Bärbar Lego Creation StationMotivation:

Min son har nyligen utvecklat ett intresse/besatthet med Lego. Jag drog ut min gamla Lego samlingen och instruktioner, och som vi bläddra igenom dem säger han "kan göra en brand lastbil pappa!" Vi fortsätter att sålla bland högen för delar... 2 timmar senare jag kan ha alla delar som behövs för att bygga sin brandbil.
Efter några av dessa situationer beslutat jag något behövde göras för att göra våra Lego sessioner så produktiv som möjligt. Några dagar av tanke senare kom jag upp med denna design.

Kriterier:

 1. Bärbar.
 2. Lämpliga delar lagring.
 3. Organiserade delar lagring.
 4. Lagring baljor att hålla aktuella projekt och dubbel så någonstans att kasta Lego för snabb pack.
 5. Hela installationen veck bort till ett snyggt format.
 6. Stor nog att sista åren av min sons tillväxt.

Inköpslista

 • 2 x 27L lagring baljor (fick min från Bunning)
 • 6 x 200 x 300 x 100 delar brickor (Fisher varumärke, fick min från APlus plast låda co)
 • 3 x 100 x 300 x 100 delar brickor
 • 1 x 1200 x 2400 x 9 mm plywood blad
 • 1 x 1200 x 900 x 9 mm plywood blad
 • PVA lim
 • 30mm brad naglar
 • 2 G x 25 försänkt mm skruv
 • Aluminiumrör eller nylon brewers röret att fabricera buskar
 • 4 x M8x30 knappen huvudet bultar
 • 12 x 25 platta mm brickor till kostym M8
 • Gammal tupperware lock eller 5 x 40mm nylon brickor
 • 2 x mässing lås och skruvar
 • 2 x 50mm gångjärn och skruvar
 • 2 x 75mm gångjärn och skruvar
 • 2 x dörrlås och skruvar
 • 2 x 4kg magnetiskt fångster och skruvar
 • 500mm aluminium platta bar
 • 4 x gummifötter
 • 2 x 25mm PVC conduit rät vinkel
 • 300mm för 25mm PVC conduit
 • 2 x M6 gängade skär
 • 2 x M6x25 bultar
 • 12mm dia 600mm lång runda bar
 • 300mm fyrkantiga ark av 3mm aluminium ark
 • 4 x 12mm brickor
 • 2 x split pins
 • 2 x 100mm Dia 30kg hjul
 • 12mm Dia x 100mm långa aluminium rund bar
 • M8x40 försänkt bult & nyloc mutter
 • 1 x "R" klipp
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bärbar cykel reparation Station

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en awesome bärbar cykel reparation station. Tänk dig att ha en hel cykelaffär på det bakre racket för din cykel! Du kan ta denna bärbara reparera station till festivaler, på cykelvägar elle...

Hand lastbil till billig bärbar dator stativ (station)

jag har byggt en CNC kvarn och ha den på en bänk nu som kan rullas runt garaget/uppfarten. Jag skulle sätta datorn under bänken men som presenteras några frågor... att vara under CNC mill skulle resultera i en dator kvävdes i damm. Datorn skulle sitt...

LEGO ladda Station

jag är en jämförelsevis lätta användare av portabel elektronik - jag har en DSLR, en iPod och en mobil. Fortfarande, det är tre saker jag måste komma ihåg att hålla laddad och klar. Så, jag bygger denna laddning station! Det är funktionella, kompakt,...

Bärbar lödning Station för minimal arbetsytor

Hej it´s att killen från MAYER görEn liten tid sedan snubblade jag över ett ganska oroande problem.Jag bor i en mycket liten lägenhet och på grund av detta faktum jag har mycket begränsat arbetsutrymme.Mina projekt röran mestadels min enda matbord fö...

Oförstörbar lego fordon

har du en lego "banka andra fordonet i andra fordon" tävling? Väl här är och Indestructible en! Min fick aldrig slå och vi kastade everying på den och aldrig fick skadad!Den enda svagheter är att ibland blir det fastnar på golvet.Steg 1: inuti H...

Bärbar pilen bygga station

detta projekt som jag har velat för en mycket lång tid nu, den enda anledningen jag höll bort på är eftersom jag inte kunde hitta ett batteri som är tillräckligt kraftfull för att värma upp tråden men var tillräckligt liten för att vara portabel. Det...

