Bågskytte ansikte klockani detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). Det är mycket enkelt, Billigt och kan göras i ca 2 timmar!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Historien klockan: Arduino LCD w / cap sensorer

Detta är ännu en annan Arduino LCD klocka, men med en twist; Denna klocka kan vet vissa helgdagar och födelsedagar, och göra beräkningar i farten av hur gammal någon är och sedan Visa information på LCD-skärmen. Jag blev inspirerad att göra denna klo...

Jubileums hårddisk klockan

detta instructable var inspirerad av de fina klockor som ser ut som trä böcker. Du kan öppna dem och se en liten Grattis och en klocka. Detta projekt uppnår samma effekt men med en död hårddisk.Steg 1: delar Att bygga detta projekt behöver du;En hård...

Cyberpunk klockan

ta en gammal loppmarknad-bundna klocka (eller i mitt fall, en väckarklocka jag missbrukade en alltför många gånger) och att det ser... snyggt. Det är också ett bra sätt att lära sig om digital elektronik och det ger människor intryck du förstå komple...

Daylight sparande klockan

vid första anblicken ser detta som en vanlig klocka som saknar en minut hand, men det har utformats för att göra det enkelt att justera för sommartid. För att ställa klockan en timme framåt du helt enkelt luta den till höger och ställ tillbaka den ti...

Instructables Robot klockan

Detta är en awesome Instructables Robot klockan som är perfekt för alla skrivbord, natt stannande, fönsterbrädan, Soffbord, etc... Den är liten och trådlösa, vilket gör det perfekt för resor. Att aktivera det bara trycka roboten och titta på honom ly...

Sakernas Internet Time Warp Dali klockan

Tiden flyger när du har roligt och drar när du är uttråkad. Tid är uppenbarligen relativ: vår uppfattning av tid ändras med våra sinnestillstånd, och det är enda mässa som klockor ska kunna anpassa sig till våra erfarna hastighet tid. Sakernas Intern...

Multimetern klockan

Multimeter klocka består av tre multimetrar, den första metern visar timmar, andra visar minuter och sist visar sekunder. En 16F628A PIC mikrokontroller håller reda på tid och utgångar en beräknad ström till varje mätare att visa aktuell tid.Få din e...

Bågskytte mà ¥

jag tävla i bågskytte, och efter tävlingar, finns det alltid en massa överblivna 122 cm FITA mål ansikten. Klubben låter oss hålla används mål om vi vill.Jag höll ett mål ansikte min syster används, eftersom det var i ganska god form för att fortleva...

DIY bågskytte mål - pussel Mats

jag är ny till bågskytte och jag fick bara min egen båge. Jag skulle vilja skjuta hemma men tyvärr halm målen erbjuds från spänner får plats inte i en bil eller taxi, så jag har till DIY.Jag byggde det här för ca 2 dagar. 1 dag är nog, men jag sprang...

DIY bågskytte mål - begagnade A4 format papper

kontoret hade massor av skrot/används A4-format papper liggande. Jag bestämde mig att rädda dem från shredder och göra en billig och enkel bågskytte mål av dessa. Tanken är att stapla dem och komprimera dem nog för att stoppa dina pilar.A3-storlek pa...

Minecraft TNT klockan

detta är en cool Minecraft tema cover för en fungerande klocka. Inte bara är det enkelt att göra, men det ser också bra när den är klar! Det är bra för din typiska Minecrafter!!!Steg 1: leveranser För detta Instructable behöver du följande:En liten d...

Ljus klockan (IoT)

Välkommen till The Light Clock del konstverk, del tidmätare, det är en modern ta på den klassiska analog klockan. Där en traditionell urtavla använder händer för att tala om tid, förvandlas The Light Clock hela väggen till en TIDMÄTARE genom en slåen...

Rekonstruerade klockan

analoga klockor kan vara klassisk men de är lite tråkigt, hacka en analog klocka för att visa tiden på olika sätt.Genom att lägga till roterande numeriska fingerskivor till timme, minut och sekund hand läses tiden av där rattarna falla längs en verti...

Månfas klockan

I detta Instructable kommer vi att bygga en dynamisk lunar lampa med Raspberry Pi. Med din alldeles egna lunar klocka vet du alltid den nuvarande fasen av månen, oavsett väder!Steg 1: Historia och teoriSpirande astronom? Nyligen biten av en varulv? O...

Farfar (tabell) klockan

Hej alla,Detta är min första instructable.Jag var en gång bläddrar i en möbelaffär och beundra de stora antika ser farfar klockor.Jag bor i en liten lägenhet. Att hålla sådana enorma klockor är uteslutet för mig. Sedan kom jag upp med idén om att gör...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

Lunchtid klockan

har du någonsin önskat lunchtid var längre, men visste inte var man kan hitta de extra minuterna? Tja, vill inte längre!Tack vare stora i klocka tekniska framsteg presenterar jag för er en klocka som snabbar upp 20% varje dag kl 11:00 och saktar ner...

Linjära klockan

runda klockorna är så 1900-talet! Här är något lite mer post modern och trubbig.Jag kommer att visa dig här en annan full designprojekt, från idé till konstruktion till prototyp. Syftet med vår önskan är idag en linjär klocka, det är en som har siffr...

Att göra tid springa baklänges, omvänd klockan

Detta instructable började som lite av ett skämt som jag trodde jag skulle dela, och är lite av instructables jag normalt gör. Jag har aldrig varit ett fan av att ha klockor i vardagsrummet. För mig utgör det ett område där regelbundet att bli påmind...