"Bara inte få kläm på det" eller "Jag vet varför axe huvudet flyger"Förhoppningsvis några av y'all fångade "Rocky och Bullwinkle" hänvisningen, om inte, jag skyller samhälle... Detta är en varnande berättelse om vad man inte ska göra när du är rekonditionering/re-halfting en vintage axe huvud.

Innan vi går för långt in i det, låt mig ge er en liten bakgrundshistoria om jag får? Om jag inte maj, gå vidare och hoppa över till steg ett, din prerogativ.

Så efter att ha avslutat min första Axe restaurering/ändring:

Jag fann mig själv biten rakt av "axe bug" och jag var fast besluten att hitta mig själv lite rostig guld och prova min hand på en fullständig restaurering, knopp att lite. Efter ungefär en vecka eller så av cruising bay (ebay) lyckades jag komma med en massa tre vintage huvuden under 20.00USD levereras och tog en chans.

En var av påstående genast, mätningen var vuxit allt till H - E-(dubbel hockeyklubbor) och ögat var deformeras något hård, lämnar mig med två huvuden som att arbeta min magi.

En var en liten takläggare axe, inget att skriva hem om, men i anständig nog form för att lura runt med för en spell. Den andra hade en liten något-um, some-um som fångade min blick och viskade, "hörru grabben, låt oss du och jag ha lite kul."

Tre gissningar som huvudet valde jag att ta hem till mamma.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Skogar "gör" regn och kan vi bevisa det eller inte? Biotiska pumpen.

Torr luft väger i genomsnitt cirka 29 gram per mol. Vattenånga väger ca 18 gram per mol. Så om du lägger till vattenånga i torr luft blir luften lättare! (Rimar från instructables berättade att år sedan och jag aldrig tänkt på det innan dess)., lätt...

Matsalen ljus - när du inte har råd med det, gör det!

Efter att jag avslutat tabellen Garage dörr, min fru och jag ville kasta lite ljus på den. Fixturen vi hade var något jag hade installerat när jag byggde vår matsal dessutom flera år sedan. Den behövde ersättas med en mer "intressant" ser ut - e...

Sätta en cigarett tändare på din ruckus. Inte på allvar, göra det.

Såvitt jag ser det, om du äger den, varför inte förbättra det? Och vem skulle inte vilja en smidig letar bil stil cigg ljusare mitt i den tomma plast batteriluckan box? Detta förefaller mig, om det enklaste sättet att installera en, så kan komma igån...

Hur du stänga ute och stänger ett Program som inte svarar på Windows 7, 8 eller 10!

Som titeln säger - i detta instructable jag ska berätta hur att stoppa ett program när det har fryst eller inte svarar... Om du hittade den här bra, se till att prenumerera på min YouTube-kanal för mer tekniska tips, tutorials och underhållning: http...

Penna-genomborrade väska som inte läcker! Prova det nu!

Någonsin undrat vad skulle hända om du genomborrat en plastpåse med en blyertspenna och kvar pennan i det? Skulle det läcka eller inte? Läs vidare för att ta reda på!SyftetFör att undersöka om en penna-genomborrade väska med pennan kvar i det kommer...

Vi vet inte framtiden. Vi bygger det tillsammans med alla.

Vi vet inte framtiden. Vi bygger det tillsammans med alla.Vi inbjuder alla som är i SWFL uppmärksamhet ljust TED-liknande Visa prat om framtiden för robotteknik.Några kommentarer om bildspel: robotar i framtidenhttp://www.Slideshare.net/GeorgeFomitch...

Positionering Vinyl bokstäver: Att få det rakt - jag gjorde det på TechShop

jag gjorde det på TechShop! http://www/Techshop.wsProblem: på första kyrkliga tecken gjorde jag, vinyl bokstäverna gick uphilll. Inte bra! Här är hur jag lyckades på andra försöket.Börja med en väl förberedd styrelse eller annan yta. Vinyl bokstäver...

