Barn bevis ditt Windows

kanske mest imortant Instructable ska jag någonsin publicera.

Det handlar om barn som faller från byggnader.

I USA ensam, togs 5.000 barn in på sjukhus efter att ha fallit ur byggnader i 2011. Inte alla dessa barn dog, men ord kan inte sätta skräck i faller flera historier och sorg, skuld och smärta dessa barn och deras familjer måste leva med.

Jag har övervakat figurerar av denna katastrof i år. Siffrorna inte minskat. De stiger, och kommer att fortsätta att göra så.

om Instructable gemenskapen är så bra som det är, kan vi börja lysa dagsljus på corporate likgiltighet, en dold skam och den svåra situationen för ett stort antal människor.

De fönster företag har gjort sin del. De har placerat klistermärken på sina fönster varning människor att hålla barnen ifrån dem. Praxis för alla branscher som sätter vinst inför verkligheten.

Min uppgift är gjort... Jag har övergett alla amerikanska och kanadensiska patent på den enhet som jag visar i videon... Min gåva till världen.

Yours är att göra denna Instructible viral nog att få folk att lägga märke till. Jag också kastar handsken för alla som kan göra en bättre enhet, eller en för olika typer av windows (oavsett orsak, skjutfönster är en av sämre för barn).

Vänligen titta på videon och kolla gärna in http://www.childreninfreefall.org/

Tack.

Relaterade Ämnen

Att göra barn bevis behållare lätt att öppna

Snälla gör inte detta om du har små barn hemma.Jag verkligen gillar inte barn bevis behållare så jag tänkte jag skulle beskriva mina metoder för att göra dem lätt att öppna.Följande tre steg visar hur jag gjort tre olika stil barn bevis mössor lätt f...

Hur till pest bevis ditt hem

det är sex förenklade åtgärder du kan vidta bästa se till ditt hem eller arbetsplats är pest bevis. Du kan köpa tillbehör du behöver från den lokala maskinvaran och hem förbättring butiker.Först:Fixa alla intrade dörrar med en tröskel som gör dem gap...

Zip-Tie hacka småbarn bevis dörrar

om du har barn vet du redan. De är super smart och de mest smart när det gäller att få in i saker de behöver inte vara i.Kök badrum och utomhus utgör de allvarligaste hoten mot en baby eller småbarn och det finns de saker som du bara inte vill dem jä...

Småbarn bevis cykel hängare

ett enkelt sätt att hänga din cykel i källaren från unga händer och kattens svansar.Jag spenderade mindre än $3 och en timmes tid att få detta gjort med "hjälp" av en två år gammal.Steg 1: Samla material En snabb tur till järnaffären:-1/4 "...

Hur snålt bevis ditt underhållningssystem.

A medan tillbaka köpte jag min fru en ipod touch, och ända sedan mina barn har behandlat vår TV som en stor pekskärm enheten. Jag tröttnade på torka kladdiga fingeravtryck utanför skärmen och så vi beslöt att lägga vår TV högt upp. Detta är en ganska...

Barnsäkra ditt Ikea stolar

jag var nöjd med min unpronouncable Ikea stolar fram till födelsen av min son. Som alla barn tenderar han att förstöra allt i huset. Du kan se resultatet (original blå stol) full av skit. Så beslöt jag att barnsäkra dem. Nu har kan han även spela med...

Lindar bevis ditt skräp kan

förra året, vinden tog det till min skräp och återvinning kärl flera gånger, blåser papperskorgen kan öppna och sprida min skräp runt. Jag trodde att det måste finnas ett sätt att stoppa vinden från nedskräpning mina och mina grannar gårdar. Jag kom...

Småbarn bevis din elektroniska enhet använder öronproppar

titeln förklarar allt folk. Det bara tar några minuter och är mycket billiga.Delar och verktyg> en hud som passar din elektroniska enhet. (Jag inte har en, även om jag kommer att publicera bilder av en på min kindle.)> en elektronisk anordning> ö...

Hur du registrerar ditt barn i kommunal skola i San Francisco

Registrera ditt barn i en offentlig skola i San Francisco kan vara så enkelt som ABC.Naturligtvis ta vissa delar allvarlig tid och tanke--ungefär som stavning bortom ABC. Så tänk på detta Instructable som din händig, pocket dictionary.Och kom ihåg, d...

Låsa upp Windows användare konto om ditt lösenord förfaller eller glömt

förlorat lösenord för det enda administratörskontot på datorn? Windows-lösenordet har gått ut men du glömde den ursprungliga lösenordet? Föreställ dig själv i en sådan situation! Hur till låsa upp en låst eller utgångna användarkonto utan admin privi...

Småbarn Video Remote för PC Video Player

jag bygga en fjärrkontroll som ansluts till en PC med USB. Med stora fjärrkontroll kan mitt barn välja och spela upp videor på en gammal dator.Detta är ett relativt enkelt projekt. Kärnan är antingen en USB-tangentbord eller en trådlös USB-tangentbor...

DIY barn säkerhetslås som verkligen fungerar!

Barn säkerhetslås i butiken är över prissatta och värdelös. Antingen ditt barn upptäcker genast hur till förbifartsleden den eller de helt enkelt fungerar inte. Alla har en bild hängande kit liggandes och förmodligen en hel del dessa lite galgar som...

Hur du Baby-bevis en Fish Tank

jag kunde inte hitta några bra råd online om hur du barn bevis ett akvarium. De flesta innebär att sätta den på en successivt högre hylla (som är ett stort no-no i jordbävningen områden, som här), och är en av de viktigaste skälen för att ha en tank...

Musik & lampor i barnsäkra fall

Musik + ljusshow i barnsäkra fall.Videon här: Video: barn bevis musikspelare + lamporVarför göra detta?För några år sedan gjorde jag en mycket mer komplex maskin för ett funktionshindrat barn som innehöll en iPod där spår kan väljas helt enkelt genom...

Hur du sätter en bärbar dator till en wifi hotspot i Windows 7!

Hej alla! Jag är Luca, jag är 26 och jag är italienska... Åh... och detta är min första instructable!!! Jag är ledsen om min svenska inte blir perfekt varje gång.Låt oss börja!Föreställ dig detta scenario.1 - du är i ett rum och wifi-router är någons...

Hur man har ett barn på Pi-dagen

Som jag är säker du är antagligen medveten, pi-dagen kommer varje år, men denna pi-dagen var särskilt speciell. Pi-dagen firas på 3/14 varje år, men i år bara, datum approximerar dag lite närmare.Detta händer endast två gånger ett århundrade. Datumet...

Installera Fedora 8 (varulv) på Windows XP med QEMU

The komplett handledning (finns en PDF-Version )För att förstå denna tutorial behöver du några kunskaper i en dator som kör Windows XP och en bra bakgrund i Linux och Fedora. Syftet med handledningen är att visa/fokus på skillnaderna och inställninga...

Tips för äldre Micrososft Windows-baserade datorer.

Dras den gamla Microsoft Windows XP (nu inte längre stöds) rutan ut ur garderoben och undrade vad jag kunde göra med den. Här är några intressanta exempel. Detta instructable är förmodligen för medelstora till avancerade användareSe till att hålla di...

Hur du återställer Windows 10 lokal Admin lösenord med startdiskett

Om du glömde lokal administratörslösenord i Windows 10, finns det några alternativ för att återställa lösenord, som att använda ett lösenord återställa disken, genom ett annat administratörskonto, och så vidare. Dock skulle inte alla människor skapa...