Bane Mask Del3 (Final)Välkommen du behöver
Genomskinlig tejp
2 gröna papperslappar
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bane Mask

en billiga men hotfulla variant av masken sett på Bane i The Dark Knight stiger.Material:1 stort ark av kartong8 billiga plast Bendy strånSvart sprayfärgGrå sprayfärgVerktyg:SaxLimpistolSteg 1: Skalet Efter mätning huvudet från ena sidan av munnen ti...

Bane Mask "The Dark Knight Rises"

detta är min tolkning av alexthemoviegeek's bane mask finns här.Med den enda avsikten att bär mask till premiär för The Dark Knight stiger på torsdag började jag masken på söndag 15 juli 2012. Jag är en amatör och visste att det fanns inget sätt jag...

Den mörk riddare Batsuit och Bane Mask och kostym

med den kommande utgivningen av The Dark Knight Rises, och slump tidpunkten för min vän, Kevin, att vara skallig från kemoterapi, vi beslutat att vi ska göra en video. Han ville vara Bane, och jag kunde dra av en halvbra Batman. Naturligtvis var jag...

Bane Mask del 2

Välkommen du behöverGenomskinlig tejpMasken jag visa digSteg 1: Röst tentakler Du tejpa 4 hörn och tejp på baksidanSteg 2: Smidigt Mask Tejpa fast den var där och från masken...

Bane Mask Del1

Välkommen du behöverTape $1,50Papper $1.06Kritor $1,12Steg 1: hjälm This is the easiest partSteg 2: tentakler The medium partSteg 3: kinden Hardest part everSteg 4: färg Färg hjälm brunFärg innehavaren tentakel lila...

Bane kostym

Hej läsareEftersom jag bestämma vad som ska vara för Halloween råkade jag titta på Dark Knight stiger. Efter att ha sett det blev jag inspirerad att vara Bane för Halloween, eftersom jag ville ha en liten utmaning och jag tänkte alltid Bane var en co...

Jason mask fredag 13.

Hej Jag är från Ryssland. Jag älskar filmen fredag 13. Jag vill ha mask av Jason. Jag gjorde en mask av papier mache och vill visa dig att skapa.Jag ledsen för min dåliga engelska, jag använder en översättareVideo http://www.youtube.com/watch?v=-V8wd...

Papper-mache Frankenstein Mask

så jag fick en idé för en Halloween-kostym, men jag inte hade någon erfarenhet av att bygga sånt här. Jag visste om detta slut blev alltför tidskrävande, för dyrt, eller alldeles för svårt jag skulle tröttna på det och borgen, så jag försökte hålla d...

Synestesi Mask

InspirationVad händer om jag sa att 2 + 2 = röd!?!? Vad!?! Jag vet att detta låter galet men för personer med synestesi kan detta vara deras verklighet. Synestesi definieras som "produktionen av en känsla intryck för en känsla eller del av kroppen vi...

Plague Doctor Mask handledning

Plague Doctor masken är en mycket mystisk mask. Det ser ut... udda. Och det verkar coolt. So... BYGGA EN! Och om du inte vet hur, har du kommit till rätt ställe!Material:SaxVarmlimma fastCraft skumTupperware (valfritt)Ett ansikteKardborreband (valfri...

Final Fantasy III NES/Famicom engelsk översättning reproduktion patron

Detta Instructable kommer att förklara i huvudsak konvertera en kopia av den Famicom (Japenese NES) versionen av Final Fantasy III till engelska (eller valfritt språk). Målet med denna guide är att ge en enkel metod för att återskapa detta spel utan...

Shou Sugi Ban hylla

Shou Sugi Ban är en gamla japanska exteriör rangerbangård teknik som bevarar trä genom förkolning det med eld.Traditionellt, användes Sugi trä (japansk ceder).Processen omfattar charring trä, kyla det, rengöring och avsluta det med en naturlig olja.J...

Final Fantasy väggklocka

Du är en Final Fantasy fan, är inte du? Så vad gör du med en tråkig vanlig väggklocka hänger där?Även om detta inte är en originell idé till mig (jag har redan sett liknande klockor på internet) har jag beslutat att skapa den här guiden eftersom jag...

Kolfiber Ironman & Spiderman mask (flås/förpackning)

En bild är värd en 1000 ord och en video är värt en 1000 bilder såtitta på hela videon handledning eller gå ner till se den skriftlig beskrivningen steg för steg ;)Steg 1: Introduktioninformation Avhudningen med kolfiberDet viktigaste du behöver veta...

DIY 3D Batman papper mask

BATMAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut en Batman mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

DIY 3D Iron Man papper mask

IRON MAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHämta och skriva ut Iron Man mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljerade instruktionen här. Storleken på en mask är utformad för...

DIY 3D Spiderman papper mask

SPIDERMAN UTSKRIVBARA PAPPER MASK MALLHur man gör en Spiderman mask av papper? Det är mycket enkelt! Hämta och skriva ut en mask mall, klistra in den på ett papper eller kartong, klipp och hålla ihop kanterna med motsvarande siffror. Se den detaljera...

Deadpool Mask

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en deadpool maskkom ihåg att jag siktar på en mask någonstans mellan film mask och serietidning mask.ledsen jag har inte så många bilder. Jag meddelanden här efter att jag avslutat det Septembe...

Hur man gör en DC unga rättvisa: "Cheshire Cat" Mask

Med DC unga rättvisa bakgrundshistoria är cheshire cat dotter till Sportsmaster, syster till Artemis och kärleksintresse av röd pil. Flickan är en utbildad lönnmördare och gärna ta på nästa uppdrag.För Wondercon 2016 bad min vän mig att hjälpa henne...