Bågskytte läder armguardeftersom många människor frågade på grund av min instructable för en arrow quiver ( hur jag gjorde min armguard, beslöt jag att lägga några instruktioner. Jag inte bygga mig själv (som på bilden), men om du bor någonstans avlägsen och inte hittar något som passar dig, kan du bygga en liknande en mycket lätt själv.
Jag skulle dock vilja påpeka att den grundläggande utformningen inte är från mig, så ingen poäng där! Tyvärr jag kunde inte ta reda på vilket märke som min är.

------------------------------------------------

Material som behövs:

-En bit av tjockt bälte läder
-Ca. 1,3 m (50 tum) i Bungee rep (beroende på tjocklek av armen)
-4 spetsar krokar
-punch tång (för hålen)
-Dremel slipning verktyg eller sand papper
-Polering Dremel verktyg
-Bivax
------------------------------------------------

Se Steg
Relaterade Ämnen

Finger fliken och bågskytte läder Armguard

Om du har varje skott en lång båge, som PVC-rör som finns på instructables, kan det ibland uppstå obehag av den båge sträng fästfunktionen på din arm. Du kan också ha känt besvär av drar strängen med fingrarna kala.Här kan du lära dig att göra en enk...

Göra en bågskytte läder Arm Guard

-introduktionEtt tag sedan trädde jag bågskytte klasser. Som en del av "klass material" låna instruktörerna oss pilbågar, pilar och skydd redskapNu är jag inte säker på sedan när dessa klasser har gått, men att skyddsutrustning har ganska sannol...

Bågskytte ansikte klockan

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör en klocka baserat på en bågskytte ansikte för en vän som gillar bågskytte eller bara för att hålla för dig själv. Det återanvänder ett par objekt från bågskytte (ett ansikte och vissa fletchings). De...

Anpassade läderhandske bågskytte

Behöver en bågskytte handske för en kostym eller en verklig användning? Vill att det ska passa som handen i handsken? Här är det, en uppföljning handledning från min läder koger (kolla som här) hur man gör en anpassad bågskytte läderhandske som passa...

Bågskytte tillbaka koger

här är en bågskytte koger som jag konstruerat. Jag använde ko Dölj som jag plockade upp billigt på en hantverksmarknad. Dölj är ca 3mm tjock och jag använde ett avsnitt om 600 mm x 400 mm, inte inklusive banden. Banden var gjorda av samma Dölj. Alla...

Akryl bågskytte arm beskyddare

jag hade några akryl duk från gamla Melissa och Doug leksak lådor, och behövs några arm beskyddare för bågskytte för mig och barnen (jag använde senare mer av akryl för en båge syn). Lite arbete med hårtork, box fräsar och roterande verktyg, och jag...

Bågskytte fakta

jag kommer att förklara grunderna i bågskytte i detta Instructable. Här är lite information om bågskytte:Bågskytte är konst, praxis eller skicklighet av snurrande pilar med hjälp av en båge. Bågskytte har historiskt använts för jakt och strid; i mode...

Bågskytte tab

en bågskytte tab är sliten på tre fingrar av sträng handen medan du fotograferar en recurve eller pilbåge. Jag hade köpt den billigaste som jag kunde och tyckte att det var för tunn--mina fingrar ont i två dagar. Jag hade inte någon läder hemma, så j...

Bågskytte mål släde

Min son är på skolan bågskytte lag och praxis hemma när skolan är ute. Målet han använder är krångligt att flytta runt, så jag bestämde mig att bygga honom en släde. Detta sätt han kunde bara dra ut till gården och dra den tillbaka i när han slutade....

Minecraft: bybo Arcade: bågskytte

Jag tror de flesta av oss här på Instructables som spela Minecraft kan enas om en sak: byborna är mestful (har du sett deras näsor?)ömkligt (om du har, du kommer att förstå)korkad (allvarligt, allt de gör är gå runt i cirklar...)konstiga (har ni hört...

Gratis bågskytte mål

detta är min bygga version av ett gratis bågskytte mål jag kom över på you tube. Detta är ett riktigt enkelt upp-cykel projekt och kan byggas gratis.Detta är liknande konstruktion till lager matta mål men vi kommer att skikta kartong sektioner och bi...

Snabb och billig bågskytte målram

På årets Highland Gathering och spel, vi köpte min fem-åriga en leksak bågskytte ange: en "båge" tillverkad av böjda schema 40 PVC med en skum handtag, en mailing-tube koger och sex "pilar" från v-form dubbar med radergummi tips. Hon v...

Bågskytte grunderna

bågskytte kan vara en rolig och givande sport, som är en källa av motion, men bågskytte kan vara ett mysterium för vissa människor, i detta instructable jag kommer tala om hur man kan engagera sig i bågskytte, olika fören typer, skytte stilar och typ...

Medeltida läder Pouch

Jag började läder arbeta när jag behövde en bågskytte koger för min medeltida reenactment grupp. Nästa behövde jag en läder pouch för mina pengar, nycklar och telefon. (Jag vet, de inte hade mobiltelefoner på 1300-talet men nödsituationer hända) Mitt...

Rikta bågskytte stabilisator

jag gillar att komma ut och göra lite mål bågskytte då och då, det är något jag verkligen gillar och jag bara önskar att jag kunde göra det oftare. Fören jag använder mest är en Internature Td-jägare, 58" på 50LB (bågen på bilden jag hittade på nätet...

Hur man gör moderna trä bågskytte arrow

i den här videon kommer jag visa dig hur man gör egna moderna trä bågskytte pilar.Du behöver:en fletching jiggfjäder fletchesträ skafttips (eller någon typ av bågskytte tip ex trubbig spets, broadhead)doppa röret (du kan hitta en länk på min video på...

Extremt tålig skum bågskytte mål

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en stor, extremt tålig bågskytte mål som kan blandas flera gånger när centrum blir skjuten (vilket, som ni kan se, skulle annars vara ett stort problem för mig, att vara ett bra skott, det...

Hur man gör en anpassad fjäder fletch

Klicka på bilden ovan för att ta reda på hur du gör din egen anpassade bågskytte arrow fjäder fletches.Måste maskeringstejp, en markör, sax och Turkiet fjädrar....

3D skriva ut din egen läder frimärken

Du kan skapa några vackra mönster och texturer genom att stämpla läder, men det finns bara så många alternativ för färdiga läder frimärken. Jag var upphetsad av tanken på att ha full kreativ kontroll över mina läder projekt med min egen egna designad...