Banana Shake med flytande kväve


Leka med flytande kväve - Klicka här för fler roliga filmer, bara leka med flytande kväve
Relaterade Ämnen

Björk-ramar med flytande bilder

Jag älskar beger dig ut i bergen, går för en bra vandring, och njuta av vyer. Jag har också undrat flera gånger om det fanns något jag kunde göra med Björk eftersom det är en sådan vacker trä med alla papper-liknande peeling Barken, och i helgen jag...

Banana mousse med jordgubbssylt och sommarbär

Detta instructable är för en banan mousse, som är mycket lätt att göra, Billigt och mycket vacker också!Jag hoppas att min instractable blir enkel och tydlig att förstå! Om du gör det själv - bra lycka och bon apetit!Steg 1: ingredienser Serverar fyr...

10 saker att göra på en födelsedagsfest med flytande kväve!

10 tricks med flytande kväve som du kan prova på nästa fest, men troligen inte!Steg 1: Titta på videon!Varning: Dessa projekt och resultat är skildringar av mina egna personliga erfarenheter, som kan variera beroende på plats och ändringar av projekt...

Göra flera lager glass med flytande kväve

Glass med flytande kväve (LN2) är den jämnaste du någonsin ska smaka, eftersom det fryser så fort det finns ingen tid för stora iskristaller bildas. Här är ett enkelt sätt att göra flera lager glass med LN2.Varning: LN2 är löjligt kallt (det är på si...

Med flytande Latex för att skapa en fjällande effekt

för Halloween i år ville jag gå som en orm flicka från en 1920 freak show och en viktig del av dräkten var att skapa en realistisk skala effekt. Efter att ha experimenterat med flera produkter fann jag att flytande latex skapade den mest realistiska...

Skottkärra punktering reparation med flytande gummi

För två veckor sedan var jag mitt i ett byggprojekt i min trädgård, som bestod av flera betongplattor, som bildade en kortlek, med syfte att lägga en ovan jord pool på den. På lördag kväll, fick min skottkärra tire flat (jag gillar att arbeta på kväl...

Choklad banan Cupcakes med jordnötssmör-brun socker glasyr

denna combo verkade ganska snygg, även om jag hatar kokt frostings - så mycket arbete och så lätt att f #ck upp. Mine kom faktiskt ut lite tunnare än jag skulle ha velat så det är skrämmande i frysen just nu tills den tjocknar upp.Här är receptet:Ban...

Bränna Makeup med flytande Latex

Detta är en stor effekt som kan användas till ser ut lite som ruttnande kött. Det är en utmärkt bas för en zombie kostym.Glans inte kommer att vara mycket tydligt, min kamerablixt gör allting ser blanka.Material:* Flytande Latex* Röd, svart, brun och...

Fyllda banan paprika med Bacon

Vi hade ett överflöd av banan paprika i år, så jag ville hitta ett recept som jag kunde använda att göra fyllda paprikor. Jag visade Instructables som en idé och hittade en av Sam DeRose - friska fyllda paprikor. Jag gillade den metod och ingrediense...

Hur man gör super-cool fryst parti Cocktails med flytande kväve

använda flytande kväve för att awesome fryst parti drycker. Flytande kväve är kallt nog att frysa alkohol, så att riktigt kul fryst-slaskiga-gillar cocktails.Steg 1: Flytande kväve kan frysa alkohol Etanol, alkoholen i cocktails, fryser vid - 114 C....

Jordnötssmör banan Cupcakes med choklad Ganache

Det var dags för mig att börja skapa min egen crazy cupcakes och jag började med detta. Jag är så glad att jag gjorde eftersom det är awesomely läckra. Du kanske tänker att detta är alldeles för många bra saker att kombineras men fruktan inte! Det är...

Mini mandel smör banan kakor med choklad chips

För några år sedan, uppfunnit jag denna glutenfri mandel smör-banan-blomma-formad kaka! Det var den bästa glutenfri tårtan, jag uppfunnits någonsin. Du kan hitta den ursprungliga receptet: här! Detta är en härlig lätt att göra vinnande mandel smör &...

Gluten fri cashewnötter måltid Mini banan munkar med mörk choklad ringla

som inte älskar munkar? Jag har blivit kär med Trader Joes nya cashewnötter måltid. Det tillför en touch av sötma och hjälper till att hålla gluten fri bakning torkar ut. Jag känner ofta skuld att göra söta behandlar för mina barn så att lägga till e...

Choklad-banan glass med en mixer (ingen Glassmaskin)

detta recept är super lätt och kräver inte en GLASSMASKIN. En mixer och bananen är den huvudsakliga hjälten i detta recept. Detta kan betraktas som en ingrediens recept med bara banan. Men att öka smak kan vi lägga till nötter, sirap som vi gillar.Ja...

Berry banan Bash med en Kick!

Detta är en mycket hälsosam smoothie som smakar bra. En lätt bra smak sätt att få din dagliga vitaminer. Inget raffinerat socker läggas till.Gör ca 4 smoothies.Steg 1: Vad du behöver Blendermätning av kopparett par höga glas1 dl mandel mjölk (eller n...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

DIY plattform säng med flytande Nightstands

jag bestämde mig för att använda en cool modern säng. Så jag gjorde en, och detta är hur. Men ett par anteckningar innan vi börjar.1. jag ber om ursäkt att alla bilder i detta Instructable (sans färdiga de) togs med en medioker telefon kamera.2. jag...

Nöjescentrum med flytande högtalare byggda med Pocket Hole Snickeri

För någon med ett hemmabiosystem är ett nöjescentrum ett bra sätt att organisera och Visa dina olika komponenter. Dock det problemet jag hade var att hitta en som passar i det begränsade utrymmet jag hade tillgänglig. Därför bestämde jag mig att desi...

Förbättra sfär manöverförmåga med flytande Latex

Sphero robot ball är en populär robot kontrollerad via bluetooth. Den enhet ytan är hård, mjuk plast, som är perfekt när det gäller enhet hållbarhet, men på de flesta ytor sfär bilder för mycket, att skada dess manövrerbarhet.Sphero leverantör ger en...