Bänk typ strömkablar försörjning från bärgade delarDetta är en enkel lödning projekt för dem som har brutna eller skadade strömkablar försörjning. för prototyper program.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sovrum Media Centre

Jag behövde någon form av underhållning centrum i sovrummet, men inte vill spendera för mycket pengar... speciellt inte köpa en ny TV. Så jag hade en titt runt på vad jag hade liggande, utarbetat en plan och började striden!Disclaimer: Jag respektera...

Automatiserad alla korn elektriska öl bryggeri för 100 euro/USD

Hej vänner och kolleger bryggerier,Detta instructable kommer att lära dig hur öl är gjord, hur du kan göra öl, hur man gör en billig bryggeri och automatisera bryggeriet du gjort!Kolla in hans vid riktigt snabbt att få den grundläggande idén:I detta...

Farfar klockan Media Center

Jag har köpt en full storlek golvuret med avsikt att bygga en mediaserver. Att vara en Whovian och med tanke på det skulle bli en huvudlös personlig moln server; Jag döpte det Gallifrey. Disklagring själv är märkt Nebula.Efter att ha övervägt Linux o...

Computer Power Supply Fan ersättning

detta Instructable beskriver hur man byter en fläkt inuti en standard PC-nätaggregat. Kan du göra detta eftersom fläkten är defekt eller installera en annan typ av fläkt, till exempel en upplyst.I mitt fall, jag bestämde mig att byta fläkten eftersom...

DIY PC komponent urval

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-förälder: ""; MSO-stoppning-alt: 0 i 5.4pt 0 i 5.4pt; MSO...

Hacking dog transportabel HDD att läsa data och använda den som intern HDD

Hur känns det för att hitta din externa hårddisk som fungerade bra tills igår kväll fungerar inte mer... ??Du är reducerad till en stel med endast din interna hårddisk lagra för sin magra utrymme??Du inte längre har möjlighet att läsa något och extra...

Tillbaka livs Preventer

har du någonsin kört genom öknen i Las Vegas i mitten av sommaren, eller den fuktiga luften i Florida i mitten av sommaren, eller värre än gör så att gå ut på en dag eller en part bara för att få det och som du steg ur bilen, du inse att på baksidan...

Fjärrstyrda Smart robotarm

Syftet med detta projekt var att bygga en enkel robotarm som kan fjärrstyras. Denna robotarm kommer att kopplas till min mobil robot. Denna konstruktion har dessutom utrustats med en OLED-display som ger information om den aktuella kontrollen och någ...

AMD dator bygga

Har du någonsin velat veta vad exakt är involverat i en dator bygga? Tja, inte leta längre. Detta instructable belyser vilka åtgärder som krävs för att genomföra en framgångsrik dator bygga.Du behöver:Termisk pastaIcke-magnetiska krysspårskruvar och...

Hur skapar jag en totalstation att genomföra granskande verksamhet

Varje byggprojekt bygger på noggranna mätningar och den totalstation är en av de viktigaste delarna av lantmäteri utrustning används i industrin idag. Från inställningen bygga hörnen till observation verktyget linjer, erbjuder detta sofistikerade ins...

Interaktiva glidande Visualizer

Detta projekt är en interaktiv skjutbara visualizer. Det är ett verktyg som kan användas för att bläddra igenom antingen tid eller rum.Demonstrationsvideo:Vi använde den för att visualisera en 3-dimensionell cadaver bild uppsättning och bildligt "ski...

Raspberry Pi Birdbox kamera

Hej du! Detta är en steg för steg guide till att skapa en Raspberry Pi Birdbox kamera att dragen realtid video streaming, rörelsedetektor, infraröda lysdioder för mörkerseende och har en billig Power-over-Ethernet-lösning.Jag börjar att göra detta me...

12 volt DC Solar strömförsörjning

här kommer jag visa dig hur jag använde återvunnet gräsmatta/trädgård sol ljus för att göra en 12 volt ström försörjning/laddare.Jag tror jag har ca $8.00 i det hittills!Steg 1: Vad slutresultatet ser ut Okej låter komma igång.Jag när på en Återanvän...

Mini sträng lantern halsband

Hej där! Detta är min första någonsin instructable. (pls. ha tålamod med mig > _ <) * något nervös = jag är ganska lite av en blyg typ person. hehe.Tanken på denna mini lantern halsband bara pop ur huvudet! * poof! = en idé! YEEEY!eftersom jag var o...

Hur man bygger en Budget Speldator (detaljerad, informativ)

Vill göra din egen anpassade byggda gaming PC och du är på en stram budget?Detta Instructable kommer att omfatta alla aspekter i att bygga den bästa möjliga Budgeten personliga stationär dator för spel.Du kommer att läsa om:1) moderna spel krav.2) at...

Hur man bygger en Custom PC (uppdaterad!)

Alright, så är det MrNintendo igen. Jag har sjunkit ganska mycket alla min modding (förutom fallet mods och sånt) och bytte dator design och uppgradera/reparera. Jag har sett några Instructables på hur man bygger en dator, men de riktigt förklara int...

Hur man installerar en Video kort

för de flesta av mina regelbundna läsare detta blir lite enkelt. Men nu när jag postar mer DIY på instructables försöker jag att tillgodose en större publik nu. Om du tycker att grafiken på datorn saknar, spel springa lite laggar, RAM-hastigheter är...

Mithotronic LEDmePlay Gaming konsolen

LEDmePlay är en öppen källkod gaming system drivs av en Arduino Mega 2560. Det är lätt att bygga. Spelen visas på en 32 * 32 RGB LED panel som passar perfekt i en bildram. Tanken är att pare spelet till dess innersta väsen utan att kompromissa med ac...

Arduino Laser gravör

jag började detta projekt eftersom jag ville göra något som hade mekaniska, elektriska och programvarukomponenter. Efter att ha tittat på Instructables, tänkte jag att en Arduino baserade laser gravör skulle vara en intressant maskin för att göra, oc...