Bara en fågelholkIm alltid letar efter nya sätt att till nöd trä. Jag tänkte på den gamla barnwood look. Naglarna är falska (ett annat sätt att använda dessa pesky nailheads). Projektet innebär en tabell såg och en fackla, Använd sunt förnuft. Första bilden var utan fläck.

verktyg:

bord såg

Brad spikpistol

borr & 1" 1/4 bit

små propan fackla

geringssåg (valfritt)

Sander

supplys:

ca 3' av trä, min trä var 1/4.any bredd 5" kommer att fungera.

färg-röd & grå. använda billig vattenbaserad färg

vatten baserad polyurathane

Stain-jag använde minwax valnöt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en norsk fågel lägenhet från en 2 X 4

Så kanske detta är OK bara en fågelholk, men det påminde mig om en Instagram bild en vän tog tog hus i Norge - poängen är - denna tutorial ska show dig hur man gör det helt från en enda 2 x 4!Steg 1: Samla materialVad du behöver:SkyddsutrustningMåttb...

Säkerhet kameran fågelholk

Hej allaVåren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäste...

Fågelholk nattlampan

Min vän hade nyligen sitt första barn. Förberedelse för dagis målade hon ett vackra tropiska träd och fågel på plantskolan väggen. Som en del av min baby shower gåva ville jag göra en fågelholk nattlampa för dagis att hänga från trädet.Steg 1: Instäl...

Bygga en fågelholk

Bygga en fågelholk· Material som krävs:(1) 1 "x 8" x 8 "cederträ1-¼" galvaniserat Finish naglarHammareGeringssåg eller skicklighet sågFläcken eller målaPenselMåttbandVinkelhakePennaBorr med 1 ½" och ¼" bit3" bit av plugg...

Bygga en dekorativ fågelholk

detta instructable handlar om att bygga dekorativa birdhouses från gamla böcker. Alla böcker jag använder kommer från sparsamhet lagra utförsäljningar. Jag vet att vissa människor kan tenderar att bli lite upphetsad över tanken på att förstöra en bok...

En enkel fågelholk, återvunnet material

fick jag uttråkad idag och eftersom det var så kul och soligt ute tänkte jag på att göra något trevligt för det kvittrar dussinet av birdies som alltid komma runt min trädgård att umgås, foder och spela.vad du behöver:gamla (5 liter) plastflaska, kan...

SawSquawk fågelholk (inspirerad av SawStop)

Jag gillar att bli kreativ med min birdhouses. Det är mycket roligt att titta på en fågel som flyger in i något underhållande. Denna gången gjorde jag en som ser ut som en SawStop tabell såg. Jag kallar det SawSquawk. Kolla in videon och följ sedan d...

Bygga en kalebass fågelholk

Denna kalebass Birdhouse var inspirerad av en Instructable Inlagd av Calischs. jag kunde infoga flera idéer föreslagits av andra Instructable användare som kommenterade det ursprungliga inlägget. Användaren Zacker föreslog att lägga till en överhänge...

Hur man bygger en JOULA fågelholk

Den nordamerikanska Bluebird Society webbplats har några utmärkta planer för att bygga holkar i östra eller västra Bluebirds. Gör ett projekt för en park district i mitt område, har jag byggt flera birdhouses från dem. Men jag har hittat att det kan...

Lönnsirap Jug fågelholk

Göra en söt liten fågelholk från återvunnet lönnsirap tillbringare eller någon robust använt jug container.Steg 1: Enkel Jug återvinnas till söt fågelholk De som har sett min andra objekt vet att jag tror på enkel, snabb och minst krävs verktyg och d...

Super söt fågelholk från används eller trasiga kakel

Birdhouses är inte så svårt att göra. Men att lägga till en touch av flare kan vara roliga, kreativa och billig.Detta projekt utnyttjas används (rent av injekteringsbruk) och missmatchad kakel och injekteringsbruk som var regenererade från Habitat fö...

Bygga en registreringsskylt fågelholk

Här är en cool sätt att re-syfte gamla registreringsskyltar, skapa en dekorativa och användbara hem för vår lilla birdie vänner. Denna kammare bara kräver 3 plattor att göra och har en end-of-säsong lätt-ren ut dörren. Du kan enkelt justera designen,...

Fågelholk underhåll

jag bygga birdhouses som hobby och hålla en hel aktiva birdhouses i min trädgård. Korrekt underhåll är viktigt för fåglarna och för din njutning av husen.Steg 1: Halvårsvisa rensa ut... Minst en gång om året, men helst två gånger om året birdhouse nö...

Hillbilly fågelholk

Detta tog mycket tid att bygga. Det fanns många steg. Först och främst finns det inga ritningar för denna fågelholk. Varje tum var en på plats åtgärd och skär.1 - första steget är inte rädd att använda minnen för att bygga saker från ditt förflutna.2...

Quiltad fågelholk med Toy Bird skallror

när en vacker liten baby flicka Lily föddes ett par månader sedan och hennes mamma (min kusin) inredda hennes rum alla fåglar jag beslutat att göra denna quiltad fågelholk med vissa fågel skallra leksaker att gå med på det som en baby gåva.Jag använd...

Super Mario Mushroom fågelholk

Att göra en Super Mario Bros svamp fågelholk vände från en logg. Detta bygga var mycket roligt och jag tror det blir ett nördigt tillägg till min trädgård!Detta förvandlades från ett päronträd som kom ner i en storm ett par vintrar tillbaka. Det är l...

Randy Instructables Robot fågelholk

Randofo, var är du? Har inte sett några udda projekt från dig på ett tag. Kanske kommer att detta göra för en.Göra en fågelholk från kartong och en IKEA penna.Steg 1: Träffa min lilla vän... Rensar ut bitar av kartong för att bygga din fågelholk. Du...

Bygga fågelholk $2

jag har byggt många av dessa $2 birdhouses som gåvor. Grunden för $2 birdhouse är en 6" bred hund Eared Cedar strejkvakt, som finns i 5 och 6 fots längder. Den billigare 5 fot picket räcker det att bygga en fågelholk och normalt säljer för mindre än...

Fågelholk-Bird Duplex lång och tunn

lära sig hur man gör en charmig modern men ändå klassisk fågelholk som är lika funktionellt som det är estetiskt tilltalande. Det är bra att hänga på ett träd, använda som ett bokstöd, etc. Vissa fåglar kommer kanske även flytta.Jag designade denna m...