BAKADE ACORN SQUASH FYLLDA med ris och Turkiet korvDu kan enkelt skräddarsy detta recept till din egen smak. Även om jag använt varm italiensk Turkiet korv för att ge skålen "krydda", kan du använda en mild korv (kyckling, nötkött eller fläsk), eller ens marken nötkött. Lämnar ut köttet och göra det en Vegan förrätt. Du kan också välja från en mängd olika risrätter, eller kanske några Quinoa. Möjligheterna är nästan oändliga!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Värmedyna med ris och Spice

denna vinter min familj var kall, så jag hittade de mjukaste utslitna lakan i vår lagning högen, och sydde hotellpoolen varm förpackningar att hålla värmen länge. Jag fyllde dem med torrt ris och örter eller kryddor. Det tar ungefär 10 till 15 minute...

Ugnsbakad ZUCCHINI FYLLDA med RICOTTAOST & italiensk varm korv

När du tar en "tour" i mitt kylskåp, undrar vad man ska äta till middag i går kväll upptäckte jag lite ricottaost som hade att använda innan det bortskämda, plus 8 uns av rå italiensk varm korv kvar från en tidigare recept, och ett par Zucchini...

Kittlande Baked lax måltid - baby tomat & ört crusted Bakad lax med ris och rostad sparris

Detta är en av mina favorit Bakad lax recept med en touch av mild-krydda. Fresta dina smaklökar med syrlig tomat toppning och smakrika örter... och för att inte nämna, enkelt kokt ris och rostad sparris gör en frisk glad måltid... Smaklig måltid! :)J...

Stekt Squash blommor fyllda med fetaost och basilika

Jag introducerades till stekt squash blossom av min granne för flera år sedan. han aldrig gjort mig något men förklarade hur man gör det och gav mig några blommor att prova. Jag blev förälskad i stekt blossom sedan dess och min flickvän och nu fru gj...

PORTOBELLO CHAMPINJONER FYLLDA med CRABMEAT och HAVARTI ost med JALAPENOS

BOGO! Winn-Dixie lokala mataffären hade bara en försäljning på 1 LB burkar av pastöriserad Crabmeat. Av en kan och får den andra ett gratis; ditt val av klump crabmeat eller krabba klo. Jag köpte en av varje!Steg 1: ingredienser 2 msk Extra ljus oliv...

BAKADE POBLANO PAPRIKA FYLLDA med RUSSIN & PINJENÖTTER

För detta recept, du vill ha ganska stor Poblano paprika; fin, glänsande, fast, mörkt gröna paprikor utan fläckar eller mjuka fläckar. Om du inte är bekant med Poblanos, de ser ut som jätte jalapeño paprika, men de är en tjockväggiga milt hot pepper...

Vegan långsam spis Butternut Squash soppa med Chili och kakaopulver för vintern

Att vara student, är jag ofta alltför upptagen med att spendera mycket tid matlagning för mig själv. Som kulinariska student finner jag detta lite upprörande eftersom det innebär mindre tid att experimentera med ingredienser och tekniker. Lyckligtvis...

Kryddig grillad kyckling med Steam ris och citron & Apple Coleslaw

Kryddig grillad kyckling med Steam ris och citron & Apple ColeslawSnälla alla som försöker det inte Glöm att kommentera min instructable eftersom detta är min första instructable så jag inte är säker på om jag uppfylla alla kravSteg 1: Köksmaskiner 1...

Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulla - fylld med lök och plommon, insvept i en bacon fläta

i detta instructable jag vill visa dig hur jag gör min berömda Cal. 88mm hjärta Piercing Bacon rulle.Detta är mitt eget skapande men jag antar i utvecklingen av grillning här barnet har sett dagens ljus i dag mer än en gång.Det är en fläskfilé fylld...

RICOTTA KÖTTFÄRSLIMPA GLASERADE med tomater och WILD CHERRY BRANDY

En köttfärslimpa gjorde med 3 kött; fyllda med ricottaost och hackad lök; sedan toppad med en glasyr gjord av tomater, farinsocker, Adobo sås, kryddor och en Wild Cherry smaksatt konjak! Bra, bra, bra! Särskilt när serveras med en saftig ugnsbakad sö...

Bita storlek Caprese med tomat och balsamico "Kaviar"

detta recept är ganska enkel. Jag är en amatör när det gäller molekylär gastronomi men fortfarande har möjlighet att göra detta recept också. Jag har haft denna idé för ett tag och jag hoppas ni alla njuta receptet.Steg 1: ingredienser Ingredienser3...

Färga påskägg (med ris)

Idag ska jag visa dig hur man färga påskägg med ris och mat färg.Titta på här på Youtube: Ägg färgning med ris - Life HackFärgning och dekorera ägg är en påsk tradition. Med dessa tips / eller teknik, ditt påskägg blir bra varje gång.TIPS:Försök färg...

Mugg musik: Förvandla vatten till ett Instrument med Arduino och ChucK

Vad händer om du slå alla ledande yta till ett instrument? Gillar, säga... en mugg vatten? Bäst av allt, är det billigt; du behöver bara $1 värt extra elektriska komponenter (inte inklusive Arduino).För detta projekt, min vän skörd och jag kombinerad...

Kyckling Marsala med ris

jag vet inte riktigt varför det kallas "marsala." Det finns inget vin i den. Jag antar att du kunde dricka marsala med den.Så här går:Ingredienser:Kyckling - kyckling, champinjoner (konserverad eller annat), nötkött buljong kub.För ris - ris, lö...

Återanvända saker från hemmet för att göra en mini golfbana (med vattenballonger och floden)

jag hittade våra gamla Golf set hemma och undrade om det fanns något sätt att göra en golfbana från vad jag redan hade hemma... och här är det!hoppas du njuta av det, och kom ihåg, du kan lägga till eller ta bort vad du vill... vara kreativ!och snäll...

Molekylär gastronomi: Bacon lindade Acorn Squash med balsamvinäger kaviar och lönn Sphere

OK, så visar det sig att detta recept är löjligt. Helt löjligt på bästa sätt. Några vänner kom på besök mig för en tid sedan. Precis som passionerad älskare aldrig lämna sovrummet, min foodie vänner och aldrig lämnade köket under de tre dagarna var d...

AUBERGINE fylld med GRUYERE ost, CHAMPINJONER, PAPRIKA och lök & BAKAD i en röd vin MUSSELSÅS

Har du inget behov av en sida skålen att gå med en hälsosam servering av detta protein & vitamin rika bakad aubergine fylld med Gruyere ost, baby portobello champinjoner, röd paprika, lök & tomater kokt i en röd vin musselsås!Steg 1: Ingredienser...

Apple Sage fyllda Acorn Squash

detta är den perfekta skålen att göra när vädret börjar bli cool och perfekt mogna ekollon squash börja visas i affären. Kombinationen av salvia, äpplen och squash fungerar riktigt bra tillsammans och är mycket fyllning!Ingredienser:1 stor acorn squa...

Tidsförskjutning mat – Cashew kyckling Curry med vilda och brunt ris

Låt oss göra tidsförskjutningen igen, med ursäkter till The Rocky Horror Picture Show.Middag för två? Inga problem.Tina en färdiga förpackning med Wild och brunt ris i kylskåpet (1 – 2 dagar). Värme S & B mild golden curry och tillsätt kubik förkokt...