Banana Cream Jar pajervi älskar banan grädde paj här (förutom min banan hata mitt sis). Men hittills hade jag alltid gjort banan grädde paj med en från scratch skorpa och vanilj pudding med bananer tillsats. Sedan förra året läste jag tro Durand boka Bakeless sötsaker (en av mina favorit kokböcker från förra året) och hon gör banan pudding från bananer--som visste!? Hon har också ett recept på baksidan av boken för den ultimata banan Pudding Parfait, som jag vet är en mycket populär/berömda maträtt i söder, som inspirerade mig att göra dessa singel-servering burk pajer.

Pudding smakar som bananer, mjuk och krämig, och även om några steg är inblandade, de är alla relativt snabbt och enkelt, definitivt värt det för slutresultatet. Med vanilj (wafers) gör pie en fin "skorpa" de mjuka men fortfarande behålla några textur, och bananer är anledningen till de kallar det banan grädde, så de behöver vara där också. Jag gjorde två lager eftersom jag är verkligen en skorpa person, om du vill kan du bara gör ett bottenskikt av vanilj wafers och blanda bananer i pudding sedan täcka wafers.

Eftersom det var Pi-dagen, en av min mest omhuldade mat helgdagar, gjorde jag paj degen siffror av Pi cookies till top burk pajer med. De är verkligen valfri, men ganska välsmakande! Som ni ser gjorde jag två olika storlek burken pajer, 8-oz. gör en riktigt fin dessert del, 4-oz. skulle vara bra på en dessertbuffé, om andra desserter är tillgängliga, eller perfekt för barn.

Dessa pajer är lätta att göra, banan pudding är så läcker jag kommer att göra min normala banan grädde pajer med detta recept från nu på. De kan monteras före tid, om faktum, både pudding och monterade pies behöver tid att kyla, så gör dem före tid!

Du kan också göra några partier av pudding och göra en hel del dessa pajer, de gör klar plast cups i storlekar som skulle vara bra att tjäna en massa människor. Eftersom jag kan, jag alltid har konservindustrin burkar runt och tror att de gör en söt presentation.

Jag hoppas att banan grädde burk pajer är i din framtid, Njut!

Serverar 6-7

Banan pudding recept från, och pajer inspirerad av Bakeless godis av tro Durand, chefredaktör på TheKitchn blogg: http://www.thekitchn.com/

Se Steg
Relaterade Ämnen

Banana Cream Pie med valnöt Pecan skorpa

min moster Linda gör två saker som man på allvar kan hemsöka om. Ost boll och Banana Cream Pie. De är båda syndigt läckra (men ost bollen är en annan dag). Jag ändrade hennes paj fyllning, mutter skorpan är dock inte att vara bråkade med!Steg 1: Gör...

Baby banan grädde pajer!

Bananer, söt krämig pudding, flagnande skorpa och skarpa maräng - banana cream pie kan ta lite längre tid än andra pajer, men det är verkligen läcker!Om du föredrar, kan du lämna maränger off och topp varje paj med lite vispad grädde.Steg 1: Du behöv...

Banana Cream Pie

Nyligen var jag inbjuden att äta middag med några nya vänner och när jag erbjöd sig att få något de begärde banana cream pie. Jag gick, då jag fick panik eftersom jag aldrig hade gjort banana cream pie och aktivt ogillar det. Jag ville verkligen impo...

Strawberry Banana Cream Pie

en stund tillbaka jag var på en roadtrip med min familj, och efter en hel dag att köra var jag ganska hungrig. Till slut stannade vi vid en lanthandel som hade en restaurang. Sug efter vissa banana cream pie gick jag till se om de hade någon, vilket...

Enheten cirkel Banana Cream Pie

Banana cream pie med pajskalet överdragen med mörk choklad, vanilj konditorivaror grädde och bananer. Enhetscirkeln är gjord med gosedjur och tal skrivna med smält choklad på banan skivor.Denna paj har en enhetscirkeln på den, så att du vet exakt hur...

Banana Cream fyllda jordgubbar

detta är en mycket snabb och enkel dessert plockmat. De är också stora en efter middagen behandla och de ser elegant så de är också perfekt för en fest!Mina barn älskar äta jordgubbar ensam men ibland jag saker dem med banan grädde ost för ett extra...

