Bacon lönn godis bareribland känns det som en gris. Ibland du inte.

Maple mandel godis barer är bra, men de har inte magin i bacon. Dessa barer gör. De är lite väl magstarkt, så inte kanske du vill äta en hel chokladkaka i ett sammanträde.

Obligatoriska ingredienser:

Vitt socker
Cream
Salt
Lönnsirap
Bacon
Majssirap (beroende på om du vill din nougat smulig eller Sega)
Äggvitor
Krämig mandel smör
Choklad

Se Steg
Relaterade Ämnen

Kola och Nougat godis barer

jag använde Snickers godis barer. ... eller, åtminstone, jag trodde jag gjorde.Jag gillar konceptet. Genomförandet tenderar att vara en besvikelse, men. Billigt, hylla stabil ingredienser och inaktuella nötter gör inte en stor chokladkaka. När jag ko...

Snickers skarpare godis barer

Det finns en ny snickers bar på marknaden kallas Snickers skarpare godis barer. De smakar riktigt bra, istället för att använda en nougat med jordnötter, kola och choklad, de har rice krispies/puff ris. I den här videon kommer jag visa dig hur man gö...

Hur man gör personliga godis barer

Förra året försökte jag få godis barer, helt enkelt smält och häll dem men det vände inte ut som förväntat. Jag ville inte ge upp eftersom jag har sett många göra det och det ser så enkelt att göra. Jag var undrande där jag gick fel och slutligen jag...

Gender avslöja godis Bar sveper

dessa skulle vara bra för en baby dusch tjänst, eller som ett kön avslöja, eller ens i stället för en cigarr.Steg 1: Först köpa några Hershey's cookies och grädde full storlek godis barer. (köpa extra för småätande lol)Välja ett papper som passar dig...

Homemade Baby Ruth godis barer

Baby Ruth godis barer är som Snickers med en dubbel dos av jordnötter - vilket gör dem mitt favoritgodis bar överlägset. Det blir inte bättre än nougat, kola, jordnötter och choklad. Nu kan du göra Baby Ruth hemma - och låt mig berätta, är det hands...

Pumpa hasselnöt och kanel karamell godis barer

på grund av tid på året, jag har tänkt nyligen om recept med pumpa. Så småningom bestämde jag mig att göra en chokladkaka liknar en Snickers, men mer höst/pumpa orienterade. Dessa barer skulle ha en pumpa smaksatt nougat med hasselnötter och rostade...

Ägg och Bacon godis

detta här är en behandling som är enkel att göra och smakar riktigt gott, bacon och ägg godis, med några enkla ingredienser. Du kan skapa detta på mindre än en timmes tid.Steg 1: Råvaror och material Du behöver-Gul och grön M och M's (bara köpa en vä...

Choklad omfattas Bacon fett skämt

Jag har gjort en hel del fina instructables nyligen, massor av matlagning och sy saker. Eftersom risken är mitt mellannamn, och med April Fool's day kommer upp, och eftersom jag just börjat arbeta här på Instructables, tyckte jag det var dags att vis...

Hur man göra Bacon tvål

tvål kan göras från nästan vilken typ av fett. Även om fett från bacon, kallas ister, är inte den finaste av fetter för att använda för att göra tvål, verkade det på något sätt vara den mest spännande. Varför? Eftersom bacon är fantastiskt. Den har e...

Maple glaserade Bacon lindade kyckling klubbor

BBQ säsong är i full kraft nu. Detta är en stor liten behandla att imponera på dina vänner eller bara något kul att försöka piffa upp kycklingklubbor.Min ursprungliga inspirationen till detta recept var Malcolm Reed's youtube-video. Jag har varierat...

Chocolate Bar fyllda choklad Chip Cookies

upp handen om du gillar godis barer? Reese's Peanut butter cups? Nu, vad sägs om choklad chip cookies? Kombinera båda av din söta älskar genom att baka ditt godis barer i perfekt formad chocolate chip cookies. Sweet tooth Nirvana!Steg 1: Ingredienser...

Candy Bar snögubbe

detta är den sötaste presenten till lärare, medarbetare eller någon på din lista! De är så lätta att göra också!Steg 1: Förnödenheter som behövs jag köpte flera 7 uns Hershey barer, men du kan också göra dessa med Mr Goodbar eller någon stor storlek...

Candy Bar paj (för Pi-dagen)

min matte lärare berättade att för pi-dagen (3-14-14) kunde vi göra en paj och ta det in för extra kredit. Bära med mig eftersom jag glömde att ta bilder medan jag gjorde det.Också det bara kosta mig 6$ att göra så om pengarna tryter är en stor öken!...

Bacon pasta

i detta instructable, du kommer att göra Bacon pasta , en god spridning perfekt för bröd.Steg 1: ingredienser You will need-Bacon-Mayo-Salt-PepparDu behöver också-Mikrovågssäker Bacon Tray-Jar-Hushållspapper-Mixer-MikrovågsugnSteg 2: Göra Bacon Låg 4...

Bacon Bourbon ris Krispy behandlar

Ris Krispy behandlar är ganska dang bra, men Lägg till några BACON och bourbon till dem, och har du själv något AWESOME! Dina smaklökar (och dina vänner) kommer att tacka dig för att göra detta. Bästa delen? De är super lätt!Steg 1: Vad du behöverFör...

Twix Oreo Cookie barer

I detta instructable, jag lär dig hur man gör Twix Oreo Cookie barer, dessa godis barer så super mumsig, enkel att göra och se till att imponera på dina vänner och familj. Twix barer är en av mina favorit godis, jag har en instructable om hur man gör...

Maple Bacon bakad Brie

Baka brie är en superenkel förrätt eller tilltugg som ser mycket mer komplicerat än det är. I denna lönn Bacon Brie, har jag ökat den salta faktorn av sandwiching smulig bacon och riktig lönnsirap mellan två halvor av brie innan bakning i en smördeg...

Candy Bar Brownies

Candy bar brownies kombinera läckra brownies och karamell, med läckra mini godis barer. Denna super Chocolaty behandla är svårt att gå upp!För femte året i rad kom trick-or-treaters inte till mitt hus :( Och för det femte året i rad hade jag en stor...

Lätt och läcker S'more barer

dessa snabb, enkel s'more barer kommer att bli en hit på nästa fest, samla in, eller bara för att ha runt huset!Steg 1: Värm Värm ugnen till 350 grader fahrenheit.Steg 2: ingredienser Samla dina ingredienser. Du behöver:6 Hershey barer1 påse med mini...