Hej min älskar, idag jag ska visa dig verkligen enkelt fantastiska delecious säden att du kan äta det till lunch eller bara för att titta på TV eller något

detta är majs med en riktigt bra smak och delecious, jag hoppas du njuterSteg 1: Du behöver en majs i saltlake Du kan få detta i ditt kök eller i affären så du kan få det lättSteg 2: Detta är vad du behöver så behöver du en citronsaft eller du kan ba...

LEGO transformator: "Jag vet inte vad jag ska kalla det. Det är häftigt, så jag vill bara visa dig."

Lol du kommer få det när du tittar på videor.Hoppas att ni uppskattar!Steg 1: videor!Vi ses i nästa instructable! :)-JR...

Hur du döljer filer du inte vill att andra ser och eller läsning.

Detta Instructable visar hur du ändra formatet på en fil för att göra den värdelös om du inte vet vilken typ av fil det ursprungligen. Till exempel att ändra en mpeg (filmfil) i en txt/doc (textdokument) så du inte kan spela det än mindre se informat...

Anti mörkerseende enheten ¡¡¡CAUTION, inte säker för epilepsi eller beslag BENÄGNA individer!

Har du någonsin varit bekymrade över hur många Instructables om att göra DIY Night Vision finns det, och ändå finns det ingen anti Night Vision Instructables? Hur många DIY Drone tutorials finns där, men ingen anti drönare? Hur skyddar vi oss själva...

Jag vet inte egentligen vad jag gör

Hej, detta är lite pinsamt, men... Detta är inte riktigt en instructable. Jag bläddrade bara sorta denna webbplats och sedan jag var som, "Hej, jag skulle göra en instructable! Så... det är vad jag gjorde. ...................................... (dett...

NSYNC | Detta lovar jag dig | Piano handledning

Besök OnlinePianist - https://goo.gl/oGv9FbBegära en låt - http://www.facebook.com/OnlinePianistOnlinePianist iOS App - http://bit.ly/1if4XA7OnlinePianist Android App - http://bit.ly/1if4XA7...

Projektets organisation (eller jag kommer att gå crazy)

nyligen hade jag båda mina flickor delar rum för drygt 4 år. Utrymmet har varit alldeles för trångt, så vi flyttade min äldsta dotter till en nyligen renoverade rum. Nu har jag ett skal av ett rum med massor av leksaker, filtar och girly saker överal...

Sweet & sura vattenmelon-citron Dessert barer

En av de saker jag minns gör utanför en sommarkväll när jag var yngre (tror 80) satt på verandan med min bror och spotta vattenmelon frön ut på marken som vi savored saftiga röda frukter för att svalka dig och få vårt "dessert" före sänggåendet....

Lätt värme pistol steg stege hölster

Vintern äntligen kommit i Mellanvästern och alla vinterförhållanden och väder tätning jag skjuta upp efter att ha flyttat till denna gamla huset på hösten, jag släpper i det utökade varma vädret vi hade in i December. Det fångas upp så snart som subz...

Fastställande en svallande gräsklippare Briggs & Stratton

Efter mycket frustration är detta vad jag gjordeSteg 1: När allt annat misslyckas, här kommer att fixa det. Jag gick rota försäljning shopping för en ersättare till min 21 år gamla gräsklippare. Motorn på min gamla klipparen var i perfekt form, tyvär...

N64 Controller tumme sticka reparation

har du fortfarande det gamla nintendo 64 och att gamla controller som har en plumsa joystick och vill det väl fast du har koniska till rätt ställe. Och om något händer till handkontrollen är jag inte hållas ansvarig.Steg 1: material Du kommer att beh...

Post-apocalyptic or emergency glasses

{"context":{"location":{"href":" 135",1230]}},"h":{}},"selector":"#editor-Object-408"}Steg 1: Montering av papper till linserAnvända din sax klippa tjockt papper (i mitt fall en flyer k...