Banana maräng paj

Banana maräng paj: lovechild av ökända pajer citron maräng och pumpa... Det har också bananer.Steg 1: ingredienser För skorpan:2.8 oz kallt smör3.75 oz mjöl (degen mjöl, om du har det)1/3 tsk salt1/2 tsk socker1/2 tsk vaniljsockerLite is vatten (mer...

Choklad Banana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa

Homestead barnen ville göra ett matlagning projekt så de gjorde chokladBanana Cream Pie med Acorn mjöl skorpa. De kokta detta i våra utekök, baka det i vår grill / ugn och det var DELICIOUS!Choklad Banana Cream Pie...

Fantastiska Strawberry Banana Cream Pie

Hej Instructables användare! Jag har tidigare gjort en tutorial på hur man gör denna paj, men jag har beslutat att göra en ny med hjälp av den feedback jag fått om den första som jag gjorde. Denna paj är bortom läckra och det tog lång tid att perfekt...

Banana Cream Pie med smält choklad

Enkla att göra, mycket öm, och uppenbarligen krämig ;-)Steg 1: skorpa Denna paj är väldigt förlåtande, kan du använda något recept av skorpan av din favorit, ister base, vinäger base, farinsocker base, etc.För denna gången använder jag olja bas skorp...

Underbara Banana Split glass paj

Låt mig först säga, detta recept är en läcker blandning av alla dina favorit glass smaker.Detta recept påminner mig om ett dagis konstprojekt - det är verkligen riktigt kul, riktigt enkelt, sorta stökigt och bara lite tidskrävande. Det är mer ett utl...

Oemotståndlig Banana Cream Pie

få dina smaklökar kommer med riktigt mumsig banan paj recept. Med ett kex bas täckt med ett lager av banan och toppad med en kokosnöt vaniljsås, det är ett perfekt slut någon måltid och det är busenkelt att göra! Fantastiska är, att om inte du dekore...

Banana Cream Pie Cupcakes

Steg 1: ingredienser CupCake:1 dl Graham kracker smulor1/2 koppar allrengöringsmedel mjöl1 tsk bakpulver1 tsk bakpulver1/4 tsk salt8 uns saltat smör1 dl socker2 ägg1 tsk vaniljextrakt1 1/4 dl yoghurt (vanlig eller vanilj)Fyllning:Låda med banan puddi...

2 pajer R Square

Detta är ett recept för en blåbärspaj och en banana cream pieSteg 1: skorpor Jag använde samma typ av grundläggande bakelse degen skorpan för båda pajerFör den banana cream pie jag använde 1 1/2 koppar mjöl, 1/4 tsk salt, 1/2 kopp kallt smör skuren i...

Split-Banana överraskning Pie

här är en lockande dessert som serveras i en liten "överraskning" paket!Förbered dig att glömma bort nästan allt du trodde du visste om bananer... och banan peels. ;-)Varje smarriga singel-servering "skal" har en cookie skorpa lastat m...

Herbie Banana Pie

Det var bara en fråga om tid som denna paj skulle komma till stånd, nästan som om, med oändlig tid och en ändlig möjlig ingredienser, måste man tro att det är en matematisk oundviklighet denna paj skulle existera någon gång i tiden, så verklig som Pi...

Sweet Potato ko pajer - med en historia

The tre små kor (bild 2)(bild 3)Tre små kor gick letar efter pi(e).Den första sade, "där är det! Jag ser det i himlen."Den tredje kon sade, "nej, det inte är det.Vi söker den typ som är oändlig.""Tja, det är paj till mig." sa...

Banan choklad Pudding Pie

ingen här kan lista ut hur Mi Tierra--den nya stormarknaden bara en kort promenad från kontoret--vistelser i verksamheten med tanke på deras löjligt låga priser. Men vi argumentera inte; snarare vi börjat precis köpa 10 pund fall av bananer för $1.99...

Banana Layered Pie

detta recept gör en 9-tums pie.Ingredienser2 1/4 dl kall mjölk1 paket (6 - tjänande storlek) Jell-o vanilj smak Instant Pudding och paj fyllning1 bakad (steg 1 kommer att behandla en obakade) 9-tums pajskalet2 medelstora bananer1/2 dl tinade COOL WHI...