Bakgård bin i burbsVad behöver du veta när man tänker på att hålla bin i din bakgård?

Detta är en grundläggande översikt över saker att tänka på.

-Tänk på det

-Lär dig mer om det

-Besluta

-Investera i utrustning

-Installera bin

-Vårda bin

-Skörd honung

-Läs mer!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bakgård hallon

Hallon är ett bra komplement till bakgård trädgårdsskötsel. De är lätt att odla och vårda dem förenklas när det är en spaljé system innehåller vinrankorna. När vi flyttade raden av hallon i våras, beslutat vi att erbjuda T-bar spaljé system för att h...

Kompost / torkning Bin av vänster över trä, metall och hårdvara

bakgård klipptes häromdagen så var jag kratta upp högar av det högt vilda gräset och sätta dem i högar att torka. Min plan är att använda dem för kompost men ville dem torra väl först med att använda som den bruna. Jag är ny på detta så kalt med mig...

Vårda din mask Bin

denna intructable bör ge dig en allmän uppfattning om hur du behålla din vermicomposting system, aka mask bin. Jag skall gå igenom hur man balanserar mat, sängkläder, vatten och luft i bin, samt hur man kan skilja ut maskar och färdiga masken gödsel...

Bakgård bikupor: Elektriska kupan

Detta instructable är en del av ett större projekt som dokumenteras på http://hive.honeybeegardens.net/David Ammons, forskning biologen och hobby biodlare och jag själv, Graham Toal - programmerare och Maker - arbetar på ett projekt för att lägga til...

Spara projektet bin: isolerande bikupor idé. Uppsamlare torr lämnar effektivt.

Förra vintern, lidit en hel del Michigan biodlare förödande förlust av upp till och över 90% döda bikupor. I år började jag att höja honungsbin i syfte att bedriva forskning för att bidra och hitta sätt att spara honungsbin och dela dem med världen....

Bakgård Beehive Pad

Den bakgård beehive pad är en lätt helg projekt att göra innan du köper din bikupor och bin. Det kan ske i princip var som helst inte nödvändigtvis bara din bakgård och tar inte upp en massa utrymme. Anledningen till att jag gjorde detta är eftersom...

Snabb och enkel bakgård/BBQ bälgar

Behövs en bälg se till en papperskorg dokumentera (25 år gammal kontoutdrag och räkningar) eld brann häftigt och ordentligt. Också något andas liv i BBQ kol lätt.Denna fina bälgar skulle ha tagit för lång tid, även om jag inte kunde matcha den fin fi...

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

3D utskrift en bärbar Desktop Trash Bin för gravida lärare

Nu kommer vi att presentera vårt grupparbete om bärbara papperskorgen.Steg 1: Konceptdesign Som vi vet, är en stor procent av syftet med att skapa att göra en del av livet mer bekvämt och effektivt. Vi hittade att folk kastar skräp på golvet röra upp...

LEGO bord med integrerade delar bin

Att skapa LEGO-baserade möbler verkar vara en rätt till passage för alla föräldrar. Här är min. Överdimensionerade sidoväggarna innehålla LEGO på bordet under dumpning. En anpassad berg med LEGO Bottenplattor uppmuntrar bygger scener och racing fordo...

Hur att dokumentera din upptagen bin

Många bee djurhållare inte är bara nöjd med att öppna sina bikupor för att kolla på deras bin, men vill ha en mer djupgående erfarenhet med bin. Att hålla en observation Kupan är ett bra sätt att lära sig mer om din bin och se vad som händer i kupan...

Med Fusion att göra Collaborative skulpturer med bin

För denna serie av collaborative skulpturer ville jag göra en ekologisk ram som min bina kunde bygga kam. Eftersom kam är tung när fylld med honung och mycket bräcklig när det tas från kupan, beslutade jag behövde för att bygga en struktur stark nog...

Samarbeta med bin: honung kam ljuslådor

Material listaBeehiveBinaNaturliga kam3/4 tum grov slipat trä, körsbär i detta fallSkrot trä, plywood1/8 aluminiumplåtBoos blockera oljaGängad skruv skärSkruvarnaLED strips, varm vit 600LED-kontakterVägg maktEndlighten akryl.157 tum tjockCork weather...

12 tim binär klocka, timmar och minuter bara, DS1307 RTC, i2C, Arduino-Nano

Ett tag nu har jag velat göra en binär klocka, men efter att ha tittat jag bestämde mig något bara lite annorlunda. Så jag beslöt att endast visar timmar och minuter och endast visa en 12 timmars klocka, innebär detta du bara behöver 3 kolumner och m...

En enkel USB-drivna binär klocka

Ja, jag vet, finns det redan massor av instructables om binära klockor. Jag ville bygga en för en lång tid nu så med USB-tävlingen i åtanke, jag gav den en chans. Så om du gillar detta Instructable sedan rösta för det i tävlingen.Som titeln antyder,...

Fantastiska binära kalender och klocka med månen fas i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt med fler funktioner än min binär klocka som du kan se också på min en annan Instructables.Huvudtanken är att tillämpa i en enkel LED Matrix Display en massa funktioner, inklusive en komplett månadskalender med dag, mån...

Fantastiska binär klocka i en ledde matrisen

Hej, alla!Detta är mitt projekt av en binär klocka med LED-matris 8 x 8 och med intressanta funktioner.All information av dag, månad, år, timme, minuter, veckonumret på året visas i en binär notation.Undantagen är indikeringen av veckodag och månfase...

Analog binär klocka

jag har sett många binär klocka instructables, och en dag var jag försöker skapa en ursprungliga klocka baseras på denna idé.Så, när min bror och jag räkna ut våra några ursprungliga ekvationer, han sa till mig "varför inte göra det i binär?"GEN...

Arduino binär klocka med LED-matris

Denna webbplats har många fina inlägg som beskriver byggandet av armbandsur. Jag är oerhört skakig, emellertid, och har svårt med någon lödning. Jag ville därför göra mig från en 8 x 8 MAX7219-kontrollerade ledde matrisen.Steg 1: Läsa BCD binär klock...