Bakåt bygga Chaise Lounge Chair (100% räddade material)alla mina bygger är gjorda av 100% återvunnen material. Varför? Eftersom det är roligt, Billigt, är utmanande, och jag en Trädkramare. Det tar bara lite fantasi och några reverse engineering. Den traditionella bygget har planer och kräver material. Mina bygger har material och kräver en plan.

Denna fåtölj är en av de bakåt bygger. Jag hittade chaise cover i min lokala IKEA: s bärgning Institutionen för några år sedan. Det tog en hel del bin grävning för kompatibla delar, men jag hittade de tre som gör upp min klädsel på en total kostnad av $3. Fina poäng, även för en svart bälte cheapskate som jag själv. Jag valde det från material beredskapslagret nyligen och detta chaise är vad jag byggt för att passa det.

Detta är ett trevligt och lätt du bör kunna piska upp på en eftermiddag. Försumbar efterbehandling är involverad. Låt oss inse det: slutför arbetet kan få lite långtråkig och ibland behöver man en omedelbar tillfredsställelse bygga (eller åtminstone jag gör). På den samma andan, så länge det är fyrkantiga, kan ramen vara ful under så fint tyg, så projektet får höga betyg för skrot-busting. Mina ben alla matcha, men resten är ett virrvarr av matrester.

Obs: i detta Instructable, jag kommer att dela material/verktyg jag använde och steg som jag följde. Detta projekt, som de flesta, kan anpassas för att passa din uppsättning omständigheter. Det finns flera sätt att göra allt. Mitt sätt är rätt. Så är ditt.

En annan notering: om du är nyfiken, min IKEA himlen inte längre. Senaste gångerna jag har drabbats av "som-är" rum, det fanns artiklar fortfarande i sina ursprungsförpackningar. Ingenting var allvarligt skadad eller strödda över. Gallon påsar av maskinvara för en dollar är synts till. Jag såg en stol cover liknar den som jag använde. Pris $75. Jag är glad att jag fyllt medan de få "var bra.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bambu Chaise Lounge Chair

begreppet denna stol kom om viljan att skapa en stol som var vackra, funktionella och lämnade lite avfall. Hela stolen gjordes från 1 bit bambu plywood. (Väl den ursprungliga designen var för att, men efter stolen hade gjorts insåg jag det behövs en...

Outdoor Chaise Lounge made from Pallet Wood

Stund tillbaka jag ville bygga min egen chaise lounge stol, sedan en stor majoritet av butiken köpte ett billigt är gjorda av plast. En dag jag letade på internet efter planer/idé är för att bygga min chaise lounge stol, när jag sprang in till en art...

Kartong Chaise Lounge

min rumskompis och jag flyttade nyligen in i en lägenhet. Vi båda saknade någon möbel så vi hade något av en shoppingrunda på den lokala IKEA. Så kom med allt det nya möbler massor av rutor. En låda från IKEA är dock inte lika roligt stor låda i min...

Zip-slips Lounge Chair

Flatpack sitter just nu vid ett vägskäl--populariserades av IKEA och perfekt anpassade till nya tillverkningstekniker, det är redo för att ta en allt större andel av de möbler. CNC routing är en viktig del av denna rubbning, vilket möjliggör global d...

Shopping Cart möbler - del 2 - The Lounge Chair

som utlovat detta är den andra delen i en serie av instructables för att göra shopping cart möbler. Som ni vet kundvagnar finns i alla former och storlekar och är tillverkade av olika material. För lounge stolen har jag valt för att gå med en kundvag...

Chaise Lounge

ÖversiktInstruktörer: Kyle Steinfeld, Simon Schleicher, Jonathan Bachrach, Luis JaggyTeam: Cindy Hartono, Fei Du, Eleanna Panagoulia, Shima SahebnassaghHuvudmålet för detta projekt är att utforska design potential bending tekniker och testa de sätt s...