Turnigy 9 x bärbara FPV Ground Station församling

V3 3D tryckt LCD-montera finns här - 3D tryckt markstationSändare och mottagare - Turnigy 9 X -est. $70FrSky TJT 2,4 Ghz Combo Pack - est. $40Min bygga stegen är i videon. Om du har några frågor vänligen nå ut. Jag kommer gärna att hjälpa.Jag ansökte...

Bärbar LEGO iPad Stand

gjorde jag en iPad stand som kan vika in i en lägenhet som är grejen. Det får plats i en ryggsäck mycket lätt, och jag brukar bara lägga den i min iPad fodral.Steg 1: material Behöver du:ALLA OBJEKT ÄR MÄRKTA I BILD! (Jag gör upp konstiga namn för sa...

Miljövänlig bärbar lödning Station

detta är en tillfällig multipurpose arbetsstation som kan användas för många olika ändamål.Steg 1: Avskuren viftar box.Steg 2: Skär ca 2 eller 3 inches från toppen av rutan.Steg 3: Klipp ut ett lock/skrivbord som passar bra på rutan.Steg 4: Tejpa på...

Introducing LEGO® flicka!

Ungefär ett år sedan, min fru (bilden ovan) kom till mig och sa "Jag vill du göra mig en LEGObra." - och jag skrattade. Allt jag kunde bild var en konisk sak som Madonna skulle ha slitna 1987 - i princip ett par färgglada plast steg pyramiderna....

Hur till stopp din Laptop överhettning

Inledning: dator (Laptop) kylning grundernaKylning av CPU(Central Processing Unit), annars kallad "The Chip" eller att lekmän "hjärnan" i den bärbara datorn är ett dilemma som de flesta tillverkare att ställas inför när utforma en lapt...

Hur man installerar Windows XP Professional

denna uppsättning instruktioner är lära dig hur du enkelt installera Windows XP. I bara 10 enkla steg, kommer du att kunna installera och köra Windows XP från din hemdator, oavsett om det är en bärbar eller en stationär.** Innan du installerar ett ny...

Raspberry Pi 3 modell B: Nybörjare Guide

En nyare version av Raspberry Pi, Raspberry Pi 3 modell B har nyligen släppts. Vad gör det skiljer sig från andra tidigare modeller är:En snabbare 64-bitars processor på 1,2 GHzInbyggt Bluetooth lågenergi (BLE)Inbyggd WiFiDu kan se fullständig beskri...

Att göra en dator

det finns många hur man bygger datorer instructables och guider ute, men de alla talar om att få vissa delar.Du kan använda alla delar i din dator så länge de passar. När du har rätt delar, kan du bygga det på kort tid. Med "rätt" menar jag den...

Spara el med datorn

en genomsnittlig person som använder en dator skulle brukar bara gå ifrån det när din gjort, eller om din borta en längre tid (och de vet om det i förväg) kommer förmodligen sätter man i sömn. Jag (själv) Använd att hålla min dator på ca 8 timmar per...

Tv vintage sony

Une petite création personaländring d'une tv sony bärbara vintage sv station multimedia moderneTV-internet xbmcLe son est assuré par un kit sony 2.1l'Image est en 1024 X 768 4:3Le pc est un minix d2700 processeur atom D2700 fläktlös ssd intel usb 3.0...

Personliga Computing effektivitet - den ofullständiga guiden

just nu, det kan vara att du har en extra oanvända dator påslagen någonstans i huset. Ja? Beläst på...Det finns en hel del användbar information på Internet om effektivisering av datorsystem och därmed spara ström. Men saken är att de flesta av tiden...

Hemlagad legoputer: Compaq episka v2

hey guys, im luke japaridze!Detta är min första skapelse som faktiskt fungerar. Det är en windows 98-laptop (snart till vara en windows jag pc så jag kan installera en usb wifi-kort) konverteras till en lego cased stationär dator. dess fullt fungeran...

INFRA röd fjärrstyrda ROBOCAR använder AVR (ATMEGA32) MCU

PROJEKTET beskriver en design och implementering av en infraröd (IR) fjärrkontroll kontrollerade RoboCar som kan användas för olika automatiska obemannade kontroll ansökan. Jag har designat avlägsen kontrollerade RoboCar (vänster-höger/fram-back moti...