Bakenbitz Knex AK-47 modellförst av allt detta är bara en modell, det gör inte skjuta!

Jag skulle bygga denna pistol över de flesta av de vapen som skjuter bara på grund av ren ser, även om det inte är den enklaste pistolen att bygga det inte är omöjligt.

Om du behöver hjälp med stegen eller fler bilder kan jag få dem att be du bara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Knex m1 garand (modell)

detta är min knex m1 garand modell som jag gjort lite sedan. Jag postat detta eftersom jag älskade m1 garand då och det finns endast som 1 andra. Tja... här är det....

Knex halo kulspruta modell

jag har gjort vad andra knxers inte gjort innan och det tog bara en dag, så se! knex halo kulspruta modell!. Allt jag gjorde var tittade på bilder och kopierade dem. Ja... Jag vet dess enkla men fortfarande åtminstone im den första en till biuld en m...

Knex Ak-47 (Model)

Hi Everyone!Så jag nyligen skapat ett instructables konto och tyckte jag borde Visa mitt knex Avtomat Kalashnikova.Detta är runt om storleksanpassa av den äkta varan men det är en modell, vilket innebär att det inte skjuta tyvärr. Nu vill jag bara sä...

Knex Walther PPK modell V.2

här är V2 av min PPK Knex modell. Det skjuter ganska bra, och det är sättet lättare att dra avtryckaren. Det ser bara bättre, och det är lättare att dra avtryckaren. Och baksidan där handtaget möter fat, jag gjorde som olika också. Jag la sevärdheter...

Knexsniper1 - Knex Sr-25 modell

detta är min Knex Sr-25. Jag gillar denna modell mycket eftersom det är mycket nära den verkliga sak när det gäller framträdanden, och det rymmer ganska punsch. Det skjuter blå stavar och kan få avstånd på upp till 150 fot. Den har en tidskrift som ä...

Knex mp5k som modell

Hej detta är min nex knex pistol modell. dess baserad på en mp5k men inte en. dess fick massor av atatchments räckvidd är awsome. Vänligen är inte bilden av räckvidden inte helt kan du se mer av räckvidden är det den vinkel man ser på det från en nog...

Knex ubåt modell

detta är en bra knex modell av en ubåtSteg 1: kroppen göra dessa bitarObs: bilden noter är viktigaSteg 2: däck och vingar göra dessa bitarän en gång uppmärksamma bild anteckningarSteg 3: slutliga modellen ansluta dem tillsammans så här...

KNEX smuts sen modell

den ultimata KNEX smuts sena modellen för RACING FAN mycket MODABLE!Steg 1: kropp THE BODYSteg 2: chassi Chassit...

Knex Apache helikopter modell

här är en Apache helikopter jag gjorde från knex... det är bara bygger bort några bilder som jag hittade på nätet. om tillräckligt många vill att jag ska, ska jag göra en instructable på hur man bygger den. Jag hoppas att ni gillar det, det är min fö...

Knex walther PPK modell instruktioner

Hej! Du kanske såg denna pistol i min lmg bildspel, och jag fick en förfrågan att lägga upp den. Så här är det!:Lite info om pistol själv:Walther Polizei Pistole Kriminalmodel är en kompakt, semi automatisk pistol. Namnet står för polisen Pistol Dete...

Min Knex Browning M1919 modell

jag fick idén för att göra min browning modell från en TV-serie heter Band of Brothers som är helt AWSOME!!! Anyway jag avvika hoppas du gillar det :)...

Knex mini uzi modell

Detta är en modell av en mini uzi med en detatchable räckvidd och en järn sight....

Knex AUG-HBAR modell

Acouple timmar av bordem x.x inte så bra. * inte ska bokföras *...

Knex PPSH-41 modell

jag fick idén till min PPSH-41 från COD WaW efter att jag fick en 15 kill streak på karta "slottet" lol, amyway jag hoppas du gillar den....

Knex RPG-7 (model)

Detta är min rpg-7. det inte eld men om du kunde göra det skjuta posta när dess färdiga och berätta....

Knex kanoner och modeller

mitt projekt som jag inte har skrivit eftersom "Jag kopiera alla", men om du vill att jag ska lägga upp några av dem kommentar (jag inte kan göra lego som om jag inte får en massa bra kommentarer på dem). Och bara för att låta dig veta att lilla...

Min Knex AK - 47 modell

detta är min tredje instuctable och jag hoppas du gillar den....

My Knex Gewehr 43 model

Detta är den första gewehr på denna webbplats så ge mig lite beröm...

Min Knex M1 karbin modell

jag tycker det är den första m1 karbin modellen på denna webbplats så ge lite beröm...