Barbie / min scen klä med Obi [blå]jag gjorde denna klänning i min mode design klass. Mycket lätt!
Allt jag behövde göra var att göra ett grundläggande rör klä ut en 6 x 6 tum kvadrat med blå jersey matterial. [Handsydda]
Efter att denna tub klänning, svepte jag sedan en ganska prickade band runt midjan som en Obi. (För thos som inte vet vad en Obi är, dess i princip stil med skärp vanligtvis återfinns på en Kimono).
Barbie ser bra ut med eller utan skärp, men jag föredrar att lämna på.
Relaterade Ämnen

Gör en scen! -Med utrullning säng!

Någonsin velat göra en scen?... Ja nu kan du!Jag gör DJ-spelningar och jag ont om utrymme att sätta min DJ-utrustning, så varför inte bygga en scen?Detta projekt tog mig drygt en 3 veckor från att dra planerna till det färdiga projektet. Jag njöt av...

Heart Shaped Mini ost hamburgare med pommes frites

jag hade gått till sängs och försökte tänka på vissa instructables jag kunde göra för ett par av tävlingen. Jag undrade om någon hade gjort några ätliga mini ost hamburgare. Jag fick upp gick online och sökte instructables se. Nope! Jag var så upphet...

Mini gul muffins med Jam glasyr

Vem älskar inte en tröstande MINI gul cupcake? Denna gång, med en twist!Steg 1: ingredienser-1-1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl-1/2 tsk bakpulver-1 tsk bakpulver-1/2 tsk salt-3/4 kopp vit, granulerad socker-2 ägg-1 tsk vaniljextrakt-1/2 dl raps-ell...

Mini morot muffins med kryddad Cream Cheese Frosting

fram till nyligen, jag liksom glömde att morotskaka existerade. Löjligt, jag vet, men morot var aldrig en smak som begärts av mina vänner och familj när jag gjorde dem cupcakes.Och sedan mina föräldrar beslutat att köpa en 10 pund påse morötter rätt...

Mini väderstation med Attiny85

I en nyligen instructable Indigod0g beskrivs en mini väderstation som fungerar ganska bra, med två Arduinos. Kanske inte alla vill offra 2 Arduinos för att få fukt och temperaturavläsningar och jag kommenterade att det bör vara möjligt att göra en li...

DIY hemgjord Mini trä svarv med Drill handverktyg

Hemgjord Mini trä svarv med Drill handverktyg mycket enkelt och billigt.Du kan visa steg för steg hur man gör en mini svarv med hjälp av en borrmaskin. Jag vänder ett par bitar och sedan göra ett litet verktyg som hanterar....

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärda

Hemgjord Mini svarv aluminiumlegering med Slide CNC linjär kullager Motion uthärdaDelar och verktyg:Wood MDF 200 mm x 650 x 20 mm2st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2st 500 mm 20 mm linjära skenor1 st 530 mm x 140 mm x 12 mm Aluminium le...

Hemgjord Mini svarv billigt med aluminiumlegering och linjära skenor bild CNC

Hemgjord Mini svarv billigt med aluminiumlegering och linjära skenor bild CNCmycket lätt och trevlig arbeteMaterial och verktyg:4 st SCS10UU 20 mm linjär kullager rörelse med CNC2 st 480 mm 20 mm linjära skenor1 st 600 mm x 120 mm x 12 mm Aluminium l...

Inslagning en mini mag-lite med paracord

Wrap din mini mag-lite med en lätt paracord wrapSteg 1: material behöver du en•Knife eller sax•Lighter•den mini mag-lite•6.5 fötter paracordSteg 2: starta wrap göra en liten Knut på toppen sedan starta din första maskan. du tar den lång strängen och...

Mini papper mapp med dolda fack

sluta! Kasta inte det gamla-använt papperet i papperskorgen!Bild 1:Vänster sida: Detta är den smalare versionen. Jag rekommenderar inte den här. Om du vill göra det bara gå rakt föröver.Höger sida: Regelbunden virson * tummen upp ********************...

Plattas en platta på min bänk med en Router

Jag hade en mycket trevlig platta som jag ville göra till ett soffbord. Jag tillplattad denna platta direkt på min arbetsbänk! Jag är glad att säga att plattas en platta av trä med en router var ännu enklare att jag trodde det skulle vara! Inte bara...

Mini trä svarv med skrot trä

Jag har alltid velat ha en trä svarv vända pennor och andra små föremål men jag har aldrig kunna motivera pengar över andra saker i min långa lista över projekt. En dag bestämde jag mig för att jag fortfarande kunde ha en svarv utan att spendera $200...

Göra en mini HD tv med en ipod

jag vill göra en falsk mini HD tv från min ipod, så jag kan använda den till sätta upp foton med min actionfigurer så de ser ut som de tittar på TV, och så att jag inte behöver hålla upp min ipod längre när jag vill titta på TV-program. Här är alla d...

Gluten fri cashewnötter måltid Mini banan munkar med mörk choklad ringla

som inte älskar munkar? Jag har blivit kär med Trader Joes nya cashewnötter måltid. Det tillför en touch av sötma och hjälper till att hålla gluten fri bakning torkar ut. Jag känner ofta skuld att göra söta behandlar för mina barn så att lägga till e...

Mini växthus med plast äggkartong

hur man gör stjälk-kunna mini växthus av plast äggkartonger. Perfekt för fönsterbrädorBilderna förklarar det ganska väl, men om någon vill ha instruktionerna, är här de:1 - äta alla ägg2 - separata Ändstycke (med ägg former)3-gör små hål längst ner i...

MIN KNEX GETING MED TIDNINGEN!

Hej alla detta är min första instructable.Oodalumps gjorde en semi-auto pistol kallas GETINGEN. Jag byggde hans geting men jag var missnöjd eftersom den bara kan skjuta 18 skott. Plus tar tornet så många klipp! Så satte jag en oodammo tidningen på pi...

Min Knex lastbil med Add-On pack nr 2.

Detta är min första instructable och dess min lastbil. Instruktionerna är klar!!! Jag la en Lägg till - på pack också och jag kommer att lägga till fler från tid till tid.Steg 1: Bygga främre hälften av Cab. Här du kommer att bygga främre hälften av...

Fastställande mina glasögon med Sugru

mina glasögon var stör mig och skära i min näsa, ibland även göra mig blöder.Steg 1: Tillämpa Sugru jag täckte delar orsakar mig smärta med Sugru.Steg 2: justera jag försökte dem och formade Sugru till bästa möjliga passform. Sedan det inte bota i 24...

Mini Chalkboard suddgummi (med dolda krita lagring)

om du är den hem listig typ, jag bara vad att det finns något i ditt hus som du har täckt med svarta tavlan färg. Det finns massor av bra idéer att göra alla möjliga söta hem projekt med svarta tavlan yta. Men jag har ändå till se en lika inspirerand...