Bakgård kompost Tumbler (en)Hej alla, för min första Instructable (gå lätt på mig Vänligen), jag fick en massa inspiration från andra Instructables, och gjorde min egen kompost tumlaren. Den totala kostnaden för min tumlaren var ca $50, eftersom jag hade en massa sånt liggandes.

Om du fick köpa allt, få det upp till om $75. Om du använder naglar för de flesta steg, troligen $30

Det finns några saker som gör detta unika, och några saker jag lärt mig att jag kommer att söka min nästa tumlaren, så jag hoppas du njuta av!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Rullande kompost Tumbler från papperskorgen

jag behövde en kompost torktumlare och ville inte betala upp till 100 dollar. För en plast tunna!så jag hittadeNågra gångjärn (från gamla skåp)En plast tunna (finns på sidan av vägen)En rullande trädgårdsslang stå (hade en rost ute på gården)Någon fo...

Badrum kompost

Whitehorse arbetar mot att bli en Noll avfall municipality, som inspirerade mig att titta runt mitt hem för att se hur jag kunde avleda mer av vårt avfall.De flesta av oss är medvetna om fördelarna med kompostering, och många av oss göra ansträngning...

Vårda din mask Bin

denna intructable bör ge dig en allmän uppfattning om hur du behålla din vermicomposting system, aka mask bin. Jag skall gå igenom hur man balanserar mat, sängkläder, vatten och luft i bin, samt hur man kan skilja ut maskar och färdiga masken gödsel...

SudsCycle: Cykel-drivna Tvättmaskin (prototyp 1.0)

Jag gjorde detta som ett sista projekt för min hållbar Design klass som ett sätt att ge hållbara beslut i en lägenhet eller sovsal situation där många typiska områden av miljömässiga val (t.ex. termostat inställningar) är personliga kontroll.Medan in...

Att välja grönare plast

Intresserad av att välja grönare plast och undvika giftiga skit? Om du gör roliga geekadelic grejer eller hardcore Eco-geek grejer, hur gör du välja hälsosam hållbar plast?Steg 1: Tror - behöver du verkligen plast? Eller skulle trä eller metall arbet...

Bygga en forcerad luft kompostering system

dessa bygger instruktioner förutsätter att du redan har en statisk komposthög som du försöker att renovera eller redan har en förståelse för kompostering eller förstår hur man bygger en statisk komposthög. Det finns massor av bra resurser på varför l...

Bakgård BBQ Biochar

din vacker och välskött gräsmatta kan vara en av de bästa kol kvarstad enheterna existerar. Gräsmatta gräs, fångar på grund av sitt överflöd, mer ambient CO2 än eventuella befintliga eller föreslagna tekniken. Växterna i hem landskapsarkitektur är vä...

Apocalypse trädgård/bakgård försköning

vi ville försöka bli mer självförsörjande (du vet, om det finns en apokalyps!), så vi förvandlas vår bakgård till en trädgård, vi köpte flera fruktträd till att börja med byggt två fyrkantiga planteringskärl lådor, tre rektangel lådor med en grön gar...

Bakgård hallon

Hallon är ett bra komplement till bakgård trädgårdsskötsel. De är lätt att odla och vårda dem förenklas när det är en spaljé system innehåller vinrankorna. När vi flyttade raden av hallon i våras, beslutat vi att erbjuda T-bar spaljé system för att h...

Kompost / torkning Bin av vänster över trä, metall och hårdvara

bakgård klipptes häromdagen så var jag kratta upp högar av det högt vilda gräset och sätta dem i högar att torka. Min plan är att använda dem för kompost men ville dem torra väl först med att använda som den bruna. Jag är ny på detta så kalt med mig...

MicroGrid! Bakgård pneumatiska grid projektet

Pneumatiska grid projektet är ett försök att överföra och använda energi från små opålitliga intermittent förnybara energikällor med lågt tryck luft i slangen för att överföra energi i stället för el i trådarna. Det är nu fungerar men det är fortfara...

Lär dig hur man kompost i mindre än en timme

Lär dig hur man kompost! Du behöver inte ha gröna fingrar att framgångsrikt skapa en hälsosam komposten i din egen bakgård.Dessa instruktioner hjälper dig att lära dig grunderna i komposteringen. Kompostering är ett billigt och miljövänligt sätt att...

Bakgård planter och sittplatser

jag fick ett nytt hus med en teeny tiny bakgård (ungefär 15 x 10) som slutar på någon annans sidovägg. När man tittar ut genom fönstret i matsalen, allt du ser är tegel. Så jag tänkte det skulle vara trevligt att göra några krukor i att växa klättrin...

Bakgård Makeover

Min fru och jag har bott i vårt hem för drygt ett år och hade inte haft en anledning att använda vår "bakgård" eftersom det var 88% konkreta. Smack-dab-mitten av "gården" var en solid bit av betong som neared är en fot tjock att vi bar...

Persika burk Rock Tumbler

Jag såg denna välbyggd tumlaren på instructables: DIY rock tumblerOch jag bestämde mig, medan trevligt det kan vara jämfört till lite mer än en borr och en burk full av sand.Det är avgjort klumpiga, men för gratis-99 det gör susen!Detta är en smuts b...

Återställa en bakgård med döda jord (före och efter)

Bor i en äldre gård? Har en död gräsmatta? Växer bara maskrosor?Inga problem, detta var min trädgård, och jag fixade det.Här är vad jag gjorde, och du kan lära av mina misslyckanden och framgångar.Du behöver:-en son att hänga runt med-en spade-en rot...

Ännu en annan kompost tumlaren

en kompost torktumlare är magen av kompost matsmältningen systemet. Det luftar och blandar komposten så den bakterierna når nya saker snabbt. Här är ett fat som pivots på en horisontell axel. Varje gång du slänger i ny kompost, vänd sak.Jag byggde en...

Bakgård växthusgaser från regenererats windows

bakgård gröna huset har varit ett bra komplement till vårt sätt att trädgårdsarbete, det är ett bra ställe för oss att lagra våra krukväxter från runt poolen på vintern och ett bra ställe att starta växter före växtsäsongen. Jag skapade den ursprungl...

Automatisk kompost te bryggeri

Denna kompost te bryggeriet kan sättas på en timer eller det kan bara brygga hela dagen och hela natten. Det är upp till dig! Du kan brygga det redo för 08: 00 varje morgon om du vill!Steg 1: Mer kompost kaffe än kompost teJag använder en liten bubbl...