Bakgård bollen BasherDetta är ett mycket snabbt och enkelt roligt spel för trädgård eller gård.

Det var en fin solig dag och mitt barnbarn lekte i trädgården.

Han ville att jag skulle hålla kasta bollen till honom för att försöka slå den.

Jag var glad att spela med honom men tyckte det kunde vara ett bättre sätt kunna spela när som helst på sin egen.

Jag minns ett spel vi spelade som barn kallas swingball och bestämde mig för att se vad kan användas att bygga en version.

10 minuter senare hade jag samlat ihop de kasserade artiklar kommer du att se i nästa bild.

5 minuter efter att min sonson var mycket glad spelar vad han kallade Bash bollen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bakgård keramik - en howto i 10 lektioner (uppdatering 1)

Till sex veckor sedan visste jag verkligen ingenting om keramik. Ingen speciell händelse, faktiskt - jag också visste ingenting om raketforskning, isländska ost och hallucinogena grodor. Men, som en geolog jag har alltid varit intresserad av den spec...

Bakgård Quidditch spel

Vi hade en liten Halloween-fest med massor av barn och ville dem att ha roligt, så vi tänkte "hur ' bout Quidditch?"Steg 1: Saker som behövs:En bakgårdEtt stort robust träd med stora friska grenarEtt PVC-rör (eller bara en ljus träbit)En tennisb...

Livsstil-Expert Tips på hur man kan kasta en bra sommar Bash!

Sommartid och bakgård partier går hand i hand, men hur gör du din stå ut från resten? Kasta en bash se till att göra alla dina grannar avundsjuka tar ordentlig planering att skapa perfekta tonen och menyn....

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

Smör bollen Cookies / snöboll Cookies

Smör bollen Cookies / snöboll CookiesDessa cookies är smak så stor och det bara smälter i munnen som smör. Här har jag använt malda valnötter, kan du ersätta det med ditt favorit val av nötter som mandel, pekannötter osv... men se till att mala det f...

Bowlingklot näsa-Basher

det är något vi använder i bowlinghallen, men har du någonsin funderat med ett bowlingklot för ett experiment som kommer att uppmuntra dig att lita på vetenskapen.INGREDIENSER• 10 pund bowlingklot• SträngINSTRUKTIONERSTEG 1: Koppla säkert strängen ti...

Bakgård BBQ Biochar

din vacker och välskött gräsmatta kan vara en av de bästa kol kvarstad enheterna existerar. Gräsmatta gräs, fångar på grund av sitt överflöd, mer ambient CO2 än eventuella befintliga eller föreslagna tekniken. Växterna i hem landskapsarkitektur är vä...

Apocalypse trädgård/bakgård försköning

vi ville försöka bli mer självförsörjande (du vet, om det finns en apokalyps!), så vi förvandlas vår bakgård till en trädgård, vi köpte flera fruktträd till att börja med byggt två fyrkantiga planteringskärl lådor, tre rektangel lådor med en grön gar...

På bakgården

detta är mitt försök till en liten bakgård trädgård startade tidigt maj 2014. Jag har gröna bönor majs & några tomater som jag startade från frön.Steg 1: accenter jag lagt två Shepard krokar för att använda hängande korgar för jordgubbar. Jag gjorde...

Bakgård trädgård 2015

24 majSteg 1: Bakgård Raised sängar jag uppdaterar mitt projekt från förra året med några försök och misstag. Jag använder behållare för odling av potatis för att maximera min utrymme och även har installerat en vertikal planter (pvc pipe). Min gröna...

På bakgården lådor - på de billiga!

Min familj bestämde sig för att skapa några bakgård, ovan jord, trädgård lådor eftersom jorden där vi bor är stenhårda och inte lätthanterlig. Vi ville hålla kostnader på detta projektet låg så vi valde material och därmed.Det finns många sätt att gö...

Miniatyr på bakgården

Vad sägs om barnen när de är på bakgården. Här är en miniatyr trädgård att hålla deras feer kommer!!!Detta är ett fullfjädrat levande mini trädgård (18 "X 11" inches) med riktiga växter.Leveranser jag använt (men jag har gett leverans alternativ...

Bakgård hallon

Hallon är ett bra komplement till bakgård trädgårdsskötsel. De är lätt att odla och vårda dem förenklas när det är en spaljé system innehåller vinrankorna. När vi flyttade raden av hallon i våras, beslutat vi att erbjuda T-bar spaljé system för att h...

Bygga en bakgård labyrint

min mamma har velat bygga en labyrint i vår bakgård under lång tid. Hon gick först i en labyrint många år sedan i en park och verkligen njöt av erfarenhet. Från den stunden var särskilt processen att gå en labyrint något som hon hade alltid velat åte...

Korg bollen Hoops, Bot pussel och gnugga sten

Steg 1: leveranser Förteckning över omsättning för varje enskild punkt.Korg:Mjölk kanna ringGuldmynt nettningNålStark gul trådStolpe:TejpMagnetLimTom spolePenna med pocket clipHalmMiniatyr kläder stiftInstructables klistermärkeSaxSpikAltoids tinOrang...

Balans bollen skrivbordsstol

många av oss tillbringar mycket tid framför datorn, utveckla hemska hållning och är vidare skyldig att tillbringa för lite tid stärka vår kärnverksamhet och bettering vår balans. Jag har försökt att ändra detta beteende men befinner mig snabbt tillba...

DIY motion bollen locket

Även på ett uppdrag att ha en bättre ergonomiskt skrivbord set-up bestämde jag mig att sitta på min övning boll skulle vara ett bra alternativ. Det är mycket bekväma och tvingar mig att ha bra (nästan perfekt) hållning, men det är inte den mest attra...

Bakgård bin i burbs

Vad behöver du veta när man tänker på att hålla bin i din bakgård?Detta är en grundläggande översikt över saker att tänka på.-Tänk på det-Lär dig mer om det-Besluta-Investera i utrustning-Installera bin-Vårda bin-Skörd honung-Läs mer!Steg 1: Tänk på...

Vindskydd hönshuset - bygga lutande tak bakgård höna Coop

HejJag byggde en vindskydd hönshuset intill ma skjul.Det är en bra idé för urban bakgård byggnad.Du behöver bara bygga tre väggar och ett lutande tak på hönsgården.Det är en billigaste sättet att bygga en höna coop.Läs mer: ►1: lutande tak trä Kyckli...