Bärbar Arcade Kontrollpanelenen tid, jag har velat bygga min egen arkad kontroller för att återuppleva några av mina favorit spel från när jag var liten. På grund av utrymme, tid och budget tvången, jag bestämde mig för att avstå från att bygga en hel arkad kabinett och istället valt en bärbar ruta för att hysa bara kontroller och ledningar. Detta gör att jag kan ta min arkad erfarenhet överallt!
Se Steg
Relaterade Ämnen

4 spelare bärbar Arcade maskin

Jag växte upp spelar TV-spel och älskade särskilt Bomberman serien. Enligt min mening är det bland de bästa multiplayer spel som någonsin gjorts. Jag trodde det skulle vara kul att göra en bärbar 4 spelare Bomberman tema arcade skåp, som skulle vara...

Bärbar Arcade och Media Player

Projektet startade efter att jag gjort en full storlek retro arcade skåp drivs av en raspberry pi. Full storlek skåp var bra för en källare, men jag ville göra en bärbar version med några häftiga funktioner:2 spelare med sladdlös (slutade med Bluetoo...

MAME TRON arcade Kontrollpanelen

Detta är en fortsättning på min andra Instructable som ger en översikt över en bar top MAME kabinett. Eftersom detta är en förenklad version av att bygga kan du få mer information där.Den ursprungliga baren top är bra men det är mycket tung och tar u...

Bärbar Arduino arcade spel

I detta projekt kommer jag att visa dig hur man gör en lätt bärbar arcade maskin med hjälp av Arduino UNO och en Nokia 5110 LCDDetta är version 2 av den "Arduino 2 spelare spelet"Steg 1: Delar & verktygNedan är en lista av delar och verktyg...

RetroPie Gaming/Arcade System

Bygga en bordsskiva controller gaming/arcade system med en Raspberry PI 3 - kan utökas för att använda USB-N64, NES, SNES och andra styrenheter med frontmonterad USB-portar. Detta bygga kräver en laserskärare (jag använde en LaserCAMM) för att minime...

Retropie Portable Arcade Station - 1 eller 2 spelare

Hej killar, först och främst engelska inte är mitt modersmål, så var snäll med mig :DJag beslöt att göra en bärbar arcade station, för 1 eller 2 spelare, självständigt. Det innebär att du kan spela med 1 låda om du är ensam, eller 2 lådor för en part...

MAMEFrame - batteri-drivna MAME systemet

jag älskar MAME . Vad jag älskar inte flyttar MAME skåp. Detta projekt beskriver de olika stegen med att bygga en MAME skåp en controller i rutan så att den kan flyttas eller lagras. I detta projekt kommer vi att bygga en MAME controller som är frist...

Portabla trådlösa MAME Controller

Beskrivning/kontroller:Detta projekt gör att du kan tillverka en bärbar trådlös MAME handkontroll. Rutan MAME (flera Arcade Machine Emulator) jag använde var en Raspberry Pi kör avancerade Mame men någon låda stödja USB kan användas.Idén:Många år sed...

Det ultimata Emulator system använder HyperSpin

På ett sätt är detta den andra delen MAME utstationering jag gjorde ett tag tillbaka. I denna guide kommer jag gå igenom vad du behöver veta om att göra den ultimata Emulator System för någon att följa. Detta kommer det beroende på hur mycket du kan...

O-Cade: Bärbara OUYA mini Arcade skåp med mobila laddning Station

O-Cade är en bärbar batteridriven mini arcade skåp som också har en inbyggd laddstationen för mobiltelefoner och surfplattor. Tänk dig att ha din egen mini arcade skåp som har över 800 + spel finns att spela som kan också ladda telefonen och tablette...

2-spelare Bartop Arcade Machine (Powered by Pi)

Den "galaktiska Starcade' är en DIY retro bartop arcade skåp för två spelare. Den drivs av Raspberry Pi mikro-datorn och spelar flera typer av retro spel - främst NES, SNES, Megadrive och arcade (MAME) spel. Med hjälp av en Pi håller kostnad, vikt oc...

En Super lätt Arcade maskin från 1 ark av Plywood

har du ville att din egen arcade maskin, men aldrig trodde du hade tid, färdigheter, verktyg eller pengar att göra en elegant skåp?Här är lösningen!Jag har designat en extremt lätt att bygga, prisvärd och elegant skåp. Nu kan du bygga en alltför. Med...

Arcade skåp - spela arkad spel gamla skool

Rio - The göra klass bloggDetta instructable är för dig som gillar spel men missat eller vill återuppleva gånger där de beroendeframkallande mynt suga maskinerna var på toppen av spelet livsmedelskedjan.Det finns ett par instructables om arcade hytte...

Super billigt Arcade skåp

Inspirerad av många andra Instructables, beslöt jag att göra min egen arcade maskin. De flesta av dem använder Raspberry Pi, men jag är en komplett noob när det kommer till det och jag är på en tonåring budget. Lyckligtvis för mig råkade vi ha en gam...

Hyperspin Arcade soffbord Ikea Ramvik

Tja jag har alltid velat en cocktail stil arcade maskin, jag såg några bra exempel på här med Ikea Ramvik så höll mitt öga på min lokala säljande webbplatser och lyckades knäppa en upp för £20 av Special offer! Jag hade en del hårdvara redo att driva...

Donkey Kong Bartop Arcade drivs av RPi

Denna nyårsafton var vi i källaren på min kompis. Min 15-åriga son och jag hade kommit med 16 tum lång Donkey Kong Bartop Arcade maskinen gjorde vi tillsammans att dela den. Medan barnen spelade klassiker för första gången från decennier sedan, över...

Den äkta NES Bartop Arcade

som alla andra i världen, jag växte upp med en kärlek till videospel. Specifikt spel för Nintendo Entertainment System. Jag vet inte varför, men jag kan inte riktigt komma in i alla moderna spel. Fina med nyare konsoler är att de är lätt att hålla ut...

Har alla emulatorer inuti en bärbar Joystick

Arcade bärbara JoysticDetta är min första instructable. var pantience med mig, på grund av att jag talar inte engelska mycket väl.* Det huvudsakliga syftet med detta instructable är att ta din favorit klassiska spel överallt inuti en usb joystic, för...

EReader är valfritt med hjälp av din bärbara musikspelare och MSWindows

Varför får en ereader när du kan använda en billig musikspelaren att lyssna till dina filer och hålla dina ögon vilade. Det är också säkrare att bära en bärbar musikspelare än en skrymmande ereader. Det program du använder kan vara olika, så det är d...