5 bit kartong Lounge Chair

Denna fåtölj är gjord helt av kartong! Inga fästen, ingen limfog, bara friktion och slots. Med två och en halv 4'X 4' ark av kraftig papp, papper mallar och en brytkniv, kan du göra denna bekväma och stadiga pjäs i ett par timmar.Steg 1: Design Jag g...

Hur man gör bygga Gondorianska kostym pansar från autentiska material (Ja, nästan)

ATENTION: Vänligen ta stor försiktighet med plåt och tråd. Du kan peta din hud och eller skära själv. Använd handskar och skyddande öga slitage samt Långärmat och långbyxor. Som täcker huden här är mycket viktigt. När du målar, gör det utanför som rö...

Utrymme spara Loft stege / trappa (100% bärgning material)

jag är liv-hacking återanvändning knarkare.Fram till ungefär sex veckor sedan hade jag en ganska stor hus med en källare, en butik, en timmer hög, ett berg av hårdvara och en flod. Bekvämt beläget på en trädbevuxen tunnland med ingen buller ordinance...

Hur man bygger en modell raket av hushållens material

Du behöver inte köpa en raket kit för att njuta av lansera modellen raketer. Denna video visar kan du bygga en med material som du förmodligen redan om runt huset....

IHeart trä iPad fodral (100% bärgning material)

min pappa, awesome pappa som han är, köpte mig en iPad senast jul. När jag gick scouting för en iPad täcka, fann jag endast några som passar min personlighet och noll som passade min plånbok. Så till butiken jag gick. När jag återvände, är detta vad...

Bygga en Chaise ram från början

Disclaimer: detta är den första soffan som jag någonsin har byggt och har försökt att klä. Jag är inte en professionell. Jag har gjort en hel del forskning och har byggt vad jag anser vara en kvalitet möbel. Jag hoppas detta instructable inspirerar d...

Di Lounger

Ladda ner din gratis till skala di solstol mönster och instruktioner härhttp://www.dannydanieldimauro.ca/di-lounger.htmlDen ultimata Recliner Chaise Lounge utomhus bygga det själv projekt tillgängligadi solstolar revolutionerande nya tre-position ryg...

Bygga en lång hjulbas låg racer recumbent cykel

detta instructable visar hur att bygga en snabb, billig recumbent cykel från en 1980-talet-eran väg cykel plus några bitar av en skrot cykel. Du bör kunna bygga detta för runt omkring $100 mindre färg. Jag planerar att dokumentera hur man bygger barn...

Hur man konstruerar bakåtblåsning karp riggen

en av de mest användbara riggar som jag har använt under de senaste 12 månaderna har varit bakåtblåsning riggen. Riggen kan användas med eller utan ett hår för att fästa boilie.I denna artikel ska jag guida dig igenom hur man gör bakåtblåsning hårlös...

Bygga en liten spiskåpa för stinkande projekt

min fru Jennifer gör rösterna-harts smycken1. Hon använder en polyesterharts, som fungerar som mycket glasfiber harts (blanda kådan med härdare/katalysator, häll), men tyvärr det luktar ungefär lika illa också. På grund av giftig rök är bra ventilati...

Episode 35: Arcade Lounge stolen

inte du önskar att du kunde spela din favorit klassiska arkad spel medan du kopplar av i solen?Ja nu kan du, med Arcade Lounge Chair från dum uppfinningar!Bara luta dig tillbaka, dricka en iste och fungerar som joystick som du spela pac man medan sol...

Bygga din egen ful trumma rökare (UDS)

Ful Drum rökare (UDS) är enkla rökare att bygga och operateyet de putout några riktigt bra grill. Detta Instructable visar dig hur du skapar din egen enkel UDS. Om du inte vet vad en ful Drum rökare är-- eller inte vet hur man använder ett - kolla in...

Handgjorda kids trä kök för under $100

Du kan visa denna hela tutorial och andra liknande det på www.utahcountymom.com.Min lilla flicka växer och jag ville få henne ett litet kök att leka med. Jag hade hört talas om folk förvandlas gamla underhållning centers till kök och beslutade att pr...