Bältesspänne (ljus och Magnet?!)jag ändrade en liten belysning boll med magnet.
Det är ganska meningslöst men kul!

Du kan klistra in den på varje metallyta!!! som en metall Bältesspänne kanske tyst löjligt men alltid kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

D-jag-Y Steampunk Bältesspänne

har livet varit lite brist-lyster nyligen? Har du längtat efter en enkel och billig lösning på ditt problem? Detta cool och enkelt att göra $0 Bältesspänne kommer att lösa dessa problem.En lista över material som används i projektet:-En gammal viklås...

Bioshock Bältesspänne i brons

Steg 1: Photoshop! Detta steg är ganska enkel. Jag behövde för att skapa en trevlig, tydligt referensavbildning att spåra i 3d. Allt jag hade att göra här är att öka kontrasten och rensa upp en bild av Bioshock logotypen jag hittade på nätet. Jag bör...

Wood brände Bältesspänne

Jag fick ett fint skärp och undrade hur svårt det skulle vara att göra en egen bälte spänne för den. Det ledde mig att göra detta Instructable om att göra en egen trä-brände Bältesspänne. Detta var min första tid vedeldning någonting, så kan jag berä...

Windbelt från hårddisk talspole och magneter

detta är ett Proof of Concept version av Shawn Frayne Windbelt byggdes från hårddisk delar. Jag knackade det ut i ett par minuter eftersom jag tröttnade på att vänta på att någon annan ska göra det ;-)Detta är en snabb och smutsig instructable.Steg 1...

DIY #6 bälte Mixtape - en Tape-Bältesspänne

Atelier DIY #6 bälte Mixtapeenvoyé par brigadeneurale.- Dà  © couvrez plus de vidà  © os crà  © tiven. Baserat på allmän begäran på vår blogg vi beslutar att lära dig hur man bygger en bra band Bältesspänne!Vi använde några MECANO och kommunistisk...

Hemgjord Bältesspänne från hängare ― DIY

Snabb Bältesspänne från en galge.Du behöver:1 hängare1 tångnål och trådSteg 1: Klippa och böja galgen Vara försiktig du behöver när du smälter tråden, använda ett papper för att skydda Plastbeläggningen (bara för esthetic)Försöka göra gapet så liten...

NES Controller Bältesspänne w / ljud FX!

Detta instructable visar dig hur man slår ihop en Mario Bros. ljud FX nyckelring med en NES-kontrollant att göra ett bälte spänne med ljud från den ursprungliga Super Mario Bros. Detta är också min systers julklapp, så inte berätta för henne!Här är e...

Diamond plate Bältesspänne

som en lönegrad 11 high school student jag finner mig ofta på internet letar efter saker att göra när jag kommer hem. De problem jag stött var bristen på tydlighet att några av dessa instructables hade så här är mitt försök att skapa ett lätt att föl...

Starlord Bältesspänne - att göra anpassade spännbanden

Med den senaste utgåvan för väktare av galaxen, jag har varit att sätta samman en Starlord (Peter Quill) cosplay. Den unika Bältesspänne lekte i filmen visade sig vara ett roligt projekt! Även om jag är att för att skapa ett sken av en bärs av Peter...

Byggnaden Christine (med ljus och ljud!)

Denna Halloween vi tema vårt parti runt Stephen Kings berättelser och vi beslutade att en full storlek Plymouth Fury från "Christine" skulle göra en stor samlingspunkt. Den lätta vägen kan innebära att kontakta en klassisk bil klubb och hyra ett...

Android kontrollerade ljus och kraft, pfodDevice för Arduino

Uppdatering: Se Android/Arduino för nybörjare - Design anpassade Android menyer att slå Arduino utgångar på och av. Absolut No programmering krävs för ett alternativ som inte kräver någon programmering alls.===========================================...

DIY 3D skanner baserat på strukturerad ljus och stereo vision i Python språk

Denna 3D scanner gjordes med låg kostnad konventionella objekt som videoprojektor och webbkameror. En strukturerad ljus 3D-scanner är en 3D scanning enhet för mätning av tredimensionell form av ett objekt med projicerade ljusmönster och ett kamerasys...

Ljus och blinkers

steg för steg-instruktioner om hur man bygger en bakre monterad cykel ljus med blinkers för dag och natt använder, så att föraren kan se dig och vart du ska. Alla kommentarer accepteras, jag skulle vilja höra hur jag kan förbättra detta.Steg 1: Mater...

Svans ljus och Blinker Setup för motoriska cyklar

OK här går vi detta är ett grundläggande steg som hjälper dig förstå hur man gör detta projekt. Inte exakt hur man gör det eftersom det är olika för alla. (låter bekant dess zoomar moto) Hoppas du kan få detta och ill se många fler bilder av bemannar...

Natt ljus- och nappen

Dina barn någonsin kämpar för att somna? Dina barn känner lugnare när du spelar avkopplande musik? Så är enheten för dig!Med denna enhet när du stoppa din lilla en in och stänga av lampor, är enheten aktiverad för att aktivera en nattlampa och börja...

FÖRKOMPRIMERA din Aerogarden med 50% mer ljus och vatten flöde

The Aerogarden är en counter top hydroponiska trädgård. Jag har haft detta en i flera år och har vuxit örter, jalapeño paprika, körsbärstomater och sallat i det, men den har lämnat mig och ville ha en mer DIY strategi snarare än standarden byggsatser...

Förvandla gamla, döda batteriet i nya emergency ljus och ännu mer

Återvinn blir aldrig gammal. Det hålla världen grön och ge gamla sak ett nytt liv. Jag älskar återvinning, då jag gör nya nödljus från ett dött batteri.Steg 1: Gör batteriet användbar Min pappa gav mig denna döda batteriet när han bytt ut sin motorcy...

Quiz Game Controller med hjälp av "Ljus och ljud Buzzers" och Arduino

fara stil frågesport spel är favoriter för att skapa spänning och pedagogiska instruktioner samtidigt. Lärare, summer camp rådgivare och även industrin pedagoger hitta denna typ av spel för att skapa intresse och engagemang från deltagarna.Tanken bak...

Arbeta ljus och Cord Reel från PVC slang

jag såg denna Husky arbete lampa på Home Depot och verkligen gillade designen. Att vara en ivrig intructabler (är det ett ord?), jag trodde jag kunde förbättra den och bara spendera ungefär hälften ($35) av vad det kostar på HD. Jag ville hålla sig b...