Bärbar lödning Station för minimal arbetsytorHej it´s att killen från MAYER gör

En liten tid sedan snubblade jag över ett ganska oroande problem.

Jag bor i en mycket liten lägenhet och på grund av detta faktum jag har mycket begränsat arbetsutrymme.

Mina projekt röran mestadels min enda matbord för mesta, espacially när dess Lunch- / middag-tid.

så jag måste:

1. packa mina grejer bort

2, laga middag,

3. äta

4. artikelinförsel som

5. få min löda saker igen

6. ställa upp och upprepa varje gång...

och detta suger bokstavligen.

Så kom jag upp med min tolkning av bärbara arbetsbänken i form av en enkel lödning "Station"

som bara fälls upp och "poff" dess packade bort och på nästan ingen tid (jämfört med pre bygga gånger) in igen.

Total kostnad för projektet om € 10 för fall och en annan 20 € för bänk nätaggregat.

Titta på videon för att se detaljerna!

Besök min Youtube-kanal för att se fler saker jag har byggt och håll ögonen öppna genom att prenumerera
MAYERMAKES på YOUTUBE

MAYER gör på Facebook

Relaterade Ämnen

Miljövänlig bärbar lödning Station

detta är en tillfällig multipurpose arbetsstation som kan användas för många olika ändamål.Steg 1: Avskuren viftar box.Steg 2: Skär ca 2 eller 3 inches från toppen av rutan.Steg 3: Klipp ut ett lock/skrivbord som passar bra på rutan.Steg 4: Tejpa på...

DIY lödning Station

Hej igen!Projektet var på mitt sinne för över ett år nu.Efter tortera mig själv med hundratals arbetstimmar med generiska no-namn 40W lödkolv har jag äntligen beslutat att göra min egen professionell lödning verktyg. Det finns många billiga alternati...

Handske monterad lödning Station

detta projekt är en i grunden en ärm/handske monterad sladdlösa Lödstation byggde jag använder mestadels återanvända material. Den har två "helping hands", en ficklampa, lödkolv, en magnetisk lödning spool hållare och rinner av några gamla lapto...

Hemma gjort lödning station

som titeln säger detta görs hem lödning station, som regleras av Microcontroller Atmega8.Stationen har flera nycklar som reglerar den önskade temperaturen, och också har tre minnen.Ytterligare information om att göra detta projekt kommer att hitta:ht...

Hur man gör lödning Station

I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen Lödning Station, det fungerar med dimmer.Steg 1: material Allt material du behöver:1.lödkolv stå2.något att bygga rutan (jag använde plywood)3.switch4.dimmer5.uttagetSteg 2: Formen av rutan Gö...

Hur man gör en variabel lödning Station

Med ett sätt att controle temperaturen i din lödkolv är det en bra sak att ha på en arbetsbänk, beroende vilken typ av arbete som du gör du kommer att behöva ändra detta inställningar.Om detta projekt kommer jag visa dig hur man gör en variabel lödni...

Lödning Station

detta är en enkel lödning station. Den har två klor för att hålla saker och en lysdiod att lysa upp ditt arbete.Material:-block av 4 x 4 x 4" trä-tunga gauge tråd-LED och 330 ohm motstånd-gamla USB-kabel för makt-värma shrink tubeVerktyg:-drill och o...

Gamla dvd / lödning station

jag hittade nyligen denna instructables webbplats en efter titta på alla coola grejer på här beslöt jag att skapa min egen instructables. Idén kom när jag försöker skapa en joule tjuv krets som jag hittade på denna webbplats och jag behövde för att l...

Hur man bygger en stationär lödning station

här är ett mycket användbart verktyg att använda om du vill ha möjlighet att inte bara löda platser än en verkstad men även om du behöver ett sätt för artiklar som lödda för att hållas på plats för en optimal lödning jobb.Steg 1: Samla leveranser och...

Bärbar cykel reparation Station

I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en awesome bärbar cykel reparation station. Tänk dig att ha en hel cykelaffär på det bakre racket för din cykel! Du kan ta denna bärbara reparera station till festivaler, på cykelvägar elle...

Lödning station gjort själv på grundval av Arduino

Hej! När jag talade om Lödstation på Arduino och omedelbart överväldigade mig frågor (hur? / var? / när?). Med tanke på massa förfrågningar, beslutat att skriva en översyn av enkla Lödstation (endast lödkolv) baserat på Arduino.Varför Arduino? Det fi...

DIY kork ombord lödning Station

jag gjort denna lödning station som en hade köpt en hjälpande hand Skärmförstoraren och lödkolv stand men stativet var till höger och jag är vänsterhänta så var en smärta. Den är gjord med bara en hjälpande hand förstoringsglas och en kork anslagstav...

DIY lödning Station W / dragskåp Extractor

Hej alla! Detta är en lödning arbetsstation gjort av mig. Jag har inte en steg för steg handledning för det men jag tycker bilderna är nog. Jag lägger dock fortfarande vissa beskrivning med bilder.Steg 1: Material och verktyg som behövs för detta pro...

DIY lödning Station för HAKKO 907

Jag lägger fram ett projekt som jag dubbla av en mycket skicklig kille, en svetsning station med en lödkolv HAKKO 907.Är mycket billigt att göra. Jag spenderade lite pengar för att göra detta projekt. För att ha en jämförelse, jag tillbringade så att...

Slå på lödning station / arbete bänk.

En användbar Lödstation och allmänna arbetsbänk som kan spännas fast på ett bord eller bänk, också har förstoringslins och arbete klämma skruvas på plats så du har ingen rädsla för jobbet välter värsta för tillfället.Bänken är tälttak med metall fall...

Hand lastbil till billig bärbar dator stativ (station)

jag har byggt en CNC kvarn och ha den på en bänk nu som kan rullas runt garaget/uppfarten. Jag skulle sätta datorn under bänken men som presenteras några frågor... att vara under CNC mill skulle resultera i en dator kvävdes i damm. Datorn skulle sitt...

Lödning Station för 3D beslutsfattare

Hej :)Detta är min första mycket instructables, för detta instructables behöver du en 3D-skrivare och denna filer och andra objekt.Steg 1: Ljus - montering och lödning För ljuset ska skrivas ut:Löda Station - Luce-1.stlLöda Station - Top Luce-1.STLma...

Solar Driv lödning Station

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för att förbeställa en produktionsmodell!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sola...Detta projekt bygger på min kicken project kallas Solarpad, vilket inkluderar anpassade hög effe...

5$ fläkt för lödning Station

Hi guys,Idag ska jag visa hur du kan kontrollera en PC-fläkt med en enkel krets att jag har skapat detta är det enklaste sättet jag har tänkt att detta skulle kunna göras. Målet med detta projekt är att skapa en kontrollerad fläkt som ska användas nä...