Barcade - Arcade för allahar varit en lång tid kommer men jag har beslutat att gå tillbaka in i mitt arkiv från 2009 för ett projekt som jag drog min bror i på. Vi inspirerades av min inledande Barcade hacka där jag tog min favorit Neo-Geo och Mame hade det med hjälp av en gammal Vaio pc och ett tangentbord hacka. Jag ville ta det ett steg längre och bygga en Mame-cade från scratch - Tja, åtminstone i skåpet. Inspirationen kom från många andra tutorials som jag hittat på nätet som skröt med weecade-mani. Jag ska försöka att göra detta kort och inte försöka vandra. Jag brukar även någon information om ROM eller programvaran som jag skulle vilja att fokusera på en anpassade skåp och hardware inrättas. Jag vet jag vet, jag är inte först att skapa en weecade och det fanns andra som kom med det cutesy benämna. Jag ger dem kredit för krediten de förtjänar för banbrytande konsten att barcadia (jag hävdar coinagen av detta begrepp). Detta är bara min skapelse av en barcade från 3D-modellen till gaming beast.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Donk-ade Kong Ion Icade Arcade

Kan möta det, varje person över 30 år kommer att ha spelat i arkaderna som barn, antingen i Butlins eller Blackpool, eller även i en liten greasy spoon som hade Double Dragon för 20p ett kast av mitt hus, eftersom rymden är en premium med en full sto...

Montera en Universal PCB

The Universal PCB (UPCB för korta) projektet startades för att tillåta en enda spelenhet, särskilt bekämpa pinnar, på så många olika konsoler som möjligt. Information om projektet finns på följande tråd i Shoryuken.com Forum: Shoryuken.comDetta instr...

Splash-Pod: Personlig vattenparken

Spela in Texas värmeböljan 2011 skickade mig upprullning tillbaka till min barndom fylld med minnen av att fly värmen med hemgjorda vatten leksaker. I ett försök att skapa liknande minnen för min dotter, vänner och familj, satt jag på ett äventyr att...

Game Controller

detta instructable kommer att lära dig hur man konstruerar hemlagad spelenheter för personliga spel, utbildning aids eller vad du vill.Detta system använder 4 styrsystem som skickar signaler till en central knutpunkt som innehar en Arduino.Den var av...

Arcade machine tema stativ/telefonhållare

I denna enkla instructble kommer jag gå igenom grunderna i att göra en arkad maskin tema telefon innehavaren/stå. Om du är en ivrig mobil gamer då detta kan kika ditt intresse. Jag älskar att spela TV-spel på min telefon speciellt de som gjordes ursp...

Har alla emulatorer inuti en bärbar Joystick

Arcade bärbara JoysticDetta är min första instructable. var pantience med mig, på grund av att jag talar inte engelska mycket väl.* Det huvudsakliga syftet med detta instructable är att ta din favorit klassiska spel överallt inuti en usb joystic, för...

Avsnitt 13: Den dolda bokhylla Arcade

har du någonsin velat äga en egen Arcade skåp, och hålla den i rummet utan att dina föräldrar/make/lärare veta?Väl vi på dumma uppfinningar vet hur du känner, det är därför vi har skapat The Hidden bokhylla Arcade!Bakom de falska böckerna är en fulla...

Hur man bygger en Nintendo arcade

detta Instructable kommer att visa dig hur jag byggde min Nintendo arcade. Det är en bartop skåp som spelar original Nintendo spel. Arkaden är helt fristående med en strömbrytare för allt.Du kan se en video av arkaden i aktion på Youtube, här.Saker d...

PSP kartong Arcade stå

Alright, detta instructable visar dig hur man gör en monter liknar Duobix's DS kartong arcade stå utom den här är för PSP (phat PSP bara, men jag inte vet om det fungerar för den slim)! Så följ denna tutorial och du har en PSP kartong arcade stå er a...

Spela på PS4 med din PS360 + Arcade Stick/kampen Stick mod

Denna ska tutorial går över uppgradera firmware på din PS360 + styrelse så att du kan spela kompatibel PS4 spel utan 8 minuters tiden ut och ändå kunna spela icke kompatibla spel (bibehålla den tid ut).Se FAQ på slutet för mer information om PS360 +,...

2-spelare Bartop Arcade Machine (Powered by Pi)

Den "galaktiska Starcade' är en DIY retro bartop arcade skåp för två spelare. Den drivs av Raspberry Pi mikro-datorn och spelar flera typer av retro spel - främst NES, SNES, Megadrive och arcade (MAME) spel. Med hjälp av en Pi håller kostnad, vikt oc...

En DIY Arcade tabell drivs av Raspberry Pi

Gaming med emulatorer har funnits ganska en stund, men ingenting ger tillbaka nostalgi av den gamla arkaden som att spela spel med en vintage joystick och de stora runda knapparna. Liksom många av oss, jag har alltid drömt om att äga ett original sta...

Arcade Pi

Jag har alltid drömt om att ha en arkad maskin... Så jag började leta se priset och det utrymme som det skulle ta. Och mannen, det tar en massa plats och det är dyrt! Jag kom till slutsatsen att jag var tvungen att bygga en själv. Efter kontroll min...

Bartop Mini Retro Arcade - Raspberry Pi och skräddarsydda Icade

"Närmar sig" medelåldern, vill ha en ursäkt för att spela med en Raspberry Pi och ha bra minnen från 80-talet spel (främst spektrum, sega master system, neo geo och Atari ST) bestämde jag mig att bygga en mini arkad maskin / retro emulator.Förho...

Bygg din egen Mini Arcade skåp med Raspberry Pi

Porta-Pi Mini arkaden är en desktop-storlek, fullt fungerande, mini arcade skåp mäter strax under 13 x 9 x 10 inches (HxBxD).Här Porta-Pi arkad vänder din Raspberry Pi i en mini arcade maskin. Naturligtvis du kunde stoppa någon annan retro konsol inu...

Arcadem Cardboredem "HOOPZ"-Mini basket Arcade Coinbank

/ * formatmallsdefinitioner * / bord. MsoNormalTable {mso-stil-namn: "Tabell Normal"; mso-tstyle-rowband-storlek: 0; mso-tstyle-colband-storlek: 0; mso-stil-noshow:yes; mso-stil-prioritet: 99; mso-stil-qformat:yes; mso-stil-förälder: ""...

2-spelare Vewlix inspirerade Arcade skåpet med Raspberry Pi 2

För det första vill jag säga att inspirationen till denna bygga beror på ThereIs0nly0ne och hans fantastiska arkad kabinett. Jag visste att jag aldrig kunde bygga en exakt som hans, jag är inte så kunnig och jag har inte ett anständigt arbete-plats/v...

4 spelare bärbar Arcade maskin

Jag växte upp spelar TV-spel och älskade särskilt Bomberman serien. Enligt min mening är det bland de bästa multiplayer spel som någonsin gjorts. Jag trodde det skulle vara kul att göra en bärbar 4 spelare Bomberman tema arcade skåp, som skulle vara...

4 sätt/8 sätt omkopplingsbar joysticks för arcade eller mame använder analoga styrspakar

tillbaka i början av videospel som Pac-Man och Donkey Kong spelaren bara hade fyra sätt att flytta. Upp ner, vänster och höger. Det var en enkel tid, det var en bra tid.Men spel som time pilot kom och plötsligt 4 riktningar var inte tillräckligt bra....