och göra dessa baby pajer perfekt.St...

Kentucky Derby Mini pajer

en kombination av toasty nötter (valnötter eller pekannötter), choklad, bourbon och en awesome smörig skorpa, "Derby Pie® " är så läcker det är varit varumärkesskyddade. Liknar baby pajer pecan, dessa Kentucky Derby Mini pajer är fyllda med bäst...

Pecan Pie

när julen rullar runt på, min mors familj samlar på gården hemma av min farfar. Det var här att jag först rostas en kalkon (brined), att jag lärde mig att starta en öppen spis bläs, att jag sköt en pistol för första gången, att jag skulle låsa min li...

Modulära pie-cosahedron

att bygga en paj med en sfär från 20 trekantiga sub paj moduler fäst med fantastiska magneter topologi.Steg 1: layout och skär i bitar vi behövde 20 liksidiga trianglar. att välja en höjd av 12 inches låt lägga oss enkelt ut två remsor av dem på ett...

Stora-stora moster Bertha Pecan paj recept

detta tidlösa recept har avkunnats genom otaliga generationer (OK, fyra) längs sidan av min familj som härstammar från Kentucky. Kanske nästa gång ska jag lägga mormors stekt kyckling recept.Detta är ett ganska enkelt recept när det gäller pajer gå o...

Pecan rökt Brie med äpplen

vad kan jag säga? Melty brie, varma äpplen och en ljus rök smak... min mun är vattning bara komma ihåg det. Ibland är de enklaste sakerna bästa.Förra helgen, mina föräldrar kom på besök och pappa och jag beslutade att erövra några baby back ribs. Rev...

3.14 snabb och lätt Mini pajer

om du är lik mig runt semester, då du springer runt som en kyckling med huvudet avskurna att göra 10 eller fler rätter för ett dussin personer. Glädjen av att ha en stor familj:). Så jag bestämde mig att göra en efterrätt att jag kunde göra det mesta...

Amazing Pecan Pie: 2 ways

Jag kallar detta Instructable Pecan Pie 2 sätt eftersom jag ger instruktioner för att göra en semi vegan och icke-vegansk paj.Det ursprungliga receptet kommer från Allrecipes.com och är helt fantastiskt, jag tenderar att göra några tweaks, men det är...

Apple Pecan Pie

Flagnande skorpa paj med en välsmakande, sweet apple pecan fyllning!Steg 1: skorpa 1. för skorpan, samlas:1 1/4 koppar alla ändamål mjöl1/4 tsk salt1/2 kopp smör, kylda och tärnade1/4 kopp med isvatten2. i en matberedare, kombinera mjöl, salt och smö...

Awesome Pecan Pie

detta här ger dig allt du behöver veta, för att göra en hella god pecan paj för alla tillfällen.Super enkelt!Ingredienser:-1 packade kopp ljusbrunt socker-1 1/4 kopp pekannöt halvor-3 uppvispat ägg-1 kopp mörka sockerrör sirap (K A R O)-2 msk smält s...

Pecan Pie någonsin, bästa period.

En ganska modifierad (dvs fulländad) version av en gammal standby favorit i min familj.Steg 1: Åh så knaprig självklart, första. Du kan använda en vanlig konditorivaror skal, eller en mörbakelse skorpa eller något av den typ du rulla men det är inte...

Bacon lönn paj!

En ljuvlig bacon-y twist på min favorit topp hemliga pecan paj recept.Steg 1: Receptet Paj Bacon lönni en obakade pajskalet DeliciousKoka i 350 grader i ca 40min2 ägg1/2 c smält smör1 c farinsocker1/4 c socker1 tsk mjöl1 tb kärnmjölk1 tsk lönnsirap6...

Bourbon Pecan Pie

Tillägg av bourbon i denna paj ger det en trevlig kick! Även om alkoholen koka bort medan pajen bakar kan du utelämna denna ingrediens för en klassisk pecan pie.Servera med vaniljstång glass eller vispad grädde.Njut!Steg 1: Förbered din skorpa Ingred...

Smörade Rom sockrade Pecan Pie

Pecan Pie är dekadent kung av pajer!Om du har en söt tand denna Pi är pajen ska tillfredsställa din socker cravings!Rik, sipprar fylla som knappt håller sin form men ack så gudomliga med inslag av RomDetta recept ger dig verkligen en hög fylla så lap...

Gjutjärn stekpanna bakat Pecan Pie

Först och främst, jag är en chocoholic och det tar en hel del för mig att längta efter en dessert som inte är Chocolaty på något sätt. För det andra, jag personligen inte gillar att blanda nötter med min dessert. Usch!!! Så jag har aldrig ens tänkt e...

Kyckling Pot paj recept (vikt Viktväktarna)

"En delikat kyckling potten paj recept gjorde från början med morötter, champinjoner och rovor."Steg 1: ingredienser2 ben skinless kycklingbröst (ca 1 3/4 pounds)4 dl hönsbuljong, låg natriumhalt burk eller hemlagad2 msk olivolja3 stora morötter...

Choklad Pecan Pie

här är receptet för att göra en läcker choklad pecan pie. Det har varit min favorit i många år.Jag hoppas du njuta av att äta det när du är klar.Steg 1: Att göra degen Det första steget är att göra degen för pajen. Du behöver bara en botten bit för d...