Bärbar, modulära elektronik Arduino praktiker och reparation Lab in.Detta är en modulär, bärbara lab setup som jag använder att njuta av prototyper och bygga elektroniska projekt med Arduino. Jag ibland resa utomlands och ta med mig för att distrahera mig själv under den lediga tid jag har. Jag har byggt de flesta av min arduino baserade instructables med detta bärbar arbetsstation system.

På grund av olika platser, reser krav och utrymmesbegränsningar som jag har gjort systemet modulärt, det är en liten kompakt system som passar nästan var som helst, en mitt storlek (box skostorlek) som passar i en resväska och en portfölj storlek som innehåller en fullt utrustad elektronik-arbetsstation.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Träpussel modulära elektronik Prototyping styrelsen

Jag hade inte tillräckligt med utrymme på prototyping styrelsen som kom med min Arduino startpaket... så jag beslöt att göra en ny. Det är modulära, så jag behöver inte använda alla delar hela tiden, den har en modul för Arduino Uno och en för en bat...

Styra åtkomsten till din låsa distans med Arduino, SensorMonkey och RF modul

styra åtkomsten till din dörr från någonstans på planeten med hjälp av din telefon, Tab eller PC.Denna inställning har två huvudsegment, har en GUI med hjälp av jQuery, SensorMonkey, Freeduino (Arduino kompatibel utveckling styrelsen) och en sändare....

DIY hemgjord bärbara Arduino kaffe-och dalbana med temperatur indikator LED

Många saker hända bara genom att dricka kaffe. Big business framgångsrika idéer kommer medan människor chattar med kaffe. Jag älskar att ha kaffe speciellt när jag är på kontoret. Jag är ganska säker på att alla där ute älskar kaffe. Men när jag gör...

22 grundläggande elektronik kretsar gjorda med Electra I - modulära elektronik utbildning KIT

Electra jag är en utbildning KIT innehåller 57 moduler med elektronik delar. Det beskrivs mer än 20 grundläggande går runt men du får nog delar att göra mer. The KIT är för att lära unga människor grundläggande kunskaper i elektronik.Du behöver inte...

Frisk, Smart & naturliga luft renare med Arduino, WIFI och Blynk

Hej, och Välkommen till detta Instructable!Vi hör mycket om föroreningsproblem idag. När jag gjorde en del forskning om effekten av dålig luft för vår hälsa, upptäckte jag lite statistik om hur illa är det inomhus jämfört med uteluften. Vår lägenhet...

Arduino tid-och-Sensor-baserade Android musikspelare

Tänk dig din musikspelare som spelar för dig, en spelare den meningen det omgivande ljuset, temperatur och tid som påverkar stämningen i en person, och välja en låt kategorisera som stämningar. Eftersom jag inte har en sensor som kan översätta mänskl...

PC mus gjorda med Arduino Uno och Joystick

Hej! Välkommen till min första Instructable.Jag nyligen började mixtra med min nya Arduino Uno och bestämde mig för att hitta ett program för en PS2 joystick modul. Jag trodde det skulle vara tjusig att förvandla min Arduino till en joystick kontroll...

Pimpa din choklad med Arduino IDE och ATtiny13

Idén till projektet kom till mig på väg till papperskorgen. Jag fick i uppdrag att kasta bort en ruta som bara har tömts på sitt ursprungliga Ferrero Rocher sötma innehåll av min kära fru. Detta var strax efter alla hjärtans dag. Så jag fick spendera...

Arduino Bluetooth och Ultraljuds-sensor handledning

Hej igen,Som jag lovade, jag laddade upp min nästa instructable. Den här kommer att täcka Bluetooth och Ultraljuds-sensor(HC-SR04).Varför dessa två. Jag gjorde en RC 2 hjul bil för min skolprojekt. Det "kontrollerad med en gratis app via bluetooth. F...

Automatisk hem övervakningssystem genom att använda arduino (enkel och billig)

Målet med mitt projekt är att uppnå automatisk hem övervakningssystem utan manuell inblandning. I allmänhet andra övervakningssystem är det nödvändigt att power ON TV och kamera mottagare varje gång. Och det måste också alla användardata till vyn som...

ESP8266 (fristående) väderstation med hjälp av Arduino IDE och GadgetKeeper moln plattform

Detta är en uppgradering av mitt tidigare projekt GadgetKeeper-väderstation. I detta projekt bygger jag samma funktioner men bara använder ESP8266 WiFi SoC fristående med DHT11 temperatur och luftfuktighet sensor. I det tidigare projektet använde jag...

Arduino: Elkablar och programmering av RFID-Sensor

RFID är, Radio Frequency Identification, ett system för att överföra data över korta avstånd (vanligtvis mindre än 6 tum). Ofta bara en av de två enheterna måste drivas, medan den andra är en passiv enhet. Detta gör för enkel användning i sådana sake...

Arduino - DHT11 och OLED v3.0

Hej killar,Med hänvisning till min senaste tutorial [Arduino - DHT11 och seriell Plotter v2.0], beslöt jag att göra liknande projekt men som är portabel och kan vara batteridriven. I denna tutorial beslutade jag att använda en OLED-display för att vi...

ESP8266 del 1 - seriell WIFI modul för Arduino

Detta är del 1 av 3 instructables att hjälpa dig att använda ESP8266 med Arduino. I detta första självstudiekursen lär du dig hur ställa upp och testa modulen ansluten till en Arduino.ESP8266 är kanske den mest mångsidiga seriell modulen att ansluta...

RS485 Seriell kommunikation mellan Arduino Mega och Arduino Nano med Visuino

Ibland måste vi ansluta Arduino styrelser ligger långt bort från varandra. RS485 är ett mycket bekvämt sätt att ansluta styrelser med bara 2 kablar, och kan arbeta för ett avstånd på 1200 m (4000 ft). Det gör också flera styrelser kan enkelt anslutas...

Hur du använder IR-fjärrkontroller med Arduino (aktuella och uppdaterade)

Jag är trött på dessa komplicerade tutorials om hur du använder vissa saker. Jag gillar enkla och lätta att förstå, steg för steg instruktioner. Mitt största problem var med IR och POV *. Jag har äntligen lärt hur man styr mitt projekt med valfri TV...

Fjärrstyrd Multifunktion resultattavlan bygger på Arduino, ESP8266 och uPanel firmware: gränssnitt utveckling

Den lösning som används här fjärrstyra Arduino med hjälp av antingen smartphoneeller Tablet PC i stället för tryckknappar, skärmar, etc. är tillämplig på många projekt där mikrokontroller måste fjärrstyras, så programmet till Multifunktion resultatta...

LED kontroll med hjälp av Arduino Bluetooth och Android. (Del 1)

Detta instructable är en enkel handledning explaning hur man styr en LED med Android Bluetooth.Du behöver:Arduino UNOResistorer 300Ω (3 x)Resistor 150ΩLEDJumpers;Bluetooth-modul (HC-06/andra);Android-telefon;SPP Bluetooth Apk (unWired Lite);C kunskap...

Helautomatiska System för Arduino berg-och dalbana

I detta Instructable visar jag hur du tar din modell berg-och dalbana till nästa nivå! Jag har älskat bergochdalbanor sedan innan jag kan minnas! Genom åren har jag såg av turer kör på nöjesparker och lärt av några proffs om hur datorsystem hålla ryt...